Математически турнири - 6

• 54 314
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
Позволили са и на други училища да проведат Коледното състезание. Нашето за първа година ще участва и ще си бъдат само нашите си деца, поне така каза класната. Добре, че не се юрнах в 119 както бях планирала.

# 226
  • София
В СМГ винаги правят и КМС и ВМС, но понеже не участват в общото класиране си го правят само за тях си...

За "винаги" не знам, миналата година беше в 125 СОУ, просто задачите за СМГ бяха по-различни.

За суматохата в 125 на Салабашев - моят четвъртокласник беше писан шестокласник, поразмотаваха го малко напред-назад,
а той не познава училището, мен естествено не ме пуснаха да вляза, но все пак му намериха задачи и място, ние поне не сме плащали допълнително.
Може да е имало и съвсем изпуснати от списъците деца или и други, пак така вкарани в грешен списък  newsm78
Изнервящо е точно преди състезание, но важното е да не са върнали от участие никое дете  Naughty

# 227
  • София
Поради многото желаещи за участие в Коледното Математическо Състезание тази година то ще се проведе и в СМГ. Със сигурност учениците от СМГ 7-ми клас в събота ще са там, а не в 119-то или в 125-то ОУ.
Аууу, obsolete, сигурна ли си? Shocked Моето магаре току що ми каза, че ще са в 125-то Mr. Green
Как поне веднъж, как поне ведъж това диване не можа да чуе и да разбере, когато съобщават нещо.  #2gunfire Как другите чуват, а моят все ни чул, ни разбрал. #Cussing out

# 228
  • София
Синът ми също ми каза, че ще са в СМГ за КМС.

# 229
Позволили са и на други училища да проведат Коледното състезание. Нашето за първа година ще участва и ще си бъдат само нашите си деца, поне така каза класната. Добре, че не се юрнах в 119 както бях планирала.
Извинявай, а кое е вашето училище? Ако все пак се окаже, че СМГ не приемат външни ученици? Или в събота натрупа много сняг и не посмея да тръгна за Перник?

# 230
Извинявай, а кое е вашето училище? Ако все пак се окаже, че СМГ не приемат външни ученици? Или в събота натрупа много сняг и не посмея да тръгна за Перник?

Колежки, малко по-напред прочетох, че МГ-тата се състезават отделно, с различни задачи. При това положение как очаквате да ви запишат да се състезавате при тях, ако сте от нормално училище? Явно в СМГ ще си е само за тях. Не ми е ясно как стоят нещата с децата до 4 клас, защото там няма МГ-та.

# 231
  • най-шареното място
Колежки, малко по-напред прочетох, че МГ-тата се състезават отделно, с различни задачи. При това положение как очаквате да ви запишат да се състезавате при тях, ако сте от нормално училище? Явно в СМГ ще си е само за тях. Не ми е ясно как стоят нещата с децата до 4 клас, защото там няма МГ-та.

Въпрос на организация. Давам пример от Варна КМС или ВМС 2009/2010: плащаш в у-щето организатор, получваш си веднага и номер на стая. Като свършат стаите, почват да пращат в МГ. Задачите са си задачи - нищо не пречи да им акопират от другия вид Simple Smile

# 232
  • София
Според дъщеря ми КМС в СМГ ще бъде от 12:30 в събота (сигурно защото цялата сграда е окупирана от "курсисти" до тогава)
В другите училища е от 10:00, така че едва ли ще пуснат деца от други училища да се състезават върху задачи, които вече са "изтекли в ефир" няколко часа по-рано.
По тази логика сигурно ще ни отрежат и нас с третокласниците и четвъртокласниците, които са на курсове в СМГ от 8 до 10. и от 10:30 до 12:30.
Здраве да е  Peace

# 233
 newsm78 А някой да знае в Шумен ще има ли Коледно мат.състезание? Явно е късно вече......ама ми е интересно нищо не намерих в нета за Шумен?

# 234
  • Не съм от тук и съм за малко
Какъв номер си спретнах!!! Записах и платих за малката за Коледното в училището, в което учи. Понеже синът е по-голям и учи в 107, където обикновено ги организират за състезания, очаквах че той ще се оправи сам. И преди час той небрежно ме попита в кое училище съм го била записала да се явява. При което се разплете работата, че всъщност не е записан. Срокът е бил до вчера. И ние не сме записани. УЖАС. Газ на колата до 119 - ЦЪ, нямало места, да съм пробвала в 125 - газ и до там - и там нямало места. КЕФ. Но за сметка на това, в Перник организаторите бяха много мили и ме записаха. Така че двамата - в различни градове. Поне дано си струва. Успех на всички.
И аз си го спретнах този номер с моите младежи, но не съм се пробвала да ги запиша на друго място. Това с липсата на места малко ме скандализира, но понеже така и така съм закъсняла, нямам право да вдигам пара...

# 235
  • София
Искам да попитам за КМС. Ние сме в 1 клас. Ще се явява хлапето в 125 СОУ.
1. Какво да му сложа в торбата? Мисля: молив, химикал, гума, острилка, цветни моливи, линийка, бели листа за чернова и вода. Трябва ли друго и има ли нещо от тези забранено?
2. Как се процедира с телефоните на децата?
3. Кога и къде ще разбера в коя стая ще се явява? Дали не е изпуснат в списъците... и т.п.
4. Къде и кога се очаква да излязат резултатите?

# 236
  • най-шареното място
Аз бях сложила няколко графитени моливи за да не остри. По-горе в темата имаше идея за хиникал с гума.

При нас - и номерчета за платена такса и стая.

Добре обясни къде какво се пише. Аз бях обяснявала за молив, проверка, омастиляване. Бяха ме пуснали и даже извадих молива на масата, а химикла оставих в несесера. Минало дете, съборило молива.. плана пропаднал Wink

# 237
Вале, писахме го по напред. Wink
Носи се, химикал, молив, гума (последните не са задължителни за първолаците), бели листи за чернова. Нанасят се верните отговори само с химикал! Не се зачита писаното с молив.
Могат да си носят телефони, но се оставят при квесторите.
В училището в което ще се явявате ще има списъци на входа.

# 238
  • София
Вале, писахме го по напред. Wink
Носи се, химикал, молив, гума (последните не са задължителни за първолаците), бели листи за чернова. Нанасят се верните отговори само с химикал! Не се зачита писаното с молив.
Могат да си носят телефони, но се оставят при квесторите.
В училището в което ще се явявате ще има списъци на входа.
Да аз чета, ама да си попитам като за последно, че не остана време. А и вода може да не допоускат, знам ли. От там да им дават. А може и манджи да трябва  newsm78 нали на времето шоколади ни слагаха в торбите.
Списъците ще излязат ли в петък или чак в събота?

# 239
  • най-шареното място
Няма причина да не допускат Simple Smile Освен ако не са калкулирали и осигурили по бутилка за всеки Simple Smile/не вероятно/

Общи условия

Активация на акаунт