Математически турнири - 6

• 54 316
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
  • най-шареното място
Това е адресът за националното класиране според състезателните листи.
И аз пак не го отвярям...

За наградите във Варна 2009 им аписано назад.

# 211
  • София
Резултатите в 107 ОУ са качени на входа на училището.
За 3 клас има 1 дете с 60 т. и 4 деца с 54 т.

# 212
Резултатите в 107 ОУ са качени на входа на училището.
За 3 клас има 1 дете с 60 т. и 4 деца с 54 т.
Някой не е ли снимал класирането?

# 213
  • София
Аз не съм ходила. Синът ми ме информира.

# 214
Какъв номер си спретнах!!! Записах и платих за малката за Коледното в училището, в което учи. Понеже синът е по-голям и учи в 107, където обикновено ги организират за състезания, очаквах че той ще се оправи сам. И преди час той небрежно ме попита в кое училище съм го била записала да се явява. При което се разплете работата, че всъщност не е записан. Срокът е бил до вчера. И ние не сме записани. УЖАС. Газ на колата до 119 - ЦЪ, нямало места, да съм пробвала в 125 - газ и до там - и там нямало места. КЕФ. Но за сметка на това, в Перник организаторите бяха много мили и ме записаха. Така че двамата - в различни градове. Поне дано си струва. Успех на всички.

# 215
Поради многото желаещи за участие в Коледното Математическо Състезание тази година то ще се проведе и в СМГ. Със сигурност учениците от СМГ 7-ми клас в събота ще са там, а не в 119-то или в 125-то ОУ.

# 216
  • София
Поради многото желаещи за участие в Коледното Математическо Състезание тази година то ще се проведе и в СМГ. Със сигурност учениците от СМГ 7-ми клас в събота ще са там, а не в 119-то или в 125-то ОУ.
А докога е записването?

# 217
Благодаря за инфото. А към кого ли да се обърна там?

# 218
Най-добре звъннете на канцеларията за повече информация.

От СМГ са съобщили новината на собствените си ученици и затова нямам информация къде и как може да се запишете.

# 219
mst , голям екшън е било!
Да беше звъннала по телефона. В119-то винаги вдигат! Успех на дечицата ти!

# 220
Звъннах в СМГ, отговори ми някакъв господин, който каза че утре математиците можели да кажат, той не знаел. Така че - до утре ще почакаме, важното е че има резервен вариант с Перник. Благодаря на Obsolete за инфото.

# 221
Ами, те в 119 ми вдигнаха.........но на мен не ми хареса отговора, пък и беше анонимен. Затова ходих на място. Дори имам приятелско дете - 1 клас, което е болно и няма да ходи, предложих да заменя двамата "играчи", но не приеха- били различни класове. Е, здраве да е!!! Вдигнахме адреналина преди състезанието.

# 222
  • София
Най-добре звъннете на канцеларията за повече информация.

От СМГ са съобщили новината на собствените си ученици и затова нямам информация къде и как може да се запишете.

Току-що звънях (да не го засипем човека с обаждания), действително ще провеждат Коледното, но само за учениците от СМГ.
За курсистите (3 и 4 клас) човекът не знаеше, насочи ме към математиците утре.

А, виждам че и mst го е тормозила  Mr. Green

# 223
В СМГ винаги правят и КМС и ВМС, но понеже не участват в общото класиране си го правят само за тях си...

# 224
Е, това е ново два'йсет и дано важи за всички, че 125-то ни е много далеч. А и имаше някакъв проблем със "Салабашев" миналата седмица в 125-то- няколко деца от СМГ (по думите на сина ми) не били в списъците, настанало суматоха, търсили им места насам - натам и се наложило да плащат повторно, за да се явят. Сега се сещам да питам дали се разбра какво е станало и какво се е случило с първото плащане, ама това е друга тема...
Дано сега не стане объркване кой къде ще ходи и всичко е наред в събота.
Успех на всички "разбойници". Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт