Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за декорация на детска стая в светло резидаво?
Какви са изискванията за ваксината Анти-D?
Какви са препоръките за избор на цветове при декориране на детска стая?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за декорация на детска стая в светло резидаво?
За да декорирате детска стая в светло резидаво, помислете за комбинация от пастелени цветове като светло синьо, пастелено лилаво, светло жълто или добавете акценти от цитрусови плодове и слънчево жълто. Можете също да потърсите вдъхновение онлайн, като например детски стаи с различни цветови схеми и декорации. Не забравяйте да експериментирате и да изберете нещо, което отговаря на вашия личен вкус и предпочитания.
-
Какви са изискванията за ваксината Анти-D?
Когато бебето се роди, му се взема кръвна проба за определяне на кръвната група. Ако майката е с отрицателна кръвна група, ваксината може да не е задължителна или да се прилага по желание. Въпреки това, ако майката има положителна кръвна група, ваксината се прилага задължително. В някои болници ваксината може да не е налична и може да се наложи да бъде осигурена отделно. Цената на ваксината обикновено е около 200лв. Важно е да се консултирате с вашия лекар и да уточните процедурата в конкретната болница.
-
Какви са препоръките за избор на цветове при декориране на детска стая?
-
Какви са мненията на майките относно избора на бебешка количка?
-
Какви са мненията на майките относно третия функционален морфологичен преглед?
Сега като погледна те въобще не са писали в тази ни темичка...
ама пък в нета съм чела доста добри отзиви, да видим дали ще стигнем дотам де .. а има обаче една друга терапия дето се казва Moxibustion, пак от традиционната китайска медицина, при която нагряват едни пръчици и ти слагат на различни точки на стъпалата мисля. Е, този метод мен лично супер много ме очуди и ми се стори менте работа.. 
Дано да пишат по-скоро, започват да ми минават едни мисли, но не лоши. Но може пак да помислите за заглавие, а или, ако решите да се казва пак така, но аз да напомня само, че сме на 48 страница 
Дано скоро се обади.
Дано да ме разберете

отидох при доки и ме питат дали ще си продължа болничните до 20.12.(от тогава ще е 45 дневния), обаче аз не си нося личната амбулаторна карта, а съм на 40км. от Търново. И тая ми вика ами 5 дена ще ходиш на работа няма как 

вместо да ме съжали. Накрая звъннах на мамчето дето роди скоро и тя ми каза, че не са и правили такова нещо и тя доста се чуди защо. Да си кажа, е това вече няма да позволя. Изгубих всякакво достойнство, но това чак
ми идва в повече.
все някъде искат да бъркат.....
Тогава тук ще пиша: Лека нощ