Коледата вече наближава, а Мартинка грамчета наддава–Тема 18

• 21 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 720

Имаме още 2 странички, които не се съмнявам, че за отрицателно време можем да изпишем,но аз предлагам да понамалим темпото и да се опитаме до края на тази темичка да изчакаме Мартинка да пише Praynig

newsm10 newsm17

# 721
ректалния секрет се взема поне при мен предния път преди да ми издадат 45 дневния...
по скоро е натривка-и е с цел да се види дали няма салмонела,глисти...всякакви екстри,но основно е за тези които ще раждат нормално Peace НЕ БЪРКАТ СПОКОЙНО Mr. Green....
и да жените сме като вечните бели мишки за лекарите...наистина няма дупка в която да не бъркат Sick...
Ох имам проблем със съня...ужасии само сънувам Stop...и някакси не ми се ляга!
........имам лошо предчуствие Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Сменям темата..ние чакаме сняг,още не сме видели,а дребния толкова го иска вече. Laughing

Хайде лека нощ на сладките майчета Hug

# 722
доброооооо утроооооо

едно коледно кафенце???

Заповядайте :

отивам на преглед/разговор с докторката която искам да ме изроди..после ще пиша впечатления Peace

Хубав ден(дано завали и при нас)

# 723
Добро утро.
Анилеви,благодарско за кафенцето.Пийвам едно набързо и вдигам детето да чистим снега.Много хубаво сняг,ама да видим как ще изляза с колата да го закарам. Успех с докторката.

# 724
  • област Варна
anilevI преди 3-4 дена нямаше ли сняг във Варна? Или е валяло само при нас (на 16 км от града)  Laughing
Иначе Добро утро!   bouquet

# 725
Добро утро и от мен, аз хапнах, пийнах чайче, и да се включа по темата
Минавам на отчет....., че пак се позагубих...  Embarassed
Днес бях при доки да ми даде болничния и обменната карта, и ми взе секрет за микробиология и ректален секрет....  Embarassed Rolling Eyes
Май на никоя от вас все още не са й взимали от ректума... 
На мен ми взимаха такъв като постъпвах в окръжна за болничния!  Ама никой не ми каза за какво служи  Rolling Eyes . И аз бях много шашната.

Биричкке, ти къде реши да раждаш в крайна сметка?

# 726
Добро утро Simple Smile

anilevI , чудно кафенце, мммммммм ще си пийна веднага.

anilevI преди 3-4 дена нямаше ли сняг във Варна? Или е валяло само при нас (на 16 км от града)  Laughing
Иначе Добро утро!   bouquet

Цък нямаше.Поне в нашия район, но доколкото разбрах тук там е преваляло за няколко минути и после е спряло.
Аз поне сняг не съм видяла още.  Sad

# 727

Добро утро майчета от нас, веднага черпя за професионален празник и отивам да лягам. Изкарах ужасна вечер, но не ми се разказва Mr. Green Пък после с колежки на кафе, от банкет се отказах тази година  Blush
Анилеви  прекрасно е кафенцето ммммм
Това с ректалния секрет още не го разбирам-тогава защо не го правят периодично, а само накрая  Crossing Arms Няма да дам да ми го правят и това е  Whistling. Не си давам дупето и ноздрите на док  Mr. Green

Хубав ден милички, аз до към обяд ще чета  Hug Ама какъв пост спретнах, точно по ветеринарски го издокарах  hahaha

# 728
Добро утро!
Лори, да ти е честит професионалния празник, въпреки че изобщо нямам идея кой празнува днес!  newsm78 Ааааааа сега загледах какво си писала и разбрах...   bouquet

Днес може и да поизляза като гледам какво слънчице се подава.
А сега отивам да търся нещо да ям. Нощес сънувах, че плюскам накакви соленки много вкусни. Явно тази диетка ми се отразява малко или много!  Mr. Green

Хайде хубав ден от мен!

# 729
  • Mostly in my mind
добро утро и от нас.  Grinning
преди малко се връщаме от консултация. всичко ни е наред. сърчицето си ни бие със 145 удара в минута  Heart Eyes вече съм +12 кг. всичко е от тия витамини да знаете .   Joy иначе на ехограф не сме се гледали.
на 27.12 излизам официално в 45-дневния болнични. тогава пак ще ми пускат пълни изследвания, антитела и влагалищен секрет.
измислихте ли ново заглавие на темичката? Grinning

# 730
  • област Варна
Лори с тая торта си помислих, че кокера има рожден ден  Joy
За заглавие, ако до една страница не измислите нещо слагам това Със полъха на първите снежинки, се молим пак за двете ни Мартинки. Мога да я оставя и без заглавие и после да го измислим.

# 731
  • Mostly in my mind
да, вариант е и да е без заглавие. не е казано , че винаги трябва да е нещо римувано.  Simple Smile може например Февруарски бебета 2011 - тема еди коя си... или нещо подобно  Rolling Eyes

# 732
Еее, момичета... Аз имам доверие на моя док и щом ми взе такава натривка, значи е необходима Wink
А и както бях легнала на магарето, да не мислите, че виждах нещо от корема си?? как да знам кога къде какво прави... А и той нежно с една клечица...  Rolling Eyes
Утре ще са ми готови резултатите и пак ще пиша като му ги занеса... Иначе ме е страх на микробиологията какво ще излезе...  Confused
Болят ли ви тазовите кости?? Как се справяте с болките? Има ли нещо за пиене срещу тях?

# 733
Добро утро!

Благодаря за кафенцето, anilevI, страхотно изглежда! Ще си взема с удоволствие и от Коледния щолен  Flutter

loryn честит празник! Hug Много професионална торта!  Simple Smile

Биричке умирах от болки в тазобедрените стави и кръста миналата седмица, слагах им топло да ме отпусне и масажирах, подпирах с възглавници отзад докато спя, за да не се обръщам по гръб лесно, че тогава беше най-ужасяващо, в най-лошия случай вземах парацетамол, ама след няколко дни ми мина и сега всичко е наред.

Аз не смятам да излизам днес, не ми стига възпаленото гърло, сега и хремата ме хваща, а навън е страшен студ и е така заледено, че ти трябват по-скоро кънки, за да се предвижиш.. Tired

за заглавие си мислих нещо свързано с коледа и еуфорията покрай нея , например

коледа на прага чука, малко сърчице февруарско радостно във мама тупа

Приемам корекции  Wink

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 10:12 от Sofie

# 734
Добро утро,
Мерси за кафето,чая и тортата (сега ми се дояде сладко Joy)
И аз предлагам да е Февруарски бебета 2011 и после като имаме новини от Мартинка да сложим другото загласие Peace
Sofie и твойто е много хубаво Hug
Ето с какво се сдобих вчера http://mamafevruari2011.snimka.bg/family/pokupki-za-bebocite.530752.21752556
Не знам дали се вижда хубаво, че нещо ми се развали апарата. Сама си ги направих картинките, имах няколко рамки за снимки и реших да ги сложа на стената срещу креватчето. Нлаи си нямаме детска стая, така поне едната част от стаята ще е детска Grinning

Общи условия

Активация на акаунт