Юлски деца-Тема 40

• 27 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Ще се постарая да се включа и аз за вторник, непременно ще се измисли все някакъв вариант за организация и придвижване. А парички - на място предполагам ще събираме?
Като сме на темата - колко би трябвало да струва на час детски кът? В "Сити центъра" е 6лв. на час, вижда ми се много при положение, че аз не я оставям да я гледат, а стоя с нея. Някой да знае нещо друго в района на Долен Лозенец, Хемус, НДК, Синьото?

# 286
  • София
Инкс, при нас в квартала (Надежда) един час е 4 лева, а при второ дете от семейството втората такса е на половита. Става въпрос за нови хубави клубове с много добро обзавеждане и отношение. Е, има и такива, които са гола вода - пак на същата цена.

# 287
Ей, ме на... приспах го онова дребното.

Мила, как без мен. Joy Ще се измъкна малко по-рано от работа и съм на линия за срещата. Нямам нищо против кетъринг и подобни, но хич не е задължителен. Така че, Сиси, не се притеснявай, бе жена. Гладни няма да останем.

На мен ще ми се наложи обаче да храня Калина там, защото обикновено вечеря към 18.30-19.00 ч. Дано не предизвикаме някоя бебешка драма с толкова ящни деца на купона. hahaha Моето днес го е карало на една бисквитена гадост от кухнята целия ден. Хапна малко манджа чак като се прибрах в 6.

И аз още търся шейна. В понеделник ми се наложи да ходя до Илиенци по работа и реших да погледна детските играчки. Гледам - шейни и си викам - охоо, ето, снабдих Шонито. Ама, нъцки... оказа се, че съм си харесала шейна за 120 лв. На Илиенци, моля ви се. ooooh!  #Crazy Представяте ли си какви ще ги сътворя в някой нормален магазин. Събрах си багажчето и се изнизах по най-бързия начин. То, бива, бива, ама мойто не е нормално. Mr. Green

Вержи, честита ви рожденничка. Да е жива, здрава и засмяна!

# 288
Момичета, ще има ли място на коледното парти и за нас с Вики. Знам, че не се включвам често, а на срещи не съм се появявала никога, но с удоволствие бихме се присъединили във вторник. Simple Smile

# 289

Второто го имам. Много дебело и смятам топло. ако искаш мога да снимам.

Джил аз купих направо от магазина на фирмата тази и съм много доволна: http://www.onlinetrading.bg/product/detska-sheina-alpen-bambino.html

# 290
Ооо, Рал, нямам думи... точно такова нещо търсех. Много благодаря! Ще отида тези дни до магазина директно. Hug

# 291
  • София
Сиско, това второто е супер. И цената му е перфектна. На Хаук е доста тънко, за днешния ден например абсурд.

# 292
Джил, нашата шейна е същата и аз съм много доволна. Магазина се намира до клуба, в които ще се събираме и работят до 20.00 часа. http://www.onlinetrading.bg/contact.html

# 293
# 294
Момичета, ще има ли място на коледното парти и за нас с Вики. Знам, че не се включвам често, а на срещи не съм се появявала никога, но с удоволствие бихме се присъединили във вторник. Simple Smile
Разбира се! Hug

Аз днес ще ходя да капарирам, че вчера на успях..

# 295
  • София
Благодаря ви Рал и Миме. Направих си регистрация и поръчах, но се оказа, че този модел е изчерпан и няма да има от него. Ако можете да ме насочите към друго така дебело чувалче на прилична цена ще съм ви много благодарна Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 296
Ами и ние да дойдем тогава, като ще има толкова много сладки наборчета Simple Smile

# 297
Джил, ние имаме същата шейна, ето малко снимки: http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-4-ri-meseca.435155.16545732, http://julskimami.snimka.bg/baby/bebetata-ni-na-7-meseca.463899.21769259.
Сиси, пусни инфо, че нещо вече се обърках Blush. Ден, адрес, час и какви пари. От толкова обсъждане не съм сигурна вече за кога се реши в крайна сметка Blush.

# 298
  • Видин
Тези шейни ми харесват. Добре ли се закопчават?

# 299
Аманита, незнам колко е добре, не е като на количките, има само през кръста едно и на седалката е едно такова нехлъзгащо се. Утре ще видя как е, защото така хубаво вали в София, че май ще я тестваме по- рано този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт