Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 35 779
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Лелеееее, антибиотични капки....И това ли слагат? Гадове!!!

И това с тридневния престой заради ваксините.....Божееее, ако имам трето, с пръст няма да дам да ми го пипнат.

Аз писах на г-жа Стихийно, понеже сме съгражданки, че декларацията й ще има по-голяма тежест принципно ако е подписана и от бащата.  А тя, повярвайте, има всички основания да не слага ваксини. Стихийке, ако съпругът ти не се съгласи, решението е в твои ръце. Но аз не вярвам, че няма да се съгласи Hug Стискам палци!

# 646
http://vaksinite.eratrio.com/ - вече с всички листовки разпознати и в текстов pdf.

Адресът е видим от целия свят и е с доста добра скорост. Обмислям да ги направя като страници, за да осигуря максимална съвместимост, както и да мога да слагам линкове на съставките към сайтове с обяснения и пр. Искам обаче да изнеса тази информация в отделен сайт, а не на subdomain, както е сега. Няма да бързам. Замислил съм цял портал да стане Simple Smile Този сайт според мен трябва да отидe на първа страница и това ще стане скоро Wink

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 20:11 от chukchi

# 647
ние декларация не носихме, на място се подписахме с таткото в/у "без ваксини"

добра работа, Чукчи. Много добра идея Simple Smile

# 648
Berend, да ти е живо и здраво дететенцето и да си се отглеждате щастливо   bouquet

...оказва се болничен престой от поне 72 часа е заради възможни странични ефекти от ваксините, нищо, че такива няма Simple Smile))
Shocked Това официално пише ли го някъде?
[/quote

не знам, но нас ни пуснаха ден по-рано точно, защото няма за какво да се тревожат.

# 649
Браво, Чукчи, супер е. Тъкмо вчера се ядосвах, че листовката на Синфлорикса я няма на бг

# 650
 Уф!В тази болница моето дете след доста тежка родова травма е било наблъскано едновременно с антибиотици И задължителните ваксини.
  Било е преди 4 години.За съжаление тогава не съм се замисляла за ваксините и вредите им.В онзи момент само се молих неонатолозите да направят най-доброто за детето ми и се надявах,че те знаят,какво правят.....  Tired

Честито бебче,Berend Botje !  Heart Eyes Hug

# 651
Ивка, тези дни четох една от статиите дето се въртят горе над темите. Там пишеше, че болничен може да ти издаде и твоя личен лекар, не само педиатъра

А аз си погледнах записките, след хипатитната на 6 месеца е отказвала да спи през деня. А драмата с нощния сън е след МПР на 13 месеца.  Peace

Бенита, ние имаме такъв проблем с нощния сън, но не е постоянен. А не сме слагали МПР. Следобед също заспива трудно, по-лесно става, ако е била навън поне един час. Растат и кътници в момента.

# 652
Лелеееее, антибиотични капки....И това ли слагат? Гадове!!!
Слагат, слагат. И в Канада слагат. Вит. К също.

# 653
Не разбирам каква е целта на държавата, защо се съгласява да трови, убива и осакатява децата си. Sad
Защо превантивното се е превърнало в самоцел? Защо не ни учат  че не е нужно да съхраниш една бременност на всяка цена, колкото страшно и да ви звучи, но защо е нужно да съхраниш 1 живот на всяка цена.
Защото "Те" ваксините с това ги оправдават, ще ваксинираме защото има възможност да се разболее детето, защо не разбирам трябва да се тровят 100-1000-10000000 деца защото евентуално едно от тях може да се разболее. Да може, ще се борим и ще го лекуваме, ако не успеем ще ревем от тъга и мъка че сме го загубили. Но не приемам че трябва да се мъчат стотици деца, деца с аутизм, деца ДЦП, деца със още множество страшни диагнози за това да спасим  теоретично едно дете от хепатит. Защо не е по нормално 1 майка да реве над гроба на детето си не спасено от хепатит или дефтерит , а не стотици майки да оплакват още живите си деца, деца без бъдеще, деца без наследство, живи но изгубени деца.

# 654
Браво, Чукчи, супер е. Тъкмо вчера се ядосвах, че листовката на Синфлорикса я няма на бг

Има я - http://www.gsk.bg/docs/PIL_Synflorix_PFS_07-05-2009.pdf

# 655
г-жа Стихийно бедствие,най-лошото е,че слагайки поредна ваксина на своето дете,майката не може да бъде 100% сигурна,че го е предпазила от съответната болест.Има страшно много случаи на разболяване от болести,от които уж ни предпазват ваксините.  Confused

# 656
Слагат, слагат. И в Канада слагат. Вит. К също.
и сега как да не публикувам този линк. Жалко, че не е на български, но все пак има превод в google колкото и некачествен да е...

# 657
г-жа Стихийно бедствие,най-лошото е,че слагайки поредна ваксина на своето дете,майката не може да бъде 100% сигурна,че го е предпазила от съответната болест.Има страшно много случаи на разболяване от болести,от които уж ни предпазват ваксините.  Confused
Ами аз съм пример за това.
Както и всички съветски деца съм ваксинирана, това не ми попречи 93 година да се разболея от дифтерит.

# 658
г-жа Стихийно бедствие, как преболедува дифтерита специално ти и евентуално, ако имаш наблюдения за други подобни на твоя случай. За тази болест съм чела само по книгите и из интернет. Интересно ми е да чуя и някой, който е бил засегнат.

# 659
Уф, за този вит. К, добре, че съпругът ми е разумен и се противопостави да го слагаме. Аз с какта бях залитнала - вит. К, най-хубавите ваксини, задължителни, допълнителни, подсигурителни... Е Пентаксимът ми пресече ентусиазма...

Общи условия

Активация на акаунт