Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 37 208
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Може да не съм се изразила правилно, но тя не ми е казала, че са им слагали БЦЖ, тази според мен са я сложили, след като са се върнали в България. Нямам основание да не й вярвам, подозирам, че изобщо не са ги питали: "Ще слагаме ли ваксини?", а направо са пристъпили към слагането им. Каза, че са ги поставяли през два месеца. Вече тук - в БГ при постъпването в частна детска градина са им поискали картона и заради липсваща ваксина са ги връщали да я нанасят. Повече не ми се задълбаваше в разговор за ваксини, все пак трудно можеш да се разбереш с човек, който си вярва в светостта на ваксините  Sunglasses

Нещо не те разбирам.
За Германия или за България говориш последно?
Щото лично аз останах с убеждението, че говориш за Германия.

Чакайте да ви кажа за Германия: срещам се днес с приятелка, която живя и роди в Германия, става въпрос за детски градини и аз й казвам, че ние сигурно няма да ходим на градина, защото няма де се ваксинираме  Shocked. Преглътна тя шока и вика"Е, поне БЦЖ няма ли?" викам "Тя го има от Родилния дом (за съжаление), ама то туберкулозата и без това си върлува". После се позамисли и каза "Ами то ние нямахме възможност да избираме, защото нали в Германия се роди..." , "Е, чакай бе не ви ли питаха?", отговор: "Ами не - слагат си там по програмата" и ми изрецитира някакви буквени и цифрови индекси. Значи същата работа и там, ако не се поинтересуваш предварително ти хакат ваксините. Другото, което ми сподели е, че на тях и в частната детска градина, в която ходи малчо са им искали всички ваксини  Sad
 Много ми е интересно обаче дали винаги така процедират в Германия, имам и други приятелки там (включително една лекарка) и ще разпитам.

Та?  newsm78

# 286
  • Пловдив
...
За съжаление масово дечицата около нас влизат постоянно в болници и са на инхалации и вентолини и имат проблеми с дишането, струва ми се като епидемия. Някой има ли подобни наблюдения и на какво го отдавате, освен ваксините евентуално?

Според мен не може само ваксините да се обвиняват за тази епидемия. Даже може и да нямат нищо общо. Как няма да влизат в болници, като при първо вдигане на ТТ ги засипват с антипиретици, пият синтетични оцветени витамини за "подсилване на имунитета", при първо прохъкване на храчка в бронхите се изписва вентолин и АБ, а след това съвсем чистосърдечно ти обясняват, че детето явно е предразположено към асматични изяви и е желателно да мине един профилактичен курс със Сингурлер... При втроро разболяване, евентуално бронхит, родителите вече са нашашкани от всичките братвежи на белите манти и търчат по спешните кабинети, откъдето пък им обясняват, че са за хоспитализиране, щото може да са с наченки на пневмония. Пък и що да пускат някоя недотамплатена пътека, като могат да пуснат пневмония....и съответно да дават лекарства като за пневмония, ама какво като не е   Mr. Green

# 287
  • София
Джуличка:
Чакайте да ви кажа за Германия: срещам се днес с приятелка, която живя и роди в Германия, става въпрос за детски градини и аз й казвам, че ние сигурно няма да ходим на градина, защото няма де се ваксинираме  Shocked. Преглътна тя шока и вика"Е, поне БЦЖ няма ли?" викам "Тя го има от Родилния дом (за съжаление), ама то туберкулозата и без това си върлува". После се позамисли и каза "Ами то ние нямахме възможност да избираме, защото нали в Германия се роди..." , "Е, чакай бе не ви ли питаха?", отговор: "Ами не - слагат си там по програмата" и ми изрецитира някакви буквени и цифрови индекси. Значи същата работа и там, ако не се поинтересуваш предварително ти хакат ваксините. Другото, което ми сподели е, че на тях и в частната детска градина, в която ходи малчо са им искали всички ваксини  Sad
 Много ми е интересно обаче дали винаги така процедират в Германия, имам и други приятелки там (включително една лекарка) и ще разпитам.

Мисля, че след като съм използвала минало свършено време се подразбира, че вече са се върнали, но след поста на Christián съм пояснила, че детето е вече в България и ходи тук на детска градина. Исках да разкажа за липсата на информиран избор при поставянето на ваксини, а не за проблеми с детската градина, моля за извинение, ако не съм била ясна.

# 288
Исках да разкажа за липсата на информиран избор при поставянето на ваксини, а не за проблеми с детската градинав, моля за извинение, ако не съм била ясна.

Ааа, ясно, мерси.   bouquet

# 289
И аз грешно разбрах,че детето е още в Германия.

Айла,
Потьмнил сьм думите,в които може би без да сьзнаваш,описваш една вяра в нещо.Вируси,инфекции,сила на организма и тн.
Не става вьпрос дали вярваме в нещо или не.Ако искаме едно нещо да е точно и ясно,то трябва да бьде доказано.Така както всяка сутрин изгрява сльнцето от изток независимо дали някой вярва или  не вярва в това.
Затова медицината не е наука.Тя е религия.В нея или вярваш или не.

# 290
Не мога да се съглася, че специално хирургията не е наука Hug

# 291
...
За съжаление масово дечицата около нас влизат постоянно в болници и са на инхалации и вентолини и имат проблеми с дишането, струва ми се като епидемия. Някой има ли подобни наблюдения и на какво го отдавате, освен ваксините евентуално?

Според мен не може само ваксините да се обвиняват за тази епидемия. Даже може и да нямат нищо общо.

Имат , имат и още как  Peace! Астматичните изяви в ранна възраст се отключват / това е точната дума/ именно от ваксините - едната е БЦЖ  и от коклюшния компонент в ДТК. Наистина е като епидемия и при все по-малки деца.

# 292
Свекърва ми беше категорична, че винаги си е било техен избор относно ваксините. Съветвали са ги, но решението е тяхно. Според мен или не се разбират/обясняват с чужденци или използват, че са чужденци.

# 293
Не мога да се съглася, че специално хирургията не е наука Hug

Не бьркай и смесвай анатомия с хирургия.

# 294
...

Според мен не може само ваксините да се обвиняват за тази епидемия. Даже може и да нямат нищо общо. Как няма да влизат в болници, като при първо вдигане на ТТ ги засипват с антипиретици, пият синтетични оцветени витамини за "подсилване на имунитета", при първо прохъкване на храчка в бронхите се изписва вентолин и АБ, а след това съвсем чистосърдечно ти обясняват, че детето явно е предразположено към асматични изяви и е желателно да мине един профилактичен курс със Сингурлер... При втроро разболяване, евентуално бронхит, родителите вече са нашашкани от всичките братвежи на белите манти и търчат по спешните кабинети, откъдето пък им обясняват, че са за хоспитализиране, щото може да са с наченки на пневмония. Пък и що да пускат някоя недотамплатена пътека, като могат да пуснат пневмония....и съответно да дават лекарства като за пневмония, ама какво като не е   Mr. Green

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=222657&hit=1  Вчера го гледах,направо се втрещих  Shocked 
Във филма има доста полезни съвети накрая от доктор!

# 295
Radita, кажи за какво е филмът, моля те, не мога да го пусна. Иначе - за алергичните и астматични деца: съседчето до нас (на 2 г. е ) е много болнаво откакто тръгна на ясла - почнаха се доктори, АБ и така нон стоп синтетика, стигна до алергия, която може и да е медикаментозна, така са казали лекарите. Последно беше в б-ца за бронхиолит,постоянно е с астматични пристъпи, а си е ящно, нормално дете, има всички ваксини без последната Пентаксим - няма кога да му я бият,все боледува. Това лекарство със "С" и на него са му предписали, с рецептурна книжка се отпускало, май е същото? 6 месеца да пие!?! Викам й на майката да го води на хомеопат,че нещо базисно му е сринато на детето,ама явно "белите манти" наистина са я ошашкали и тя е решила "първо да изпие" 6-месечния си химикал, пък тогава да му мисли...

# 296
  Във филма са документирани аерозолни престъпления ,пръскания в атмосферата с химия,метални соли и биологични вещества. Откакто са започнали тези пръскания в САЩ ,белодробните болести,асматични пристъпи и т.н. са се завишили  многократно във самия филм има статистика (не помня подробности  Blush ) .
Мен ме притесни факта ,че и в България от 2-3год пръскат,нета е пълен със снимки над София,Пловдив,Ямбол и.......Това пръскане се нарича Chemtrails ето едно клипче в тубата http://www.youtube.com/watch?v=Psdg3OAw_a8
  Мисля ,че сме заплашени от всякъде, не само от ваксините  Tired ,това е шокиращо  Confused http://www.youtube.com/watch?v=hCGr71St9W8&feature=related

# 297
offtopic е това, но сериозно си струва да се спомене темата. Супер важна е! Препоръчвам филма на всички! Потърсете група във facebook - Аерозолни престъпления. Само една ще излезе и тя е правилната...

# 298
Всичките ми постинги в темата на Бьрди за ваксините бяха изтрити без да  са нарушили едно правило от форума.
Само констатирам. Peace

# 299
Имам такива наблюдения. По-точно имах от отчетната ни тема. Тук също боледуват много често дечица около нас, но не влизат в болница.
И за мен имат общо ваксините.

Във филма са документирани аерозолни престъпления
И само като си представя как някоя канадска българка прави специална поръчка от България за аерозолни дезодоранти и....

Мисля ,че сме заплашени от всякъде, не само от ваксините  
Така е!

Един риторичен въпрос: защо ходите в онази тема? Не искаме тук никой да ни закача, а ходите там да им се врете. Който иска ще ни намери...

Общи условия

Активация на акаунт