Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 36 617
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
ехх, не съм конфликтна личност, дори съм прекалено добър.
Изчаквам го да отговори и тогава да пиша други въпроси.

# 376
ХомеоХелп представя Международния Медицински Съвет по Ваксинациите - една организация на лекари, които са решили да не си крият главата в пясъка.
http://homeohelp.eu/rumenstoichevsblog/358-homeohelp-predstavya.html

# 377
Сутрнта слушах някакво предаване по Хоризонт - за недостига на средства за лечение на деца в чужбина. Беше направено много сълзливо с имена и дигнози... Направи ми впечатление заболяванията на малките деца - диабет, левкимии, епилепсии и ДЦП - за всички тези се знае че имат връзка с ваксините - и ми стана още по-тъжно - сега са необходими много пари, за евентулно някакво подобрение на състоянието им и разчитат единствено и само на благотворителност, защото държавата не поема отговорността за евентуални нанесени щети от разпоредбите й....

# 378

Ц, няма да отговори. Случвало ми се е няколко пъти. Обикновено не пише известно време, после се появява сякаш нищо не е било Mr. Green

Мулти, благодаря за връзката.
Мег, и аз го слушах.....

# 379

Ц, няма да отговори. Случвало ми се е няколко пъти. Обикновено не пише известно време, после се появява сякаш нищо не е било Mr. Green

ма и аз така - от (жив) интерес, не за заяждане...
но и аз така смятам за неполучаването на отговор... подличко,а?

# 380
Имате късмет, че не сте получили бан.  Mr. Green
Обаче е факт, че се "разчистват труповете" в тази тема.  Wink

Не очаквайте отговори на неудобни въпроси от Бърди. Ако ви изтрият мненията, не ги пишете повторно.  Peace

# 381
Сутрнта слушах някакво предаване по Хоризонт - за недостига на средства за лечение на деца в чужбина. Беше направено много сълзливо с имена и дигнози... Направи ми впечатление заболяванията на малките деца - диабет, левкимии, епилепсии и ДЦП - за всички тези се знае че имат връзка с ваксините - и ми стана още по-тъжно - сега са необходими много пари, за евентулно някакво подобрение на състоянието им и разчитат единствено и само на благотворителност, защото държавата не поема отговорността за евентуални нанесени щети от разпоредбите й....

Така е, ама иди доказвай, че тия много тежки хронични болести са вследствие от вакини. ooooh!

# 382
Честита Нова Година на всички! Желая здраве на вас и семействата ви! Бъдете силни, борбени, отстояващи позициите си и в хармония със себе си!

# 383
# 384
Хора, погледнете това Методично указание за надзор върху нежеланите реакции след ваксинация Прави ми впечатление, че през цялото време се говори за странични реакции, възникнали до един месец след имунизацията... Спомням си обаче, че на Джулка детето направи реакция по-късно и дори й бяха казали за късна реакция на ДТК ваксината... Излиза, че реакции, които възникват по-късно или се развиват по-късно от месец след ваксинацията, просто не съществуват като такива дори и на документ... На първо време се сещам за МС, тя колко време след ваксинация се проявява??

# 385
  • И аз не знам къде...
Момичета,
Можете ли да ми дадете информация какво се съдържа в Гама Глобулин-а?
Не намирам инфо в нета, но може и да не търся правилно, знам ли!
А мъжа ми ме агитира да си сложим и двамата и на детето заради Хепатит А, който се шири из града.
Не знам какво да правя и търся съвет!

Благодаря предварително!

# 386
Спомням си обаче, че на Джулка детето направи реакция по-късно и дори й бяха казали за късна реакция на ДТК ваксината... Излиза, че реакции, които възникват по-късно или се развиват по-късно от месец след ваксинацията, просто не съществуват като такива дори и на документ... На първо време се сещам за МС, тя колко време след ваксинация се проявява??

Всички тези въпроси са невъзможни за доказване пред когото и да било, а да не говорим пред съда.

Уврежданията от тежките метали и откровените отрови във ваксините са с последици за цял живот, но нищо от това не може да бъде доказано!

При мен (с МС съм) започнаха пренебрежително малко след ваксинацията и се засилваха с всяка изминала година.  Сега, 10-12 години по-късно, вече съм с 95% нарушена трудоспособност (от ТЕЛК) с неясно бъдеще и пр., но не искам да изнасям лични драми тук. Според мои лични наблюдения ефектите от ваксините стават видими години след апликацията, с което шанса да се доказва каквото и да било пред когото и да било се свеждат почти до нула.

За себе си знам, че никой от приближените ми няма да бъде подложен на ваксинация и ще направя каквото мога да спася максимален брой хора, дори такива, които не познавам!

# 387
  • София
Дариии, това е белтъчна фракция от кръвен серум (извлича се от човешка кръв), действа имуномодулиращо, в моето детство често се слагаше при хепатитни епидемии. Въпреки, че кръводарителите се изследват за основните известни заболявания предавани по кръвен път, има риск от зараза с неизвестни вируси, бактерии и т.н.

# 388
  • И аз не знам къде...
Туцка , балагодаря ти   bouquet!
Чудя се как да убедя мъжа ми да не го слагаме Thinking! Че и на детето иска да слагам! Ама той е ветеринар и ми е трудно с аргументите. Твърди, че не е ваксина и не може да има последици като ваксините. За тях и той е против. Ама дали наистина не е като ваксините .......

# 389
Туцка , балагодаря ти   bouquet!
Чудя се как да убедя мъжа ми да не го слагаме Thinking! Че и на детето иска да слагам! Ама той е ветеринар и ми е трудно с аргументите. Твърди, че не е ваксина и не може да има последици като ваксините. За тях и той е против. Ама дали наистина не е като ваксините .......

"СЪСТАВ: Човешки белтъци, предимно Ig G 100 мг; натриев хлорид 9 мг; тиомерсал 0,1 мг; вода за инжекции до 1 мл. ПОКАЗАНИЯ: За профилактика на някои инфекциозни заболявания - хепатит А, морбили, рубеола, варицела, коклюш,полиомиелит, менингококова инфекция. Използва се като заместителна и коригираща терапия при недостиг на антитела. ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Имуноглобулинът се прилага строго интрамускулно За предпазване от морбили, коклюш, полиомиелит и менинфококова инфекция доза от 0,3 мл/кг тегло, а за хепатит А -0,1мл/кг тегло. За профилактика на рубеола при жени в началото на бременността се препоръчва еднократна доза от 20 мл. За заместителна и коригираща терапия - първоначално се прилага по 1 мл/кг."

http://apteka.framar.bg/30061851/%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%BE% … B3-1-%D0%BC%D0%BB

Ето и пълната характеристика: http://www.medicine.bg/public/listovka/14315d.pdf

Препоръчвам да се прочете внимателно цялата.  Peace

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3518071  НЯМА ЕПИДЕМИЯ  Wink

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 22:37 от Зи

Общи условия

Активация на акаунт