Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 35 834
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • в матрицата
Само да вметна, че МПР е  причината за аутизъм , та, ако  ви се играе на черно тото с децата ви, давайте смело и бодете  Peace

# 526
Благодаря, много изчерпателна информация!  bouquet
cucinka,  добре си обобщила нещата
И само като си помисля как не дай си боже ако стане нещо ще кажат, че ето виждаш ли това е именно заради пропусната ваксинация... А за вредата от ваксината -  няма как да се докаже, че е от МПР ваксината, нали... #Cussing out

# 527
Въпросът ми е за несъществуването на вируси. Как тогава се създават биологичните оръжия? И те ли като ваксините не действат?  newsm78
До момента съм на мнение, че ваксините гарантирано увреждат здравето заради токсичните съставки и чуждите белтъци в тях. Но продължавам да търся логика в това, че човек не може да се разболее от вирус...

# 528
Въпросът ми е за несъществуването на вируси. Как тогава се създават биологичните оръжия?

Биологичните оръжия само с вируси ли се правят???
Това, че са изброени всички микроби не означава, че се използват. Има достатъчно много наистина опасни вещества, които се синтезират и отделят от бактерии и гъбички...

# 529
Въпросът ми е за несъществуването на вируси. Как тогава се създават биологичните оръжия?

Биологичните оръжия само с вируси ли се правят???
Това, че са изброени всички микроби не означава, че се използват. Има достатъчно много наистина опасни вещества, които се синтезират и отделят от бактерии и гъбички...
Не знам от какво ги правят в действителност. Ама тук са написали, че ги правят и от вируси:
"Many viral agents have been studied and/or weaponized, including some of the Bunyaviridae (especially Rift Valley fever virus), Ebolavirus, many of the Flaviviridae (especially Japanese encephalitis virus), Machupo virus, Marburg virus, Variola virus, and Yellow fever virus.".
Или "virus" и "viral agent" са две различни неща?

# 530
Вярвам, че една теория може да се измисли и поддържа с цел хората да се държат в страх и подчинение и да се печели от това.
Но продължавам да си питам за злите вируси и вирусните заболявания, как така пък въобще не съществуват, защото ми се струва прекалено хубаво, за да е истина... И доста въпроси ми изникват. Защо  учените в лабораториите ползват предпазни маски и костюми, при положение, че би трябвали никога да не са виждали вирус? /това по филмите съм го виждала Simple Smile/ Защо историята твърди, че една от причините европейците да завладеят Южна америка, са вирусите, които носят със себе си и срещу които местното население няма имунитет? и т.н.
Иначе много ще се радвам ако някой ден се убедя, че такова животно няма Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 23:50 от magi1111

# 531
Само да вметна, че МПР е  причината за аутизъм , та, ако  ви се играе на черно тото с децата ви, давайте смело и бодете  Peace

Има ли нещо официално по въпроса и защо само МПР, другите ваксини не са ли потенциални причинители на този вид увреждане? Отдавна се каня да ви питам, че не ми е ясно с тоя аутизъм, то май и на докторите не е ясно. Има една майка, май тук пише, детето й първото е с аутизъм, но при правени изследвания за наличие на тежки метали в кръвта се оказва чисто, пък е слагала (и слага) ваксини - всички...

# 532
Относно т.н. биологи4ни оръжия и как те разболяват, преди доста време бях постнала тук една много хубава статия за страха и как той убива. Накратко, ако днес съобщят, 4е във вашият град е изпуснато някакво вещество, което убива мъ4ително, може населението на този град да си умре мъ4ително, единствено от паника. Дори веществото въобще да не съществува.
В статията са цитирани съвсем реални слу4аи, където се е създала паника, оказва се 4е заплахата е фалшива, но хората в близост се разболяват или умират.
Вси4ко е в главите ни.
Относно цигарите-има един хубав филм, "Вътрешен 4овек" се казва с Ръсел Кроу. Там е обяснено.
Напоследък тук се обсъжда много проблема с тютюна, тъй като е всеизвестно, 4е му слагат пристрастяващи вещества, 4е се пръска, за да добие аромат. Производителите казват- ние го продаваме 4ист, не знаем какво му добавят. А за да засилят контрола, ще се увели4и още пове4е цената им. Вси4ко опира единствено до пари.
Аз пуша, но ги намалих драсти4но, не заради заплахите на СЗО относно рака, а защото тютюна е все по-негоден и не ми прави удоволствие. Оба4е открих ръ4но изработените пури, които се продават на определени места и удоволствието е пълно.

Относно МПР, бях писала за един от нашумелите слу4аи тук. След ваксиниране са направени изследвания на кръв и коса и се оказват нормите многократно завишени.

# 533
Може ли да помоля за малко помощ, понеже в отчетната тема се повдигна въпроса има ли някой който смята да не слага ваксината МПР, и в тази връзка стана дума, че за момчетата боледуването от заушка било опасно, според вас как може да се отговори на този аргумент в полза на тази ваксина?
Аз не съм ваксинирала с нищо сина ми вкл. и МПР.

Цитат
Конфликти на страх и отвращение - диабет или хипогликемия.
Свекър ми е доста тормозен от свекървата и изпитва страх от нея. Винаги е бил с ужасна захар, но от няколко месеца е на инсулин вече....
И ние знаем кой е причинителят на диабет при свекърва ми, но работим, работим по въпроса.

# 534
Бил Гейтс не спи.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/8674380.stm

Какво ли причинява ултразвука на неродените бебета....

http://www.naturalnews.com/028887_vaccines_Bill_Gates.html

# 535

Има една средновековна легенда за пътник, който на път за Лондон срещнал Страха и Чумата; там те възнамерявали да убият десет хиляди души. Пътникът предположил, че най-вероятно Чумата е тази, която ще стори това. „О, не – отвърнала тя, – аз ще убия само няколкостотин. Останалите – моят приятел Страхът.”

Но продължавам да си питам за злите вируси и вирусните заболявания, как така пък въобще не съществуват, защото ми се струва прекалено хубаво, за да е истина...
Иначе много ще се радвам ако някой ден се убедя, че такова животно няма Simple Smile

Ако наистина се интересуваш и търсиш истината, ще я намериш! Има немалко информация и то в интернет, но главно на английски. Аз съм превела няколко статии, ако не си ги чела, погледни ги. Eдинствено интервюто  не се показва, защото има проблем със сървъра, но можеш да го прочетеш   от тук .

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 08:46 от nenaatoa

# 536

Има една средновековна легенда за пътник, който на път за Лондон срещнал Страха и Чумата; там те възнамерявали да убият десет хиляди души. Пътникът предположил, че най-вероятно Чумата е тази, която ще стори това. „О, не – отвърнала тя, – аз ще убия само няколкостотин. Останалите – моят приятел Страхът.”  
   Благодаря!Точно от това имах нужда!  Hug
   Защото тъкмо се чудих от какво изпитвам повече страх от това да ваксинирам или от това да е ваксинирам?  Crazy

# 537
Бил Гейтс не спи.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/8674380.stm

Какво ли причинява ултразвука на неродените бебета....

А нали и с ултразвук разбиват камъни в бъбреците... ooooh!

# 538

Има ли нещо официално по въпроса и защо само МПР, другите ваксини не са ли потенциални причинители на този вид увреждане? Отдавна се каня да ви питам, че не ми е ясно с тоя аутизъм, то май и на докторите не е ясно. Има една майка, май тук пише, детето й първото е с аутизъм, но при правени изследвания за наличие на тежки метали в кръвта се оказва чисто, пък е слагала (и слага) ваксини - всички...
  Аз съм майка на дете от аутистичен спектър.(Само да вметна не съм тази,която е изследвала детето си за тежки метали).
   Доколкото знам,за МПР ваксината не е доказано,че причинява Аутизъм.
   Преполага се,че  тя е под прицел,защото се слага на възраст 13 месеца,когато в детското тяло са вече наблъскани безброй други ваксини и МПР-то играе ролята на нещо като финален акорд в симфонията на отравянето на детски организъм!

Но може пък и тя самата да е причинител или отключващ елемент за това състояние.(Май,в Япония вече не я слагат точно поради тази причина)

Трябва да кажа все пак,че първите симптоми на Аутизъм се появиха при сина точно преди да навърши 1 годинка(тоест преди МПР-то).Всъщност именно тогава той много дълго боледува от нещо незнайно,което се проявяваше със симптоми на натравяне:детето не приемаше никаква храна,освен кърма,и повръщаше всичко!

# 539
  • в матрицата
Селма, преди няколко месеца в САЩ, родители спечелиха дело с/у фамра компания, и доказаха, че именно МПР е причинила аутизъм на дъщеря им

Общи условия

Активация на акаунт