Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 37 045
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
......
Боднаха ме и с противогрипна ваксина, били задължителни за бременни  Shocked Още в самото начало Bunny беше писала че се чуди дали е хубаво да си слага, и някой писа, че е опасно, но ......като казват че трябва....и аз доброто дете, с всичко се съгласявам. Но след като лекарите я препоръчват, няма как да е опасно, поне така си мисля, де...

Не мога да се стърпя да не цитирам това тук.

# 571
......
Боднаха ме и с противогрипна ваксина, били задължителни за бременни  Shocked Още в самото начало Bunny беше писала че се чуди дали е хубаво да си слага, и някой писа, че е опасно, но ......като казват че трябва....и аз доброто дете, с всичко се съгласявам. Но след като лекарите я препоръчват, няма как да е опасно, поне така си мисля, де...

ooooh! ooooh! ooooh!

# 572
......

Ох, всичко което кажат лекарите е божа заповед!

# 573
......

Да бе, и по повод ваксината за МПР моя позната вика - ми то хубаво, че може и да има усложние след ваксината като Аутизъм,и мене ме е страх,  ама нали знаеш то пък без ваксина после нито ДЯ, нито ДГ...Сдържах се да й кажа, че то пък ако детето й ако го диагностицират с Аутизъм след ваксината едва ли ще й се налага да го пуска на ДЯ...
Значи по-лесно да изберем лесното, пък ще стискаме палци да не е нашето дете... Praynig

# 574
Цитат
Имаме момченце, бтв

Как го писа само Joy 
Да ви е живо и здраво юначето!  bouquet  bouquet  bouquet Надявам се, че и ти си добре!  bouquet

# 575
......

Ох, всичко което кажат лекарите е божа заповед!
   Точно преди 1 година (тогава бях бременна) самият (  Mr. Green ) д-р Мангъров ми каза,че на бременни не се слагат  ваксини.  Naughty

# 576
А тук миналата зима бая бременни си нахакаха противогрипната.  ooooh!

# 577
Искам да ви споделя нещо..
Сега гледам "На кафе" от вчера и си направих връзка за моето дете..
Когато беше на 6 месеца опитах по малко да го захранвам. И тогава ни започнаха проблемите с него. Имаше страхотен проблем с корема, който само аз и семейството ми виждаше (не знам лекарите слепи ли бяха тогава). Беше истински ад.... От една хапка различна храна, вдигаше вечерта температура и след това всичко преминаваше в сериозни кашлици и т.н. и т.н. Да вметна.. детето беше изключително само на кърма..
Положението беше ужасно, през какви ли не "светила" минахме.. точно тогава стигнах и до хомеопатията. Чудото стана тогава.. два месеца по-късно. Детето си ми е здраво сега Heart Eyes
Но не това точно ми е чуденката. Намерих му преди малко имунизационния паспорт и виждам (!), че третия прием на въпросния Пентаксим е точно 2 седмици преди началото на всички проблеми.
Та...  дали?  Thinking
Може ли ваксината да причини толкова сериозни щети в стомахчето на едно бебе.
Сетих се още нещо... преди това детето ИЗОБЩО не е имало подобни проблеми.. нямаше колики.. много кротък бебешок като цяло..

# 578
...Може ли ваксината да причини толкова сериозни щети в стомахчето на едно бебе...
Може.
При нас - абсолютно същия сценарий. Първи прием на ваксина срещу полиомиелит и точно две седмици! след това - диария със слуз. Поизчисти се за около месец. Следващ прием - веднага наново диария със слуз. И на мен тогава ми светна, че може да е от ваксината. Казвам на педи, а тя - не, абсурд, внушаваш си. Понеже е горе-долу разбрана, се съфласи да отложим третия прием с един месец. Каза, че детето развивало АБКМ, но това не било свързано с ваксината. Проблемът за два месеца отново се изчисти. И аз го водя за трети прием (търся емотикон дето се удря с чук по главата ама не откривам!). Буквално на следващия ден всичко започна наново, още по-зле. От тогава сложихме край на ваксините. А педи продължава да ме гледа скептично - според нея първо не е от ваксината и второ дори и да е от ваксината, това далеч не било тежка реакция. Затова и каза, че нямало как да се освободим официално от ваксинации. Ненормалници!
И от тогава, вече около година се борим с проблема. Слава Богу почти отшумя! То детето почти само се справи, но сега и ние ще минем на хомеопатия, та дано бързо да приключим окончателно с това.

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 00:22 от magi1111

# 579
... (търся емотикон дето се удря с чук по главата ама не откривам!)....

Ааа, ей го, ей го:   smile3538

Но и всички тези също са подходящи за нас:

Banghead  bash  smile3537

Аз ги открих, ама чак след като малчо ми направи последната (тежката реакция).  Cry
Щото преди това, когато бяха леките, майка му, тъпата овца блееше и вярваше на такива като г-н "нали".
 Crossing Arms

# 580
... (търся емотикон дето се удря с чук по главата ама не откривам!)....
Ааа, ей го, ей го:   smile3538
Но и всички тези също са подходящи за нас:  Banghead  bash  smile3537
Благодаря ти Джули, точно това търсех, ще си ги ползвам всеки път когато обяснявам, че съм слагала ваксини на детето  smile3538  Banghead  bash  smile3537

# 581
Цитат
Имаме момченце, бтв

Как го писа само Joy 
Да ви е живо и здраво юначето!  bouquet  bouquet  bouquet Надявам се, че и ти си добре!  bouquet

А, мерси! Аз съм отлично. 2 часа след раждането си седях по турски Simple Smile Ама отидох с 8-9-10 см разкритие де Simple Smile Бебчо също е добре. Единствено отказът за ваксиниране разстрои нервната система на персонала и очаквам днес поредната атака. По 2-3 ма педиатри на ден идват да ми обясняват колко са полезни ваксините всъщност.

# 582
Цитат
Имаме момченце, бтв

Как го писа само Joy  
Да ви е живо и здраво юначето!  bouquet  bouquet  bouquet Надявам се, че и ти си добре!  bouquet

А, мерси! Аз съм отлично. 2 часа след раждането си седях по турски Simple Smile Ама отидох с 8-9-10 см разкритие де Simple Smile Бебчо също е добре. Единствено отказът за ваксиниране разстрои нервната система на персонала и очаквам днес поредната атака. По 2-3 ма педиатри на ден идват да ми обясняват колко са полезни ваксините всъщност.

АМа ти не спори пък, не ги разстройвай  Laughing, кажи че случайно си родила в БГ- живееш си в Швеция и ще следваш техния календар, примерно.  Mr. Green

# 583
Berend Botje, честито ти бебче. Да ти е живо и здраво, и много да те радва.  Hug

Можеш спокойно да им кажеш, че сега тепърва се информираш и ще прецениш кои ваксините да слагате, като това ще предоставиш на ЛЛ, след като заедно ги обмислите. Излишно е да влизаш в конфликти, гледай си сега бебчо по-бързичко излизайте.

# 584
Може ли ваксината да причини толкова сериозни щети в стомахчето на едно бебе.
При вас на 2-ри, 3-ти прием, нас ни удари още първият Пентаксим. Още на следващият ден , след ваксинацията, детето вече акаше по 7-8 пъти само слуз и не стига, че дълго беше с колики и не знаеше що е спокоен сън, ами станаха тролкова ужасни, че почнеше ли да суче веднага почваше да се гърчи от болка. Още се борим с АБКМ.

А педи продължава да ме гледа скептично - според нея първо не е от ваксината и второ дори и да е от ваксината, това далеч не било тежка реакция.
#Crazy
Ами да - що пък да не продължаваш докато го осакатиш напълно... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт