Първият триместър вече отмина за Юнската дружина - тема 8

• 26 316
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Симпли, добре дошла. (ако искате да се запишете на първа страница, пишете на мен М@я или Ваче за парола на общия акаунт. Аз забравям, а после не ми се търси по страниците, затова ако има някой друг желаещ да го прави- с удоволствие)
Шунка, много хубаво това кошче... ама и парите му са хубави. Толкова ли струват тези неща?  newsm78

# 646
Седнах да пиша, не, че скоро ми се случваше често, и спря тока.......
Сега като чета, че пишете за плаценти и усещане, аз какво да кажа тогава, като моите са и предна и задна....Обградена съм от всякъде  Grinning  Не мога да кажа, че усещам все още нещо. Но както вече се писа, всичко е индивидуално.
И при мен излезе, че имам бактерии в урината, ще си взема довечера лекарството, и тогава ще разбера за какво е. Преди да ми изследват стерилна урина излезе проблем с  левкоцитите и нитритите, което било показател за инфекция. Дано само да не е антибиотик, но и да е, пак няма къде да бягам, след като го изписват, само да минават.
Боднаха ме и с противогрипна ваксина, били задължителни за бременни (тук)  Shocked Още в самото начало Bunny беше писала че се чуди дали е хубаво да си слага, и някой писа, че е опасно, но ......като казват че трябва....и аз доброто дете, с всичко се съгласявам. Но след като лекарите я препоръчват, няма как да е опасно, поне така си мисля, де.
Витамини и аз не пия, но като се сетя, че миналите поне 5 год. пиех  Центрум, уж профилактично, за добро, а то излезе, че са пълни с ГМО.....Надали всички са такива, но все пак е химия. Сега съм само на желязо и фолиева кис. но те са ми предписани. Стана дълго, sorry.
Добре дошли на новите мами, и стиснати палци на всички, които са притеснени  Praynig

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:44 от Alexxx

# 647
  • софия
Здравейте, днес ми е сдухано и не ми се пише но ви чета, малкия ми се разкашля и направо Sad, не е на детска никъде не излизаме и пак #2gunfire, мъжа ми пак заминава и ако трябва сама да ходя по лекари , е намрънках се, извинете ме. ooooh!
Добре дошли на новите момичета, лека.
dagи сега смо търпение за резултатите Praynig
 juji123 слушай докторите  и се оправяй.
Момочета пак ще ви пиша да се пазите, грипа е ужасен не знам защо не се обявява грипна епидемия, в групата на сина ми са 4 деца, сестра ми и семейството са с температура вече 10 дни и с вирусна пневмония.
Е днес не съм много позитивна и спирам.  Embarassed

# 648
  • София
Здравейте момичета,
Приемате ли още една бъдеща мама в Юнския клуб Simple Smile ?
Термин 14.06. 2011

Лека бременост на всички!  Hug

Добре дошла!  Hug Вписах те на 1 страничка.
Даги, радвам се, че всичко е минало добре. Стискам ти палци за резултата!!! Hug Hug

Шунка, кошчето е суперско!  Grinning не е в стандартните цветове и форми на патки и мечета  Crazy

# 649
Даги, ще чакаме с теб резултатите!

juji123 , за температура знам че не е хубаво да се сваля, понеже точно тя лекува. Благодарение на нея се увеличава броя на левкоцитите. Но не знам как стои въпроса при бременните жени. Наистина това не съм проучвала. Според китайската медицина температура се сваля с мед разтворен в чаша топла вода. Може да опиташ това, поне няма да навреди. За кашлица, у нас ако се появи това чудо ги лекувам с черна ряпа и мед. В черна ряпа издълбавам дупка и слагам мед. След няколко часа ряпата пуска сок, който се пие. С 3-4 репи трябва да се оправиш. Също така чай с мед, лимони. Ваче беше написала една хубава рецепта срещу кашлица. Аз много си падам по такива методи на лечение.

# 650
  • София
Ани, а за плацената, ако щеш ми вярвай хем се имам за знаеща и чак сега като се разрових по тоя повод видях за какво става дума принципно  Joy Joy Joy

# 651
АА добре, успокои ме, значи не съм само аз. Че уж съм с второ пък срамота да не знам какво точно представлява плацентата. Аз си мислех че цялата обвивка в която е бебето е плацента.  Party

# 652
  • Sofia
Даги, дано сега и резултатите са хубави, добре, че няма да си отвисиш в болницата, а можеш да стоиш вкъщи!

За Т може да мажете стъпалата с мед, отгоре чорапи, после найлоново фолио или пликчета, отгоре още едни чорапи.

Ваче, има и с мечка, за феновете  Twisted Evil

Чин, наистина хубавка цена, сигурно има и по-евтини, но аз не съм търсила, защото принципно такова нещо не ми трябва. Случайно го бях видяла това преди няколко месеца и се влюбих  Laughing
А тъй като имаме иначе всичко бебешко и се чудя сега дали да не взема някоя глезотия...

# 653
  • Sofia
Симпли, добре дошла!
Чин: И на мен точно така каза Димитрова, че е най добре кардиолог, но само ако има нещо иначе те си гледат доста внимателно.
Шунка, кошчето е супер, престраших се да го погледна и аз направо се разчуствах като си представих едно малко бебче вътре.

Благодаря пак за подкрепата, наистина ми помага  Hug Hug Hug
Само да кажа че чакам 4 различни резултата от две  генетичната лаборатория и Геника (частна лаборатория). И ще имам резултати от една седмица до три седмици за всички тях... доста напрежение ще ми се събере, направо станах експерт мама с всичкото четене и проучване. #Crazy

# 654
Даги, уж няма нищо, но и без това вече се притесних от това, че ми препоръча- ще отида, нищо, че тя не е казала да има някакви отклонения.
Високата температура е опасна за плода. В случая трябва да се свали някак си...

Момичета, давайте идеи за заглавия, почнах новата тема, че с това темпо утре сигурно ще трябва да я пусна.

# 655
Момичета,
Благодаря ви за топлото посрещане Simple Smile)))  Heart Eyes  bouquet

# 656
Здравейте на всички аз днес бях на консултация и всичко изглежда наред. Записах си час за ФМ във  Фемина за 01.02.2011 при д-р Врагалева , незнам нищо за нея но при Димитрова всичко е заето.

Жужи за температура съм чувала за компот от къпини и намокрени чорапи с равни количества вода и оцет и се обуват.
Добре дошли на всички нови мами.

# 657
а,аз защо не съм вписана на първа станица? Thinking

# 658
Уффф ,изчетох ви най-сетне.Два-три дни да забегне човек и няма наваксване.
И аз да се отчета с хрема.Смъркам си като една смърфиетка Simple Smile и такъв е живота.Като поусетих признаците пих осцилококцинум,но явно не ме пресече и сега карам на фрешове и липа с мед и лимон.Но всяко чудо за три дни.Утре вече ще съм по-добре.
Започнах да ходя на йога за бременни.Първото занятие ми беше малко скучно,защото имаше съвсем леки упражнения за загрявка.А аз съм тренирала 15 год.спортна гимнастика и това ми се стори като за деца.Но ще свикна и с това темпо.
Да кажа и още едно бабино лечение на температура -  върху влажно парче памук се капват 3-4 капки лимонов сок и се слага под мишниците.
И както Ани е казала - ако температурата не отиде в някакви крайни стойности,нека лекува болестта.Аз на малката започвам да и свалям темп.ако мине след 39./ да чукам на дърво да не ми се случва тая година /.
Мисля да се запиша  и аз за втора ФМ и БХС и тогава пак да спим спокойно.Иначе аз съм вече 7/8 кг отгоре.А предишната бременост към настоящия момент съм била само 4кг.Не си угаждам,по-скоро се ограничавам,но ...Каквото е,после има диети Mr. Green
Говорихте си за ТВ и организация.Аз също не съм фен на ТВ и имаме само в хола.Малката гледа когато е при баба си и в детската градина.В къщи докато вечеряме гледа с нас От местопрестъпленията и много рядко някакво детско по Дисни.А там дават повече игрални филчета.Верно е че са пълни с простотии,ама не можем да живеем в изолатор.
Иначе мъжо помага с прахосмукачката,тя все пак му е чииза Mr. Green и съм го оставила да си я стопанисва.Сега е в болнични и го уча да готви.Учудващо се справя добре.Малката е ОТК-то.Вчера даже се изказа "хммм,по -вкусно е от на баба",за което той ме попита да не съм я наговорила нещо.Защото майка все пак готви доста вкусно.Но иначе не ме глези по собствено желание,а може би аз се вкарвам в ролята на принцеса Embarassed.Явно в някой друг живот ще карам от ония бременостти дето ги пишат по книгите Mr. Green
А сега да поспра,че трябва и да четете Joy

# 659
Смърфиетке,  hahaha  и аз се чудя къде са тези мъже дето напълняват с жените си, гади им се и им порастват цицките, уви... нашето балканско същество си остава балканско...   bash

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 18:31 от chin

Общи условия

Активация на акаунт