Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 13)

• 35 812
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! ....... Буди се през 40-50-60 мин, плаче, дори вика. .......................Буди се с рев винаги - 90% от случаите........ Замислих се дали няма нещо общо с ваксините?Какво мислите?...........
Здравей vivianna,

Въпросът ти е много уместен и със сигурност педиатрите ще реагират на това с нещо от сорта на "А, всяко дете реве (хаха). Не се притеснявай, всички сме били такива...", но кой съм аз или ние, за да  бъде чут гласа ми/ни, когато казваме, че ваксините в този им вид единствено и само вредят, като често създават дългосрочни проблеми за цял живот!
Ще цитирам част от филма в подписа ми:

"Ако сега чуя много писъци, имам знаци, които потвърждават, че има на лице отравяне с живак или отравяне с алуминий. Изобщо имаме на лице разбита имунна система от поставяне на ваксини с три различни вируса в един ден."

Все по-често лекарите говорят за това, как вече гадния и отровен живак не се слага във ваксините, но казват ли с какво го заместват? Обърни внимание на количеството алуминий във всяка ваксина. Струва си да чуеш мнение на лекар тук.

# 601
Meg, вече я заведох на хомеопат, най-добрият във Варна по проучване. Той не каза от какво може да е, предписа й нещо и сега го давам, от повече от 2 седмици. На 18.01. сме на контролен преглед, но почти няма промяна за сега. Даже са засилени нещата. Държа да отбележа нещо, което ме навява че може проблема да е на ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО. А именно: напр. сутрин се буди с рев в 8,30ч.Опитвам се да я успокоя и приспя за още малко, при условие че през нощта не е спала добре. Но тя реве и се къса. Решавам да я събудя. Ееее, когато се събуди и ОСЪЗНАЕ  спира да плаче. (как така ако са зъби ще спрат да болят??)
Мег, моля те сподели при теб проблема отшумя ли чрез хомеопатията?Много се надявам това да ни помогне. Но все пак ако при теб са били зъби, по-лесно се намира лека, докато при нас не се знае какво е, може да отнеме доста време. Ако искаш може на лични да ми опишеш за зъбите, как е било при вас, за да сравня с това при нас и евентуално да изключа варианта 'зъби'.

# 602
  • Пловдив
vivianna, моята госпожица също имаше проблеми със съня. Тя по принцип е доста... темпераментна и го приемах като част от нейния характер или зъби или.... недобър режим...или... Постепено нещата влезнаха в някакви релси. Доста късно, когато започнах да чета за ваксините... върнах се назад по стари постове по отчетните теми, където съм описвала каква са ни вълненията и сравних с имунизационния календар. Така направих някои аналогии, които не са ми били направили впечатление. Довечера като се прибера ще си погледна бележките колко е била голяма и коя ваксина съм заподозряла.

# 603
Вивиана, би трябвало хомепатът да може да подбере лекарство само по изявените симптоми, които си му описала, и след като е снел историята на детето. Не е нужно ти изключваш нещо като въможно причина, важно е да споделиш наблюденията си върху детето с хомеопата, дори за неща, за които смяташ, че не са проблем. Колкото е по-пълна картината, толкова по-точно може да се определи лекарството.
Споделих за нашия случай, защото моето дете няма нито една ваксина, нито някога са му правени изследвания за каквото и да било. А проблеми си имаше, че и до ден днешен. Както пише Бенита - въпрос на храктер и темперамент (моето с по-лесно възбудима нервна система...) Хомепатията винаги ни е помагала, но при бебета и деца картинатя може да се мени много бързо и докато майката осъзнае промяната, вече да са минали две седмици в мъки. Все пак с точното лекарство нещата се оправят много бързо - при нас веднага или в рамките на няколко дни.

# 604
Може ли едно жокерче, моля - на коя от всичките гадости, една от страничните й реакции беше васкулит?  newsm78

# 605
Може ли едно жокерче, моля - на коя от всичките гадости, една от страничните й реакции беше васкулит?  newsm78
Против Хепапит Б - Листовка

Ама като чуя/ прочета Все още при … 9;на. и ми призлява от увъртане и скриване на информация!

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 13:50 от chukchi

# 606
Може ли работещ линк към предаването на Гала, където се говори за аутизма. Този , който дадохте преди няколко страници не работи нещо. Казва ми, че няма видео на сървъра, а преди това тече една реклама...да не са го свалили като "скандално" newsm78

# 607
vivianna, моята госпожица също имаше проблеми със съня. Тя по принцип е доста... темпераментна и го приемах като част от нейния характер или зъби или.... недобър режим...или... Постепено нещата влезнаха в някакви релси. Доста късно, когато започнах да чета за ваксините... върнах се назад по стари постове по отчетните теми, където съм описвала каква са ни вълненията и сравних с имунизационния календар. Така направих някои аналогии, които не са ми били направили впечатление. Довечера като се прибера ще си погледна бележките колко е била голяма и коя ваксина съм заподозряла.

Какво се оказа в крайна сметка, че е от ваксината ли? Как преодоляхте проблема?

# 608
Може ли работещ линк към предаването на Гала, където се говори за аутизма. Този , който дадохте преди няколко страници не работи нещо. Казва ми, че няма видео на сървъра, а преди това тече една реклама...да не са го свалили като "скандално" newsm78

При мен започва с реклама, но после продължава предаването...  Rolling Eyes 

http://play.novatv.bg/play/239454/?autostart=true

# 609
Против Хепапит Б - Листовка

Златен си.  Hug

# 610
  • Пловдив
vivianna, в крайна сметка... не знам каква е била причината. Може и да няма нищо общо с ваксината, може да е компексна... Лекувахме се с много кърмене и гушкане. И... даже без да забележа положението се оправи. Сега още има странен сън. Мнооого трудно заспива. Вечер заспива късно, а следобед е почти невъзможно да я приспиш, но заспи ли... откарва дълъг сън. Даже все ми се оплакват в градината, че не искала да ляга, не искала да заспива... а като заспи после не могат да я събудят. Но това вече не го свързвам с ваксините или е някакво далечно отражение  Rolling Eyes

# 611
Бенита, моето дете е същото напоследък, но няма как да обвинявам ваксините... Просто съм записала вече час при хом. за другата седмица и се надявам да го оправим...

# 612
  • Пловдив
Не, не, това сега си е нещо от типажа. Онова, което връзвах с ваксината беше неспокоен нощен сън с будене с рев на 40-50 минути. Дневния сън нямам спомен да е бил така драматичен, но тя от много рано елиминира сутрешното спане и спеше само веднъж през деня. А и аз бях по цял ден в движение с количката за да спи повече.

# 613
  • Пловдив
Можете ли да ми кажете какво да правя, понеже днес бяхме на консултация и отказахме противохепатитната ваксина и педиатърката каза, че в такъв случай няма да ни води консултацията. Какво да правя в този случай? Има ли педиатър в Пловдив , който може да се съгласи да води консултация без да слагаме ваксини?

# 614
ivka_007,
както тя към теб, така и ти към нея... Кажи ѝ: Добре, но тъй като по закон мога да Ви сменя едва юни месец, ще се наложи да ме изтърпите или ако не искате да ме виждате, няма да Ви посещавам. А ако откажете да прегледате детето ми, ще пусна жалба където трябва.

При евентуален проблем винаги можеш да заведеш бебето и на друго място, а консултирането (т.е. меренне, теглене, Как сте днес?, Колко сучите? и куп други щуротии) може да си го направиш и сама. Бабите ни като не са се консултирали всеки месец как са оцеляли майките и бащите ни?

Общи условия

Активация на акаунт