Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ПАП тестът (цитонамазката) и как се класифицират резултатите му?
Защо е важно да се извършват редовни PAP тестове и колко често трябва да се правят?
Защо не се препоръчва изгарянето на ерозията на шийката на матката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ПАП тестът (цитонамазката) и как се класифицират резултатите му?
-
Защо е важно да се извършват редовни PAP тестове и колко често трябва да се правят?
-
Защо не се препоръчва изгарянето на ерозията на шийката на матката?
Изгарянето на ерозията на шийката на матката не се препоръчва, тъй като може да доведе до по-висок процент усложнения, включително ендомметриоза, болезнен синдром, нарушаване на процеса на раждане и др. Вместо това могат да се използват други методи за лечение като химическа коагулация, лазерна коагулация или криокоагулация.
-
Как се предава HPV инфекцията?
-
Какво представлява тестът за HPV?
И всички ,онези момичета които пишеха тук тогава - момичета къде сте всички ??? Как сте , наминете поне с " два реда " за Коледа - нали на Коледа стават чудеса ?
.Край с това!!!!!!!!!!!!!!!!Сега си обръщам много повече внимание!Цигари няма вече
.Пия цитросепт,изопринозин и се настройвам за сексмаратон(за два месеца забравих какво е това)

Колко време си пила Утрогестана, понеже на мен ми го предписа гинеколожката за 6 месеца, което ми се вижда малко ненормално. Така и не съм го пила още. Вчера ходих при друг гинеколог, който ми препоръчаха мои приятелки и той ми предписа Jeanine. И сега съм в дилема кое от двете да пия. Не съм пила досега нито едното, нито другото. Някой има ли отзиви за двата медикамента? Най-вече ме интересуват страничните ефекти, които може би имат при продължително пиене? Едното е хормонално, другото е контрацептивно, и много ме е страх да няма нежелани ефекти. Не ми се ще точно по празниците да напълнея след като вече толкова месеци съм на здравословена диета... Хайде стига съм ви надувала главите с неприятни теми, и аз да се включа с пожеланията. Желая на всички маминки една свята Коледа с най-близките хора, много приятни изненади и подаръци под елхата и незабравими мигове с обичаните хора! Също една хармонична, финансово