Отговори
# 270
Здравейте Момичета, нека новата година ви донесе най-вече здраве на вас и семействата ви, любов, много добро настроение и щастливи мигове!Имам въпросче, знаете ли колко време трябва да се пие БИОЗИН? На мен ми го изписаха, но пропуснах  Embarassed да попитам ...А доколкото видях в нета опаковка за 5 дни е 30лв Mr. Green
Благодаря предварително за отговорите.

Успешна нова 2011 година!!!

# 271
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ДА Е ВЕСЕЛА, БЛАГОДАТНА, СБЪДВАЩА МЕЧТИТЕ, УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА! МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ, РАЗБИРАТЕЛСТВО И УВАЖЕНИЕ, ДА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ     Hug

# 272
Здравейте момичета,искам само да кажа резултатите си ,бях при д-р Христамян,при онколог да намеря най накрая- при колпоскопията съвсем леко изменение на входа на канала,тръгнало само да зараства и днес резултат от цито 2гр и от канала и от шийката ooooh! ще ходя пак един-два пъти,разбира се да ми го маже с нещо(на запомних с какво обаче) за да изчезне и изликува напълно.
искам да ви кажа,че не съм провеждала никакво лечение от предписаните ми по рано,освен да пия Изопринозина 2 опаковки 3х1(заради кърменето) и ходих на терапия с цветолечение с Биоптрон(накрая си го и купих апарата)за стимулиране на имунната система! явно има ефект!
Късмет! и Хубави резултати!

# 273
  • София
Честита нова година и от мен!

# 274
Честита Нова 2011! Нека тя ви донесе многооооо здраве,( само хубави цитонамазки Peace) щастие, любов и късмет! Обичайте и бъдете обичани! Желая ви всичкото щастие на света! Бъдете по позитивни и борбени!  Hug Hug Hug Hug  bouquet Радвам се, че ви познавам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 275
Минавам да ви кажа Честита Нова Година и да ви пожелая да сте здрави!  Hug
Боби пише ли още в темата?

# 276
Рядко!  Thinking

# 277
ЗА МНОГО ГОДИНИ, МОМИЧЕТА!
МНОГО ЗДРАВЕ И СПОЛУКА НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ ПРЕЗ НОВАТА 2011 ГОДИНА!

При мен празниците минаха като един кошмар.
На Коледа се разболя големия ми син/9г/. Няколко дни с 39градуса, при положение, че е много здраво дете и не беше боледувал от 4 годишен. Беше някакъв ад. Накрая се наложи да включим АБ. На 30-ти пък цъфнахме аз и малкия. Той с температура, аз без , но с ужасна хрема, нон-стоп в някакво полусъзнание, всичко ми беше замъглено. За съжаление той все още е с температурка и силна хрема. Аз се оправих точно навреме, както се казва, за да поема дежурството от мъжът ми, който тръгна на работа.

Сега да ви разкажа за моите преживявания, надявам се с добър край.
Не знам дали помните, но след профилактичен преглед и биопсия се оказах с ЦИН1-2, огнищна дисплазия. Терзанията , които споделях с вас бяха при кой да отида. Преди ме беше гледал Карагьозов син.В крайна сметка направих консултация с баща му и той смяташе, че няма да се размине без лазер този път.
Междувременно д-р Ганчева ми беше похвалена от вас тук, а също и от приятелката ми от детските ми години. Тя едва ли не ме закле/детско звучи/ да не предприемам нищо без да чуя мнението на Ганчева, която на нея е помогнала за подобен и много по-сериозен проблем. В крайна сметка успях за си запиша час при докторката, и тя ме прегледа буквално минути преди да ми дойде МС.
Дълбок поклон и безкрайна благодарност към този ЧОВЕК, призван да бъде ЛЕКАР!Д-р Ганчева ми върна вярата, че има доктори , които обичат професията си и са призвани да помагат и лекуват. Изключително съм впечатлена от отношението и. Бог да я богослови! закъсняваше с графика близо час, в чакалнята на 30-ти декември вечерта беше пълно с чакащи жени и въпреки това  в момента, в който влязох при нея се чуствах сякаш цялото и време е отредено за мен.Мила, блага, спокойна....прегледа ме и си каза професионалното мнение, че в моя случай лазерът е най-доброто решение. Тук бях споделяла, че съм с лабилна нервна система и въпреки успокоителните и думи, че не е нещо притеснително се разплаках. Извиних се, и казах , че се срамувам, че плача при положение, че има толкова много жени с толкова по-сериозни проблеми, а аз сякаш се лигавя. на което д-р Ганчева ми каза, че СЕГА аз съм тук при нея, не трябва да се срамувам или страхувам и , че сега аз съм важната, че нейна работа е да ми обясни и успокои. И наистина го направи. Докато не се успокоих и усмихнах не ме пусна да си отида. няма да навлизам в подробностти за разговорът. Който е бил при нея знае за какво говоря. Човек с огромно сърце. Посетих я броени дни след Коледа и като си тръгвах от кабинета наум  си пожелах тази жена да изпита най-голямото щастие на света, защото го заслужава.
И така вече убедена след разговорите с професор Карагьозов и д-р Ганчева, че за момента правя най-добро за себе си посрещнах смъркаща и в несвяст новата година. за карък МС беше само ден и половина. Побърках се да смятам още преди да ми дойде /а ми закъсня с 1 седмица/, кога ще са ми първите чисти дни и дали няма да се паднат точно 1/2 януари.
В крайна сметка днес на обяд бях на лазер, при д-р Карагьозов. Впечатленията са ми подобни както от д-р Ганчева, като разбира се втори ангел като нея няма, но да не забравяме, че е мъж. Laughing И той беше спокоен, обясняваше ми, говореше през цялото време...сега остава да се надяваме да е изпарил целия лош участък.
Кофти е, че малкия е болен в къщи и точно 2 часа след като се прибрах се наложи да го вдигна, което абсолютно противопоказно, но нямаше как- Бог да ме пази.

Това е в общи линии при мен. Хубаво ,че мина. Остава да чакам. На 10декември бях на контролен преглед и се откри проблема.Няма и месец след това , мина лазерът.
Д-р Карагьозов мислеше да ми даде Изопринозин, но за незнайно защо му отказах. Сега се чудя дали постъпих правилно. Не помня какво съм чела. Какви са неблагоприятните ефекти в дългосрочен план от това лекарство и по каква схема вие сте го пили? На всички  ви ли го предписаха? Д-ра каза, че това не е просто имуностимулатор, а такъв който се бори с ЧПВ.
Много ме интересува вашето мнение. Каква информация имате  за ответната реакция на организма в дългосрочен план?

Извинявайте за дългия пост.
Съвестно ми беше, че не ви писах още на 30-ти след прегледа при д-р Ганчева, но тогава се започна кошмара с болестта ми .
За мен обаче е много важно да споделя какво се случи.
Както на мен ми бяха полезни миналите темички и споделените истории на момичетата пишещи и писали някога тук , така предполагам, че моята история може поне малко да помогне на някое друго момиче. Най-вече всъщност при колебания за избор на лекар.

Знам, че ми е дълъг поста, но няма да го препрочитам, защото ще орежа сигурно половината, а ми се ще да остане емоционалната част. Grinning

Бъдете здрави мили момичета!
Поклон и пред вас!Вие ми помогнахте също толкова колкото и двамата лекари!
Благодаря ви , че ви има!

Аз ще се моля всичко да приключи до тук, не само за мен ,а и за всички в моето положение!

# 278
  • София
gerka, бързо възстановяване! Сега само почивка, лягате с малкия и се гушкате.
А защо не се обадиш на Карагьозов да ти изпише изопринозин, може би не е късно. До колкото съм чела тук, на всеки е изписван по различна схема и за различен период от време. Аз лично го пих 5 дни - 3х2, три месеца поред, успоредно с месечния цикъл. Но пък аз не съм горена с лазер, а съм мазана със солкодерм.
Звънни на лекаря и разпитай колко време трябва да го пиеш в твоя случай, нищо не губиш. Hug

# 279
Да, точно това ще направя!
Аз всъщност звъннах, но беше почти 20ч и в кабинета нямаше никой. Все пак и те трябва да почиват, нищо че аз се сетих по никое време! Laughing
Ти го пи 3*2 за 5 дни и после 2 дни почивка ли?Или само 5 дни в месеца, за 3 месеца?
Благодаря ти! Hug

# 280
  • София
Герка, всичко ще свърши дотук, вярвам че ще е така  Hug
И аз се чудех, дали да не направя серия с изопринозин, но на мен доктора не ми го препоръча. Нищо не ми каза да взимам, каза, ако искам някакви имуностимулатори- имонобор или подобни, но ако ще правим бебе, да не ги пия.
А ние започнахме с опитите  Blush
Пия само фолиева и един буркан си забърках- мед, орехи и лимон.

# 281
Има ли поне един случай теста за папилома вирус да е бил положителен и след пиене на Изопринозин теста да е станал отрицателен ?

# 282

А защо не се обадиш на Карагьозов да ти изпише изопринозин, може би не е късно. До колкото съм чела тук, на всеки е изписван по различна схема и за различен период от време.
На мен не ми е предписван.

Герка,радвам се,че си добре и,и че всичко е минало благополучно. Hug  bouquet

# 283
  • София
Да, точно това ще направя!
.....Или само 5 дни в месеца, за 3 месеца?
Благодаря ти! Hug
Само 5 дни в месеца, в продължение на 3 месеца.

...На мен не ми е предписван...
Имах предвид на който е изписван изопринозин е било по различна схема, ама то така съм го написала, че....

# 284
Геркааааааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug гуш   bouquet радвам се, че всичко е минало, аз казах ли ти. Горе главата и всичко ще е ок. А болестта знам какво е майка ми и Ния се разболяха след Коледа и още се влачат горките. Ама се борим с гадния грип и това е, ще го повалим, не се даваме.

На мен Изопринозин не ми е изписван, ни то ми е казвано да го пия. Аз си преценявам с какво да си поддържам имунната с-ма и  смятам, че успявам.

Общи условия

Активация на акаунт