Отговори
# 345
  • София
Аз имах раничка и цитото ми беше 1 гр. Мазане със Солкожин не ми е предлагано, а само обгаряне с лазер, на което се съгласих. Не ми се искаше да чакам да си зараства сама ей така. Аз на цитонамазки вече не вярвам. Дано другите видове изследвания да са точни.

Peace Peace  Именно  това  казвам  ,че  при  наличие  на  изменения  цитонамазката  не  е най-достоверният  резултат !  И  аз  години  явно съм си  ходила  с  "раничката " успокоена  ,че цитото  ми  е било  І  или  ІІ  гр.  Но  когато  най- сетне  съм  попаднала  на  по -кадърен специалист  се  оказва  ,че  при  направо  взета биопсия  (без  предварителна цитонамазка ) под  колпоскопски  контрол, въпросната раничка е   дисплазия  І  степен .  И  веднага  лазер .

# 346
И аз бях от тези дето ги мажат със Солкожин Mr. Green дори 2 пъти. Накрая ме остави да си го намеря сама, а бяха спряли да го внасят в България.Сега не знам кака стои въпроса с вноса. Peace

# 347
   А  помня  ,че  първоначално  твърдеше  ,че нямаш  никакви изменения   изобщо  , сега пък  казваш ,че  " изменението почнало само да си минава" -  чудна  работа  ?  newsm78 Rolling Eyes

да бе,Джесика,така беше,така ми казваха док,но те не бяха онколози и двамата,сега вече намерих онкогинеколог д-р Христамян! и това той ми каза! аман,нещо май не уцелвам докторите!
няма да го мисля!
  bouquet
п.с. най много сега като трябва да ходя да изсиквам аз биопсия! иначе уж от изменението взе цито!

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 22:31 от sparkling eyes

# 348
newsm10 Абсолютно вярно, подкрепям Джеси на 100 % и при мен се проявиха същите симптоми.Пила съм го на два пъти във времето и...пак стигнах до хистеректомия. Не казвам обаче да не се пие, а само на мен как ми действа. Макар че наистина засилва имунната система. Не страдах от простуди Mr. Green Човек трябва да пробва всичко защото ако на един не помага ,на друг може  да помогне. Hug
А аз: имах страшен синозит и фарингит. Изопринозинът ги оправи видимо, но...започна да ми капе косата последната седмица. сигурна съм,че е от него. като го спрях и косопадът свърши. може би -предозировка се е получила.

# 349
http://www.youtube.com/watch?v=flGud3a0ZuE поздрав за успешна, хубава, приятна и изпълнена с позитивни мисли седница!  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 350
  • София
Синеоч  , Hug Hug Hug  Мерси  за  поздрава  !    bouquet  bouquet  bouquet

Дано  да  имаме  време да     поседнем тази   "седница!   !!!  Wink Joy

# 351
Eti 28, като ти прочетох поста и се поуспокоих някакси. Би ли споделила къде ти правиха конизацията. Тъй като никога не съм се сблъсклава с такъв проблем, след посещението при моята гинеколожка и "раковото" подозрение, направо се сринах за няколко дни. Сега се поуспокоих, приех нещата, каквито и да са те - ще се боря, няма къде да ходя. Аз чакам резултат от цитонамазката в четвъртък и после отивам в Онкологията за второ мнение и преглед.
4eri, казваш че имаш хистеректомия. Как се чувстваш след такава операция? Извинявам се, ако въпросът ми е неуместен, но мен лично много ме притеснява мисълта за такава операция.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 13:05 от roverandom

# 352
Eti 28, като ти прочетох поста и се поуспокоих някакси. Би ли споделила къде ти правиха конизацията. Тъй като никога не съм се сблъсклава с такъв проблем, след посещението при моята гинеколожка и "раковото" подозрение, направо се сринах за няколко дни. Сега се поуспокоих, приех нещата, каквито и да са те - ще се боря, няма къде да ходя. Аз чакам резултат от цитонамазката в четвъртък и после отивам в Онкологията за второ мнение и преглед.
4eri, казваш че имаш хистеректомия. Как се чувстваш след такава операция? Извинявам се, ако въпросът ми е неуместен, но мен лично много ме притеснява мисълта за такава операция.
Привет. Въпросът ти е напълно уместен всеки се страхува и иска да знае повече за такава операция. Ще ти кажа истината. Чувствам се перфектно! ( да не чуе дявола). Нямам никакви оплаквания в момента ,възстанових се доста бързо нищо не ме боли и най -важното страховете ми изчезнаха. Спокойна съм и съм поизтивно настроена. Намам цикъл newsm68 Mr. Green (той ми беше големият проблем) нямам течения, нямам болки.  Нямам никакъв дискомфорт. Искам да кажа на всички момичета. Не се страхувайте правете прегледите си редовно и дори и да се стигне до тук, няма нищо страшнно. На теб желаая успех и позитивни мисли.
СИНЕОЧмерси за хубавото начало  bouquet newsm44

# 353
Здрасти! Правих конизация в 5-градска-гинекологичното отделение. Но това не значи, че и ти трябва там да я правиш. Аз също бях срината-момичетата помнят как мрънках всеки ден тук. Няма човек, който след подобна диагноза да се чувства добре-така че си в рамките на нормалното състояние  Confused
Но е факт, че след конизация всички тук се чувстват добре, даже по-добре отпреди, включително и аз. Седях там 5 дни, з-то ми дадоха да пия някакви противоалергични за упойката преди операцията.След операцията седях 2 дни-общо 5. Нищо не ме боля, веднага след операцията можеш да станеш и да се движиш  
Хубава седница и от мен  Party

# 354
Благодаря ви момичета. Супер сте! Звучите много свежо, което ме кара да се чувствам по-спокойна.

# 355
Благодаря ви момичета. Супер сте! Звучите много свежо, което ме кара да се чувствам по-спокойна.

newsm10

# 356
Здравейте момичета  love001
Герка,аз изопринозина си го предписах сама и реших пак сама дозата,която ми се вижда добра(дават я  като профилактика).Трябваше т.е бях решила да го започна доста преди това,но бях във шок до декември от извънматочна бременност веднага след конизацията ми и така.Сега съм в почиващите 20 дни от изото,дойде си ми първия нормален цикъл,което никога не ме е радвало толкова,дебелея,защото ям през 20 мин за сметка на цигарите,даже изядох на детето бонбонките,които му бях купила Embarassed Embarassed Embarassed,ама мн ми се приядоха.Много ми е гот!Нова година,нов късмет,едно спокойствие ме е налегналооооооо.......Мн ми се насъбра,мн емоции,шок....и сега сякаш изпуших Rolling Eyes.Мислех си,че всички около мен постоянно се разболяват,а аз не.През живота си в болница не съм била освен за раждането 3 дни(в Бг),конизацията 1 час и извънматочната за 24ч.Мъжът ми всяка год по 3-4 пъти средно се тръшва,а и детето също.Аз от тях никога не се заразявам и не си спомнян някога на легло да съм била през съзнателния ми живот.В яслата и детската градина за 5 год съм била отсъствала веднъж по болест,в училище никога и в университета никога.В Англия съм от 8 год и никога не съм се разболявала също.За какъв имунитет говорим тогава newsm78 Какво ми е на имунитета се чудех тези дни????Защо,от стрес може би?Това е по-вероятно май newsm78.Човек,който няма имунитет все ще се разболее нали?И това ще му подскаже,че имунната система има нужда от подсилване,а аз просто не се разболявам(да не чуе сега Praynig)Ей такива си ги разсъждавам тези дни,но това не ми пречи на настроението Laughing Laughing LaughingКато гледам какви ги пуска парчета Синеоч...., и ги слушам, и си представям... пясък,моренце,мартини и........ опсссссс.......цигарка щях да напиша..... Crazy Crazy CrazyВсе забравям,че не пуша вече,ама така ги сънувам и тях.......А бях решила през последните 3 мес ,че вече нямам стимул да живея(толкова ми се насъбра) а съм 80-ти набор и имам още май,ноооооо сега ,като си гледам палавата 2 год дъщеря,мъжлето и всички мои близки майче ми се живее и то многоооооооо......... и имам толкова сила за борба със всичко..........
 Искам да пожелая успех на Cocko утре на конизацията и стискам палци.Cocko,имаш ми тел,ако искаш ще се чуем за морална подкрепа!
Момичета аз се реших и се прибираме за ед на седмица на 01.02 в Бг,взехме билетчета newsm44.Ще си правя час за цито и колкоскоп в Пловдив,а ако не и в София ще дойда  bouquet

# 357
Супер си FLOWER. Много ме изкефи това което прочетох. Супер позитивно и готино настроение, да му стане наистина гот на човек Grinning
Много се радвам че нещата се развиват добре при теб. Видя ли ,аз като ти казвах че всичко ще е наред.....ама имала глава да пати. Важното е че всичко мина сега по-малко стрес, никакви лоши мисли и повече време за любимите хора. Искрено се радвам за теб. Късмет Peace

# 358
  • Нотингам/Пловдив
Искам да пожелая успех на Cocko утре на конизацията и стискам палци.Cocko,имаш ми тел,ако искаш ще се чуем за морална подкрепа!
Момичета аз се реших и се прибираме за ед на седмица на 01.02 в Бг,взехме билетчета newsm44.Ще си правя час за цито и колкоскоп в Пловдив,а ако не и в София ще дойда  bouquet
 Много ти благодаря миличка,аз се опитвам да не мисля много много за утре,дано всичко мине леко и безпроблемно,но резултата ще е ясен отново след 6 месеца ,но това е тема на друг разговор  Simple Smile   bouquet Хубаво е че можеш да си идеш до БГ,аз няма да мога да го направя ,поне няма да е скоро.
  Поздрави на всички ,стискайте палци ,знам че се повтарям но какво да се прави съдба  Hug Hug

# 359

Общи условия

Активация на акаунт