Отговори
# 135
Да ви черпя за днешния свети Даниил,че моето голямо момченце има имен ден:

# 136
Деси, да ти е честит именникът!
Здраве, здраве и пак здраве му желая!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Иве, стискам палци за отличен резултат! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 137
Деси Честит Имен Ден и от мен на детенце. Да е живо и здраво и щастливо детство.
Ivka, имаш ги палчетата от мен fingerscrossed
Честит празник на всички именници

# 138
  • София
Звъня....1 гр и 2гр. ама от канала и от другаде, кое от къде не чух дори Simple Smile)))Казаха ми- чудесен резултат Simple Smile)))))))

# 139
  • Нотингам/Пловдив
Прекрасно Ивка,радвай се и се наслаждавай на живота   bouquet

# 140
Ivka,  честито нали знаеш по Коледа стават чудеса. Дай боже, всички ги чакаме!

# 141
Браво,Иве!
Чудесна новина!
Все така да е ! Praynig

# 142
  • София
Ивка  76,  честито   и от  мен !   bouquet  bouquet Peace Hug

# 143
Ивка  76,  честито   и от  мен !   bouquet  bouquet Peace Hug
Hug
Благодаря ви за пожеланията. Grinning Grinning Grinning

# 144
Момичета, нали не е противопоказно да взимам Цитросепт?
Сега има деца в къщи на гости и е лудница. Утре на спокойствие ще ви разкажа колко съм изперкала тези дни.

# 145
защо да е противопоказно, единствено е противопоказно за високо кръвно!!!

# 146
  • Пловдив
Иска ми се да попитам нещо,дано се намери някой,минал по този път с конкретен отговор. Wink
Бях 3-та група на цитото ми преди почти 2г.Оказа се че имам ЧПВ.Шийката ми беше чиста,колпоскопията го даказа.Лекувахме се с мъж ми с Изопринозин по схема,изписана от гинеколога ми.Някои от вас може би ме помнят...
Интересува ме следното-преди 10 дни ми поставиха последната доза Церварикс /ваксината против рак на шийката/.Зная,че някои лекари казват,че веднъж открит ЧПВ,няма смисъл от ваксина.Но моя лекар ме убеди в обратното и ми каза,че е много наложително да си я поставя,за да предотвратя връщането на активен вирус,просто за да го подтиснем да не се развива.
Сложих си и трите ваксини.И сега искаме бебе.Но нямам представа дали е необходимо да чакаме с бебеправенето,про положение,че имам прясно поставена ваксина в организма.А ако забременея още този месец,има ли риск за здравето на бебето?
Моля,който има инфо по въпроса,да ми каже каквото знае,защото определено отлагахме достатъчно и сега вече сме готови и нетърпеливи за второ детенце. Hug

# 147
  • София
   Кои   типове  НРV   имаше  ?   За ваксината  и  скорошна браменност лично  аз не  мога  да  кажа  нищо  ....... лекарят  не  ти  ли  каза нещо  по този  въпрос ?

# 148
Джес и аз това се чудя, не е ли обяснил  ooooh! ама за ваксината я е убедил  Whistling

# 149
  • Пловдив
Джес и аз това се чудя, не е ли обяснил  ooooh! ама за ваксината я е убедил  Whistling
Не помня кои типове имах,но имах и 16 и 18 и още доста.
На преглед съм на 23-ти,тогава ще говорим по-подробно по въпроса с бебеправенето...това ooooh! не го разбрах... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт