Жената зодия Риби 14

• 23 412
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
И Козирозите са дебели глави, но се съобразяват с човека до себе си. Не те оборвам.

# 646
  • Не от София.
Работата тръгна към статистика.
Добрее...
От мен един минус за Овните и голяяям плюс за Козирозите  Peace

# 647
  • Sofia, BG
Ооо да, определено Козирозите са готини, един глас и от мен за тях.

Мадам тиква, съжалявам, че съм те "накарала" да сънуваш кошмари  Laughing, дано поне наистина си си казала това дето си го мислиш. Към тях жалост не бива да се проявява! В никакъв случай!

# 648
А за близнаците какво ще кажете?  Crazy

Добър ден!  Embarassed Mr. Green

# 649
  • Sofia, BG
Уффф, и тука е сложна работа - едно говорят, второ мислят, трето правят. Много са непостоянни, но поне не са грубияни и злобари като онея дето не ща и да ги споменавам  Laughing.

# 650
Добре де, и аз бях с един Овен. Аз мисля, че и по-напред в темата съм писала. Еми...не ми се говори  Tired Защо нито едно положително нещо не се сещам?  Confused

# 651
  • Sofia, BG
Леле ужас! Мен този Овен ме изкара най-черният човек на Земята, извъртайки и преиначавайки неща и факти, а той, милият, най-невинният и неразбраният, жив да го ожалиш! Мина почти месец и още усещам горчилката в душата си, кой знае кога ще ми мине.
Ама айде, че станах вече банална....

# 652
Леле ужас! Мен този Овен ме изкара най-черният човек на Земята, извъртайки и преиначавайки неща и факти, а той, милият, най-невинният и неразбраният, жив да го ожалиш! Мина почти месец и още усещам горчилката в душата си, кой знае кога ще ми мине.
Ама айде, че станах вече банална....

Стига дееееееее....не е честно....все едно аз съм го писала  Shocked Sick Tired Hug
Ама моля ти се, те са най-големите жертви, а аз как можах да го зарежа, да го оставя, та той е същиснко съкровище. И аз бях тотално очернена, каква ли не, и всичко това от безсилие, че не може да ме върне, че не го обичам вече, от гордост, че как така аз ще го оставя. Страшно подмолен, лицемерен, прикрит. Повярвай ми, минаха вече близо 2 години, 2 години, аз още сънувам кошмари, още не мога да изкарам чернилката от съзнанието си. Като се чета ми става смешно, но имала съм и други приятели, към всички храня мили чувства и с нищо лошо не ги помня, но този пък с нищо добро  Joy Ако имаш нужда, споде ли си, излей си мъката  Wink Hug

# 653
За Близнаците мога да кажа аз, че са мили, добрички, даже на моменти чак леко захаросани, особено ако са влюбени, обаче толкова лицемерни в същото време, че винаги съм се чудела как го правят  Mr. Green Пресметливи също доста, във всяко нещо, дори в любовта търсят какво ще спечелят май... Моя много добра приятелка вече бая години се занимава с подобен, та оттам черпя информация. Факт е обаче, че май имат успех с жените, или поне аз съм останала с такова впечатление, явно се възползват добре от това, че повечето жени обичаме да ни се свалят звезди.

За Овните - сега се сетих за показателна случка с един доста добър познат Овен: значи, имаше си преди няколко години гадже, момичето замина за Германия да кара половин година специализация ли, забравила съм какво точно. Нашият тука обиколи по 3 пъти всички софийски кръчми, уж всичко наред, доколкото знам не й е кръшкал, ама знае ли човек, по-скоро не вярвам. И тя вече трябваше да си идва, имаха платена даже почивка в Гърция, той я посреща на летището и без всякакви обяснения й заявява, че мисли, че не са един за друг и адиос. После беше доста време свободен (това го знам, защото е сладурче и тайно въздишах по него  Mr. Green), обаче с две думи, абсолютни темерути. Груби са и не им дреме, дали ще те наранят, не е казано да не я зарязва като е решил, ама това неговото беше простооо... Даже я оставил на летището със зяпнала уста и 2 куфара и не я закарал до тях, на всичкото отгоре аз го знам от него това, защото после се и хвалеше със случката  #Cussing out  Изобщо не зачитат чувствата на другите, всеки си намира майстора, но според мен ние сме прекалено чувствителни за такива "изпълнения". За протокола, момичето, дето го зарязаха, беше Везна, доста страда после горката.

И те така, с две думи, ако не ви е наложително, моят съвет е, за приятели стават, забавна компания, чаровни, обаче сърца разбиват без да им мигне окото дори  Mr. Green

# 654
  • Sofia, BG
Според мен, са толкова дебелокожи, че изобщо не осъзнават какво причиняват на хората.
И наистина Vividas, със сигурност тоя ще го помня цял живот. Аз по-груб, арогантен и самонадеян мъж не съм вижала. Държа да отбележа, че визията му никак не е като на модел от списание, напротив. И затова, се чудя на база на какво се гради това самочувствие.

По темата за Близнаците - да, не са злобни същества, но малко вятърничави, няма да ти навредят. Винаги са много приятелски настроени. Лошото е че днес мислят едно, утре вече съвсем друго. Ей това не ми харесва у тях.

# 655
Не знам за Rudyo какъв и е случая, обаче при мен, Къдрокосче, не е същия, който описваш с твоята приятелка. При мен Овена беше много влюбен, преследва ме два пъти с месеци. Два пъти, защото два пъти се разделяхме. Много беше упорит, не знам дали при всички е така. Обаче според мен, когато един мъж е влюбен, и не само мъж, ами и жените сме така, всички се държим по един и същи начин, без значение на зодията. Познавам хора (двойки), които според зодиака суоер много трябва да си пасват, обаче нещата не вървят. Но познавам и двойки, които очевидно много се обичат и разбират, а тя приемрно е Овен, а той - Рак, нищо общо. Когато човек обича, прави компромиси и се примирява, а когато и двамата обичат взаимно си правят компромиси и се редуват при примиряването, като никога не е за сметка само на единия. Сложно нещо е любовта  Mr. Green Много пъти си мислим, че когато нещата не вървят, то е от зодиите, не вярвам. Когато нещата не вървят още от самото начало - едва ли и ще потръгнат.
Примерно с Рак сме подходящи партньори, но те на мен са ми много по-лицемерни и неразбираеми, едно говорят, друго вършат и са много прифатничеви, не ги харесвам, те ми докарват повече на Близнаци, отколкото самите Близнаци  Mr. Green

# 656
Vividas, съгласна съм на 100 % с теб, просто обяснявах какво може да се очаква от мъж Овен, когато вече не му пука за тебе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Има си начин интелигентно да се нагласят нещата, ама явно им е много трудно да мислят и за другите хора.

# 657
О да, така е, значи Rudyo продължава да ми взема буквите от клавиатурата  Mr. Green . Да - груби, арогантни, много ревниви, болно ревниви (ревнуваше ме от приятелката ми), безпардонни, толкова пъти ме е оставял със зяпнала уста и се чудя дали наистина е казал това  Shocked, много егоцентричен, с огромно самочувствие, без никакво покритие. И много упорити, като си навие нещо ....  ooooh! То поне да беше за добро, а то ....  Joy

Давайте да сменяме темата с нещо по-веселичко  Simple Smile

# 658
  • Sofia, BG
Да, да, много време им отделихме.

# 659
На мен наскоро един познат (голям женкар) ми сподели, че познавал доста жени Риби и с чисто сърце можел да каже, че нямало сред тях нито една, която да не се интересува от козметика, мода, пазаруване... все хубави неща. Буквално думите му бяха:"Не сте хич евтини, ама поне харчите парите за поддръжка". Доста ласкаво се изказа, аз го приех за комплимент  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт