Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 786
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Ще ти отговоря аз, за да помогна на момичетата малко да отдъхнат, събота е все пак.
Сол доливаш и водата започва да излиза, да прелива. Не се притеснявай от това. Сложи сол, точно колкото пише в упътването и затвори плътно резервоара.
Може да използваш всякакви таблетки , гелове и прахове със всички програми. И със здраве да я ползвате!

# 211
За миялната при мен, когато идваха да ме инструктират от фирмата от която е закупена направиха точно така, както казва Дедо.
Сипаха вода, след това сол и водата започна да прелива. Сипваха още сол, даже с пъста си помагаше момчето за да сложи по-голямо количество. След това затвориха контейнера за сол хубаво и пуснах една кратка програма с празна машина.

# 212
Ейй много сте бързи ,мерси Hug
Продължавам с въпросите тогава!
Аз обаче я пуснах празна с това количество ,което пое.Мога ли сега да направя така ,както вие казвате и пак да я пусна празна един път?

# 213
На този въпрос не мога да отговоря/по пътя на логиката защо да не може/.
А  не ти ли свети датчик за липса на сол?

# 214
  • Варна
Доня Перфекта , досипи си сол и си зареди машинката с мръсни съдове и почвай да я ползваш. За моженето, може, но няма нужда да се пуска празна.

Дедо, за много години  Hug!

# 215
Тъкмо и на мен  това ми беше 4удинката .Ся да питам и аз нещо  като  я вклю4а и ми светват вси4ки  лапи4ки и при вас ли беше така  newsm78,не съм сложила още сол

# 216
Изгуби ми се отговорът някъде Blush.Благодаря на всички за бързите отговори!
Към Бобинка -и на мен ми светеха всички лампички ,но не обърнах внимание след кое точно действие ,когато я включа остават да светят индикатора за солта и програма Еко

# 217
Благодаря   bouquet
Аз ся ще проверявам твърдостта на водата и тогава ве4е ще я пусна ,като я настроя и ще се похваля слу4их ли на препарати  Peace

# 218
...
Дедо, за много години  Hug!

За много години, antonia!
Да сте здрави и усмихнати, момичета!
Да ви работят безотказно миялните помощнички Grinning

# 219
ако за на4ало ползвам таблетки 5в 1 или 3 в1  трябвали да слагам сол пак

# 220
  • Варна
ако за на4ало ползвам таблетки 5в 1 или 3 в1  трябвали да слагам сол пак
Да, трябва!!! Дори и да си купите "131 в 1", пак трябва да се слага сол в специалния контейнер.

# 221
Благодаря   bouquet
Златни сте моми4ета Hug

# 222
И аз - досадата, пак да се включа с едно напомняне, тъй като виждам, че основно се дискутира солта.
Дедо многократно е писал - гледайте солта да е едра, а не от ситната. И в резервоара винаги да има сол, независимо от таблетите, които сте си харесали или използвате в момента.

# 223
Здравейте,
малко помощ може ли чудя се между тези 2 съдомиялни, трябва да е 60см и да има отложен старт.

Съдомиялна за вграждане AEG F 65011 VI

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … 72;не

и

Съдомиялна за вграждане ELECTROLUX ESL 66010

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … 72;не

Момчето от магазина препоръча electrolux- a имал  по-нова система за изплакване, нещото, което повече ми  харесва в аег-то, че имаш повече часове за отложен старт, на electrolux- а са 3,6 и 9 часа. Electorlux-a има  предварително плакнене, a aegто го няма, но има половин зареждане, aeg-то и  от упътването видях, че  има   " студено изплакване (за предотвратяване на слепване на остатъците храна). За тази програма не е необходим миялен препарат."

Не е задължително да е точно една от тези, просто на това се спрях аз.
Благодаря

# 224
Така  току що  заредих  със сол и гланц .Само че  ще изчакам мъжо  да  си дойде  ,че крана не е отворен и не мога да я пусна .То първия път се пуска празна,нали ? .Някой ползва ли от ароматизаторчетата ? PeaceНужни ли са ?

Общи условия

Активация на акаунт