Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 793
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Не е задължително да я пускаш празна, но аз я пуснах.
Ароматизатор за нова миялна не ти е нужен.

# 226
Не е задължително да я пускаш празна, но аз я пуснах.
Ароматизатор за нова миялна не ти е нужен.
Аз от мерак и сложих  Flutter JoyТо не пречи newsm78

# 227
 newsm78 Чинии, чаши всичко ми е безобразно надраскано.До сега си мислех че е нормално  и си купувах нови чаши с чиниите(дуралекс) се търпим още.Ама май не е нормално питах две три приятелки казаха че нямат такъв проблем.Почиствам я редовно, слагам сол, блясък и хапчета 3 в 1 соомат, калгон.ПОЛЗВАЛА СЪМ И ПРАХ НО РЕЗУЛТАТА Е ВСЕ ЕДИН ИСЪЩ!НЯКОЙ ДА ИМА ИДЕЯ ОТ КАКВО?

# 228
И аз от това се страхувам да не си съсипя  чашите  Tired.Четох доста момичета се оплакват от надраскани  съдове Praynig

# 229
И моите чинии са стъклени-дуралекс. От месец ползвам миялна и не се надраскани нито чиниите, нито чашите.

# 230
Имам много различни чаши ( вкл. дуралексови) и нищо не ми се е надраскало за повече от година. Ползвам прах на "Сомат" , гланц и сол на "Медикс".

# 231
Аз имам миялна(индезит) вече трета година, и си сменям чашите щото се драскат.Сега прочетох при вас че има и други препарати които ще пробвам, с новите ми чаши Hug.А дуралекса -ще си супя нов ако с чашите се получи.

# 232
Обикновено силното надраскване по стъклото се получава от некачествен препарат и некачествено стъкло.
Обикновено виновен е препарата.
Това сме го обсъждали много пъти.

# 233
Обикновено силното надраскване по стъклото се получава от некачествен препарат и некачествено стъкло.

Моя приятелка ми се оплака преди няколко дни, че и нейните чинии и чаши са надраскани от съдомиялната. Откакто има съдомиялна (от 1 г. някъде) е използвала единствено и само Калгонит. Надраскванията по нейните посуда по нищо не се различават от надраскванията по моите посуда, а само една опаковка със по-скъпи препарати съм използвала. Така че аз изобщо не съм убедена в горното твърдение  Peace

# 234
  • Велико Търново

Подкрепям, до сега съм ползвала няколко таблетки Медикс, ДМ, Сомат, Феъри и Грюн Грийн и драскотини по съдовете имах само при изпозлването на Сомат. И не само песъчинки от хапчето имаше и по релсите на чекмеджетата на миялмата.

# 235
Има огромна разлика между различните препарати.
Сомат, особено прах - дере и съсипва декорацията по съдовете.
Калгонит имат различни варианти и ако твоята приятелка е използвала прах или стандарт-таблети нищо чудно, че посудата й е надрана.

Всъщност не ми се спори. Моите чаши и чинии не са надрани. Ако това се случи в един момент (а то е неминуемо), просто ще ги подменя. Не е болка.

# 236
Аз взех сол finish и таблетки finish quantum и гланц на somat.Искам да питам на таблетките пише 4е съдържат сол и гланц  ,а аз сипах  допълнително във миялнята сол и гланц  това проблем ли е ?Дали ще се измиват  приборите  или раствора ще става много силен  Tired

# 237
# 238
Има огромна разлика между различните препарати.
Сомат, особено прах - дере и съсипва декорацията по съдовете.
Калгонит имат различни варианти и ако твоята приятелка е използвала прах или стандарт-таблети нищо чудно, че посудата й е надрана.

Всъщност не ми се спори. Моите чаши и чинии не са надрани. Ако това се случи в един момент (а то е неминуемо), просто ще ги подменя. Не е болка.

Абсолютно вярно!!!
Ползвах след таблетки прах на Калгонит - надраскан дуралекс и при мен, минавам пак на таблетките...  Simple Smile

# 239
  • Шумен
Записвам се да следя темата. От 2 месеца имам съдомиялна Беко и съм много доволна. В момента използвам таблетки на Сомат, но следващият път ще пробвам други, ей така за разнообразие  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт