Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Искам да попитам, дали солта на Фреш актив е с различна големина. Ползвам от 3 години и абсолютно винаги е била едра, но последният пакет е много ситна.Опаковката е същата като предишните.

# 241
Явно такава е партидата. Не е проблем. Но предпочитай солта, която купуваш да е едра.
Ако и следващата кутия е със ситно съдържание, просто смени марката.

# 242
Е, за 3 дена никой  не отговори,  взехме aeg-то, не, че някой го интересува.

# 243
Имам много различни чаши ( вкл. дуралексови) и нищо не ми се е надраскало за повече от година. Ползвам прах на "Сомат" , гланц и сол на "Медикс".

Това все едно аз съм го писала (и аз ползвам същите препарати).Не съм забелязала да са надраскани съдовете.Но може би,защото всичките ми чинии са бели.Имам черни,но те са надраскани от приборите за хранене (препоръчвам да не си купувате черни  Laughing).

# 244
Не съм изчела темата - признавам  Embarassed
но имам нужда от помощ  Rolling Eyes
Имам съдомиялна Blomberg от една година. И съм страшно доволна от нея. Вчера сутринта я пуснах, но докато е работела е спряла водата за около час. После е дошла и явно тогава е блокирала. Извадих съдовете. И сега неиска да тръгне. Като я включа си седи на програмата на която е работила при спирането на водата. Натискам копчето за рестарт. Мисли си там нещо и издава някакви звуци. Настройвам програмата и като дам старт си стои така. НЕ тръгва, не се пълни с вода ...... оххх  ooooh!.
Но другия ми проблем е че съм загубила явно гаранцията .... снощи до сред нощите рових ... преобърнах всичко .... но не я намерих  Cry и сега даже незнам имам ли гаранция ... май е две години ... какво да правя ... ако не я намеря какъв техник да търся  ooooh!

# 245
  • София
toniak, не съм имала лично такъв проблем, но мисля, че съм чела за нещо подобно из старите теми. Една от възможностите, ако не се лъжа, беше да се изключи миялната от тока за известно време. Дано правилно си спомням и не те подвеждам! Ако ли не - търсиш техник за електродомакински уреди  Peace.

# 246
Обади се в сервиза, който обслужва машината.
Вероятно някаква грешка е отчела машината при спирането на водата и затова не желае да работи.

# 247
toniak, не съм имала лично такъв проблем, но мисля, че съм чела за нещо подобно из старите теми. Една от възможностите, ако не се лъжа, беше да се изключи миялната от тока за известно време. Дано правилно си спомням и не те подвеждам! Ако ли не - търсиш техник за електродомакински уреди  Peace.

toniak ,Вени ти е дала добър съвет и то не само със съдомиялни,а със всякакви уреди,които незнайно защо не искат да тръгнат - компютър,климатик,пералня...Просто преди да се обадиш в сервиза,първо изключи машината и от контакта.

# 248
Ами направих го това с изключването - но не стана нищо. Tired
Сега така съм я оставила - изключена от тока. Ще видя довечера да пробвам пак.
Лошото е че аз даже незнам на кой сервиз да се обадя ... докато не намеря гаранцията ... незнам кой обслужва тази марка  ooooh!

# 249
  • София
Звънни в магазина, от който си купила машината и помоли да ти дадат координати на сервиза, който обслужва марката.

# 250
  • Варна
Ами направих го това с изключването - но не стана нищо. Tired
Сега така съм я оставила - изключена от тока. Ще видя довечера да пробвам пак.
Лошото е че аз даже незнам на кой сервиз да се обадя ... докато не намеря гаранцията ... незнам кой обслужва тази марка  ooooh!
Потърси в Интернет фирмите занимаващи се със сервизното обслужване на тази марка.

# 251
Благодаря ви на всички  Hug
мъжа ми работи близо до технополис и ще мине да пита. Иска ми се техници от сервиза който е оторизиран да я видят. Все тая и надежда че ще изкочи гаранцията ..... за да не давам пари  Tired
Пък дано тръгне и от само себе си довечера .... че хич не ми се занимава с техници  ooooh!

# 252
Е, за 3 дена никой  не отговори,  взехме aeg-то, не, че някой го интересува.
Честито! Със здраве да си я ползваш. И моята любима е АЕГ и съм много доволна/вече година и половина/

# 253
Минавам само да се похваля че съдомиялната ми тръгна снощи  newsm78
явно и е трябвало по дълго време да седи изключена от тока - снощи като я включих си тръгна и всичко е о.к  Peace
явно и е трявбало по голям рестарт  ooooh!

мерси на всички които се включиха  Hug
  bouquet

# 254
Разбира се,че ще тръгне.Така се прави и с други ел.уреди.Те ако се чупеха така лесно при всяко спиране на ток или вода...Дано този инцидент ти е за последно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт