Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
мисля, че почти всички таблетки драскат. Но съм забелязала, че с тези от Пени и Дм чашите побеляват по-бързо. Може би драскат повече от другите. Тези на Лидл не смея да ги пробвам.

# 271
Само не ми се смейте на въпроса!
Изключвате ли миялната от мрежата,след като приключи да мие?Нужно ли е?Поради страх от ток,аз не оставям в къщи нищо включено в мое отсъствие,освен хладилника,разбира се.Бихте казали:прави както намериш за добре,но в случая контактът ми е на твърде неудобно място и съм пред дилемата-да го местя ли или не-заради ежедневно включване и изключване.Пералнята също включвам и изключвам Laughing

# 272
При проектирането на кухнята вкъщи преди години не предвиждахме съдомиялна. Рязахме шкаф, прекроявахме...събрахме я, но и електричество няма предвидено, така че на този етап се редува с аспиратора  Laughing Crazy. Изключваме я когато ползваме котлоните. Ако не се наложи, не се и сещам. Все пак, щом се притесняваш, прочети дали препоръчват в инструкциите.

# 273
  • Варна
Моята има копче за вкл/изкл. Ако толкова те притеснява може копчето да използваш. Аз лично нищо не изключвам.

# 274
Моята има копче за вкл/изкл. Ако толкова те притеснява може копчето да използваш. Аз лично нищо не изключвам.
А ма то коп4ето не е задължително  да се изклюЧва така ли ? ooooh!

# 275
Аз те съветвам да го изключваш за да не се окажеш в моето положение с изгоял апартамент в следвие на късо в програматора Wink

# 276
Леле ужас много лошо ,vpam .

# 277
Май не съм си формулирала ясно въпроса.От копчето,естествено ще се изключва.Питам-да вадя ли щепсела от контакта.Знам,че мога,ако искам.Въпросът ми е-трябва ли,желателно ли е и защо?

# 278
Искам да попитам, дали солта на Фреш актив е с различна големина. Ползвам от 3 години и абсолютно винаги е била едра, но последният пакет е много ситна.Опаковката е същата като предишните.

Мога да дам имформация за солта frisch-aktiv. Тази, която е в магазините сега е по-ситна, защото е друга. Едрата е Премиум, тази Класик. Немците по погрешка са пратили Класик , вместо Премиум. Връщаме количеството, и ще го заменят с Премиум, но една част е в мрежата, защото не може да не изпълним поръчките на веригите, а старата бе свършила.
Препоръчвам да си купувате на друга марка едра сол, докато възстановим старата.

# 279
Съдомиялната ни машина е вградена и изобщо нямам достъп до контакта.
Но и да имах пак нямаше да изключвам от щепсела.
Добре направената електроинсталация не налага това.

Тони, радвам се, че се включи отново Hug.

# 280
  • Варна
За повече от година време не съм изклювала от контакта нито миялната, нито пералнята.
И двата уреда са ми вградени, но имам достъп до контактите, макар и  малко труден.

# 281
  • София
Здравейте!
W,аз не я изключвам съдомиалнята  от контакта,но спирам водата задължително,че съм се наводнявала Crazy

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 15:58 от cayman

# 282
ми нали пове4ето имат аквастом или както там се нари4аше newsm78,то не ели за предпазване от  наводнения Tired

# 283
  • София
Имат аква стоп,но не на маркуча за водата Simple Smile,затова спирам крана.

# 284
Имат аква стоп,но не на маркуча за водата Simple Smile,затова спирам крана.
Аквастопа е точно на маркуча за водата.

Общи условия

Активация на акаунт