Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 808
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Не знам дали вече не сте го написали ,нямам време да разглеждам темата назад. Но ако бъда полезна ще се радвам. Вчера пазарувах в Карфур и с радост открих че продават продуктите на Фрешактив.Знам ,че много от вас търсеха от къде да си ги закупят е там със сигурност ги има!  bouquet  bouquet  bouquet

# 286
ми нали пове4ето имат аквастом или както там се нари4аше newsm78,то не ели за предпазване от  наводнения Tired

Аквастоп системата е именно защита от наводнение.

# 287
Записвам се да следя темата. Купих си съдомиялна, но ще я монтират във вторник. Връщам се назад да ви чета  bouquet

# 288
Дадоха ми една таблетка против котлен камък.Как трябва да я използвам.Докато мия да сложа и нея или миялната да е празна и така да я сложа Rolling Eyes

# 289
Почистването става на празна миялна, независимо котлен камък или друго. Но пусни програмка на висок градус, без предварително накисване.

# 290
Пробвах кратката програма от 30 мин (60 градуса)  със цяла таблетка и се раствори  Peace.
На коло време по4иствате филтрите newsm78

# 291
  • Варна
...На коло време по4иствате филтрите newsm78
На 1-2-3 месеца. Зависи от това как поставяш съдовете в миялната /от степента на замърсеност/.

# 292
Колкото и грубо да е- Запис.

# 293
Колкото и грубо да е- Запис.
Blush И аз, и аз...

# 294
Нещо става с моята съдомиална Cry нещо не мие както трябва. Напоследък намирам в съдовете дребни черни частички,като пясък едно такова. И чашите ми излизат едни синкави, мътни...грозна работа.
Чистя я редовно, всеки месец пускам с препарата на "сомат". Развивах перките преди 10-тина дни и всичко е ок.
Някакви идеи да дадете?

# 295
Веве, какъв препарат използваш за миене?
Машината заредена ли е със сол, водата във Варна е доста варовита?

# 296
Водата е уникум Close направо. Сега ползвам един гел на "сомат" този с двете дюзи който  е,тече синя и червена течност. Машината ми е с дисплей и ми е направено като на идиот Mr. Green всичко ми показва, кога сол,кога гланц. Скоро заредих сол на Медикс, поема доста /почти цялата кутия / не ми дава да има нужда.
Само дето не се сещам,никога да съм настройвала колко сол да дърпа, а и не съм виждала нещо с което да се настройва на дъното.

# 297
Смени гелът. Мини на таблети най-добре.

# 298
Нещо става с моята съдомиална Cry нещо не мие както трябва. Напоследък намирам в съдовете дребни черни частички,като пясък едно такова. И чашите ми излизат едни синкави, мътни...грозна работа.
Чистя я редовно, всеки месец пускам с препарата на "сомат". Развивах перките преди 10-тина дни и всичко е ок.
Някакви идеи да дадете?
Развива перките ли ?На мойта във опътването със големи букви пише да не  свалям перките newsm78 

# 299
  • Варна
Веве, и при мен правеше така, докато в един момент спря да работи. Извиках техник и се оказа, че имало някакъв датчик за нивото на водата вътре, който бил зацапан с полепнали от остатъците от храна. И отчита че има достатъчно вода, а то има малко, докато накрая отчиташе че има вода, без да има в нея. Дойде, почисти някакви тръбички на дъното, за които каза, че само майстор ги пипа и миялната пак си мие идеално.

Общи условия

Активация на акаунт