Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 825
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Вчера си взех препарат за почистване на съдомиялна на ДМ,
но все още не съм я пуснала. Добър ли е? Thinking

Перките и аз не мога да ги сваля за да ги почистя,
а не мога да си намеря упътването на машината Blush

# 316
Имам въпрос: Мидея DW5a, тази настолната, има ли помпа, която да изхвърля водата? Четох упътване, съдържание, но никъде не прочетох, че има помпа. Малко ми е мястото и не мога да си позволя по-голяма.

Няма помпа.На гравитачно оттичане е.

# 317
  • Перник
Питам, защото един продавач се опита да ме убеди, че тава няма да влиза и няма смисъл да си взимаме на 45 см . Аз друга възможност нямам де, толкова място ми е предвидено и вече почти година си стои дупка там  Mr. Green
Благодаря за поясненията как точно да я слагам   bouquet

Аз намествам даже и тавата от фурната. Е, на долния ред не остава място за друго, но нали не я мия на ръка.

# 318
малко съвет и от вас,предстой ни обзавеждане на кухня,вече сме я поръчали но фирмата която ще я прави ни предлагат уреди за вграждане на италианската фирма leksgroup с безплатен монтаж,та въпроса ми е,някой да има уреди и най вече съдомиална от тази марка,дали да им се доверя или да си избера аристон за която също има добри отзиви...

# 319
Искам да попитам дали мога да мия в миялната медно джезве - от силните препарати да не се наруши покритието му Peace

# 320
Искам да попитам дали мога да мия в миялната медно джезве - от силните препарати да не се наруши покритието му Peace

Аз бих го мила на ръка Wink.

# 321
И аз така правя,но човек като свикне с хубавото............

# 322
Светле, едно джезвенце да е проблема  bouquet.

# 323
да взема и аз да споделя: моята миялна е мидея-от по-новите модели с помпата.ползвам я вече 2 г. и съм си доволна.преди нея имах една сименс(мнооого стараааа) която ни беше завещана в апартамента като го купихме.старата гръмна
 newsm45 и взехме мидейката.в началото си мислех че не могат да се сравняват защото първата определено беше по-дора,но всъщност всичко е до препарата. smile3521трябва да откриете кой е вшият (по-скоро на миялната ви)пробвала съм всичко от скъпо до евтино .препаратът на моята фурия е:таблетките на дм newsm10 newsm03 newsm10 сега резултата е като при сименса

# 324
Питам, защото един продавач се опита да ме убеди, че тава няма да влиза и няма смисъл да си взимаме на 45 см . Аз друга възможност нямам де, толкова място ми е предвидено и вече почти година си стои дупка там  Mr. Green
Благодаря за поясненията как точно да я слагам   bouquet

Аз намествам даже и тавата от фурната. Е, на долния ред не остава място за друго, но нали не я мия на ръка.
Ей това, много ме успокои  Hug Ще намествам и аз значи  Laughing

# 325
Пак съм аз  Blush
Разбрахме , че ще се дават повечко пари от предвидените , та се спряхме на едно моделче.Направих си заключение , че е  добре като характеристики , благодарение на всичко коментирано тук   bouquet Все пак , какво ще кажете http://www.vetobg.com/Sadomiyalni/page_1/id_188

Консумация на вода (литър/цикъл): 9
Таймер за отложен старт: 3/6/9h
Ниво на шума (dB): 47

# 326
  • Варна
Николови, аз бих си я купила.

# 327
много е добра даже щом сте поотпуснали още парици...... newsm10

# 328
  • Варна
Пак съм аз  Blush
Разбрахме , че ще се дават повечко пари от предвидените , та се спряхме на едно моделче.Направих си заключение , че е  добре като характеристики , благодарение на всичко коментирано тук   bouquet Все пак , какво ще кажете http://www.vetobg.com/Sadomiyalni/page_1/id_188

Консумация на вода (литър/цикъл): 9
Таймер за отложен старт: 3/6/9h
Ниво на шума (dB): 47
Моята е абсолютно същата.Хубава е машинката, нямам оплаквания.

# 329
don domat , какви препарати си ползвала и от кои си доволна ? (от къде ги купуваш)

Общи условия

Активация на акаунт