Всякакви въпроси относно съдомиялните - 4

• 51 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, аз след вашите предложения в миналата тема се спрях на тази съдомиялна:
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside/( … io=&cat_name=Свободно%20стоящи
Нека по-опитните да кажат има ли всичко необходимо и добър ли е избора?

# 91
Моята е същата, супер доволна съм. Избрах я защото исках отложен старт, половин зареждане и 2 перки. Цената е също добра, но в "Денси" е по-евтина.

# 92
Какво ще кажете за тази?
http://www.miele.de/de/haushalt/produkte/1157_37585.htm
Знам, че е по-добре на 60 см., но нямам място.

# 93
Sourcherry, знам че препоръчваш Грюн грийн. Какво друго освен тях харесваш?

Феъри.

# 94
  • Балчик
А как изглеждат тия 2 препарата? Не съм ги виждала, ще се оглеждам. И двата ли ги има в Пикадили? Аз сега ползвам един гел от Карфур - добре измива и беше евтин, но съдържа хлор.

# 95
В Пикадили няма Феъри, само Грюн Грийн. Феъри можеш да си купиш от магазини за паралелен внос.

# 96
  • Балчик
В Пикадили няма Феъри, само Грюн Грийн. Феъри можеш да си купиш от магазини за паралелен внос.

Прости невежеството ми, но за първи път чувам за такива магазини. newsm78 може ли отначало, малко по-бавно и като за малоумни. hahaha

# 97
  • Варна
Джема, Феъри мижеш да намериш във Варна на пазар Чаталдж. До онзи измисления светофар има магазинче за битова химия.  Peace

# 98
Под магазини за паралелен внос се има предвид магазини, в които се продават наистина перящи и миещи препарати - Ариел, Омо, Корал, Ленор, Софтлан и пр.

# 99
  • Балчик
А, благодаря ви, момичета. Другата седмица ще ходим до Варна да пазарим, ще мина през Пикадили и Чаталджа.  Hug

# 100
здравейте!
и аз да се присъединя към питащите "коя съдомиялна да избера".
Бях харесала една, но се оказа, че я има единствено в техномаркет Санданска, така че  се наложи да се ориентирам към друга.
Харесах една, продавача каза че за тези пари няма по-добро, което да ми предложи.
Намерих малко инфо за нея- има подвижна горна кошница, някаква бърза 30 мин програма, мултитаб, защита против преливане, отложен старт, в общи линии това успях да науча понеже в нета намерих само ръководство на хърватски Sad
http://technomarket.bg/products/09073176/electrolux-esl-46050

Случайно някоя от вас да има такава съдомиялна , споделете мнения, че трябва до края на годината да съм я купила.
Бюджета ми е 800 лв макс, така че някой ако има други предложения са добре дошли Simple Smile

# 101
  • Варна
цъфка, паричките, които си приготвила дават добър избор като започнеш от тук  и туквсе ще си харесаш нещо. За мен отложения старт и мултитаб, не са екстра, която да е задължителна. А ако си я купиш on-line, няма значение в кой техномаркет ти се намира избора  Wink.

# 102
  • Paris
Sourcherry, знам че препоръчваш Грюн грийн. Какво друго освен тях харесваш?

Феъри.
Ще ги търся Peace

# 103
  • Велико Търново
И аз съм ЗА Феъри! А Грюн Грийн тук ги няма в Пикадили, пък и никъде другаде, където съм проверявала.

# 104
  • София
Не знам дали беше писано, но Грюн Грийн има в Карфур - 40 таблети 10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт