БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 780
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • София - Дианабад
А някой има ли впечатления от агенцията, която е пуснала офертата за Кушадъсъ?

# 466
Защо бе, Славейче? Я разкажи.
Аз пътувах с Инди травел до Кавала и останах доволна, даже им благодарих във форума тогава. Какво се е случило при вас?

И ние за там трябваше да пътуваме. Но между вашата и нашата екскурзия пропадна пътя. Верно те за това вина нямат. Но от тогава до сега 3 пъти се уговаряме за дати кога да пътуваме. И трите пъти в последните часове на деня преди да трябва да пътуваме, след като аз ги търся, ми се съобщава, че няма да се пътува. Единия ден са 100% сигурни, че заминаваме, на другия ден - няма. Изключително несериозно отношение от тяхна страна. Размотават ни вече повече от месец. Обвиняваха ни нас за какво ли не...
На всичкото отгоре тая инкогнито фирма, дори няма офис. Дори и да искам да ги видя... няма къде  newsm78

# 467
Видях, видях, и толкова съм ядосана на Караджъ турс, че ако има как бих я сменила веднага.
Не е ли рано за море на 1 май  newsm78
Защо? Аз утре ще им превеждам парите. Казвай, докато е време да се отказвам Simple Smile

# 468
  • Някъде на път....
А някой има ли впечатления от агенцията, която е пуснала офертата за Кушадъсъ?
И аз искам да знам.... много ме заинтригува тази оферта!  Peace

# 469
Защо бе, Славейче? Я разкажи.
Аз пътувах с Инди травел до Кавала и останах доволна, даже им благодарих във форума тогава. Какво се е случило при вас?

И ние за там трябваше да пътуваме. Но между вашата и нашата екскурзия пропадна пътя. Верно те за това вина нямат. Но от тогава до сега 3 пъти се уговаряме за дати кога да пътуваме. И трите пъти в последните часове на деня преди да трябва да пътуваме, след като аз ги търся, ми се съобщава, че няма да се пътува. Единия ден са 100% сигурни, че заминаваме, на другия ден - няма. Изключително несериозно отношение от тяхна страна. Размотават ни вече повече от месец. Обвиняваха ни нас за какво ли не...
На всичкото отгоре тая инкогнито фирма, дори няма офис. Дори и да искам да ги видя... няма къде  newsm78

пробва ли да се свържеш със сайта, от който купи офертата, ако могат да ти съдействат по някакъв начин

# 470
  • sf
NНие ходихме с Караджъ в Кушадасъ през 2009.
Нямам оплаквания с изкл\чение на автобуса. Навръщане пътувахме 22 часа , защото автобусът се счупи, беше скапан, климатикът не работеше, пълна трагедия. Малкия тогава беше на 2г- не ме питайте как издържа тва дете.
В организацията иначе всичко беше ок, но изборът им на фирма за транспорт, дано се е променил.

# 471
Видях, видях, и толкова съм ядосана на Караджъ турс, че ако има как бих я сменила веднага.
Не е ли рано за море на 1 май  newsm78
Защо? Аз утре ще им превеждам парите. Казвай, докато е време да се отказвам Simple Smile

Заради безумната програма която са направили и адски скъпите екскурзии, които допълнително предлагат   ooooh!

Както и това да си уточня датата до края на март, нещо което ми е почти невъзможно   ooooh!

# 472
пробва ли да се свържеш със сайта, от който купи офертата, ако могат да ти съдействат по някакъв начин

Вече уж се разбрахме, че ще ни върнат парите, но докато не ги видя тези върнати пари и за това не им вярвам  #2gunfire

Всъщност нищо фатално не е станало, но просто това 3 пъти да се подготвяме психически, че ще ходим и 3 пъти най-безцеременно да ни съобщават, че никъде няма да ходим, ами да си изберем пак друга дата... Абе нагла работа... едно извинявайте не чух...  Stop Crossing Arms И всеки път ни казват, че вече другия път наистина ще пътуваме... Наистина, на лъжа - никъде няма да ни заведат....  #2gunfire

# 473
Не е ли рано за море на 1 май  newsm78

Заради безумната програма която са направили и адски скъпите екскурзии, които допълнително предлагат   ooooh!
Още не са ми пратили допълнителните екскурзии.  Ще видим и ще преценяваме на място какво да пропускаме.

# 474
Те я пратиха доста след края на офертата, а има разлика в цените ако се направи в БГ или в Турция плащането на доп. екскурзии.
Ако не си на тях оставаш без преводач и транспорт. А една бърза сметка на няколко от екскурзиите ми стъпи на 100 евро на човек   ooooh!

# 475
Момичета за екскурзията до Истанбул ви качвам една карта: http://media.snimka.bg/7953/022161111.jpg?r=0 Не знам защо винаги ми стават толкова малки, дано да се вижда.
Да обясня кое какво е. Simple Smile
1- Св. София
2- Синята джамия
3- Хиподрума
До тук е безплатно! Simple Smile
4- Водохранилището и Св. Стефан (както виждате са почти до Св. София и до там може да отидете без проблем, ако решите да се лишите от екскурзовод.) Имат вход!!!
8- Топкъпъ- старият дворец (също не далече) Има вход!
24- Новият дворец- до него разстоянието не може да се мине пеша, но има метро за 1.50лв в едната посока. Simple Smile

# 476
Благодаря бебочко, за жеста, много мило!   bouquet

# 477
Благодаря бебочко, за жеста, много мило!   bouquet

Няма проблем. И аз съм си купила от валчерите и за това съм така заинтересована. Simple Smile
Това, което не ми харесва в цялата екскурзия е, че молът с музея на ледените фигури и аквариума трябва да се разгледат за 2 часа, в най-добрия случай. Това ми се вижда адски малко, особено имайки предвид, че и двете са с вход. Sad

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 20:47 от bebo4ko

# 478
Да вземем да си направим отделна тема и да се организираме сами с допълнителните екскурзии   Crazy    Mr. Green

# 479
  • София
Да вземем да си направим отделна тема и да се организираме сами с допълнителните екскурзии   Crazy    Mr. Green

Аз съм ЗА. От вчера не съм спряла да се ровя и да търся информация. Вече понаучих доста неща и събрах кураж. В темите за Истанбул има много информация, но е много разхвърляна.

1- Св. София
До тук е безплатно! Simple Smile
4- Водохранилището и Св. Стефан (както виждате са почти до Св. София и до там може да отидете без проблем, ако решите да се лишите от екскурзовод.) Имат вход!!!
8- Топкъпъ- старият дворец (също не далече) Има вход!

Доколкото прочетох, Св. София има вход- около20 лири.
Свети Стефан не се намира там, а е доста отдалечена и няма вход.

Общи условия

Активация на акаунт