БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 123 060
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Досега съм купила от Грабо уроци по плуване за дъщеря ми - ходи вече на един - доволна е. Още екскурзията до Истанбул пак от Грабо. От колектива процедури с Vela Soft - After baby. Вече направих една Simple Smile
Това е засега, чакам други добри оферти. Аз гледам салоните и въобще местата да са близо до вкъщи Wink

# 61
Още едно сайтче http://www.dalavera.bg ..никнат като гъбки...само дано не почнат да се пръкват ментета  Rolling Eyes

# 62
Досега съм купила от Грабо уроци по плуване за дъщеря ми - ходи вече на един - доволна е. Още екскурзията до Истанбул пак от Грабо. От колектива процедури с Vela Soft - After baby. Вече направих една Simple Smile
Това е засега, чакам други добри оферти. Аз гледам салоните и въобще местата да са близо до вкъщи Wink
доволна ли си от процедурата Vela Soft - After baby?
като напарвиш още една-две пиши имати ли наистина резултата  Praynig

# 63
Един от тези сайтове /не помня кой, защото съм абонирана за офертите на всичките  Laughing/  предлага спа за ръце и крака със живи риби, които изяждат мъртвите клетки  Rolling Eyes Аз не бих могла да стоя и да виждам как наближават към мен да ме похапнат, но сигурно ефектът е голям. Друг е въпросът, че аз по принцип не мога да пипна жива риба.

# 64
Аз пък сега гледам микродермабразио с кристали за Варна.Някой правил ли си е ,да даде отзиви.

# 65
Аз пък сега гледам микродермабразио с кристали за Варна.Някой правил ли си е ,да даде отзиви.

Това ми звучи като обикновен механичен пилинг, евентуално с някакъв по-специален крем-пилинг.
Дай линк да го видим това чудо на козметиката.

# 66
  • София
Един от тези сайтове /не помня кой, защото съм абонирана за офертите на всичките  Laughing/  предлага спа за ръце и крака със живи риби, които изяждат мъртвите клетки  Rolling Eyes Аз не бих могла да стоя и да виждам как наближават към мен да ме похапнат, но сигурно ефектът е голям. Друг е въпросът, че аз по принцип не мога да пипна жива риба.

да, видях я тази оферта  Laughing забавно звучи, но незнам дали бих издържала и 2 минути, сигурно ще ме хване паниката.... то на страха очите са големи  Shocked

но го предложих на мъжа ми ако отиде хем няма да ме драска мен с неговите пети, хем и за рибките ще настане угощение, има какво да ядат там, определено  hahaha

# 67
http://www.zadrujno.bg/r/channel3

за това иде реч  Grinning
И мен малко ме е шубе да не да е драстично..

# 68
http://www.zadrujno.bg/r/channel3

за това иде реч  Grinning
И мен малко ме е шубе да не да е драстично..

Отваря ми се софийската оферта. Не намирам секцията за офертите във Варна.
Но ако е това, което си мисля - обикновен механичен пилинг с по-луксозно заглавие, - изобщо не е драстично. Правят го в почти всички козметични салони, разликата вероятно е в използваните консумативи.

ПП - намерих варненската оферта.
 newsm78 ето какво намерих за дермоабразиото - http://fema-bg.com/index.php?m=875 Пише, че си е операция, с упойка...
От офертата в Задружно оставам с впечатление, че е проста ексфолиация, а не операция.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 13:08 от argun

# 69
  • Варна
да се запиша и аз при вас, момичета, че напоследък започнах да следя въпросните сайтове. Още не съм се възползвала, обаче. Laughing

# 70
  bouquet за  t_ilieva за офертата за книгите, аз уж ги следя всичките сайтове, но това го бях пропуснала.
Сега остава Труд да удържат на напъна, защото имам усещането, че наплива ще е за детските книги. Да удържат, в смисъл да удоволетворят с желаните от клентите книги, а не да ги карат да избират от останалите.

ПС Хайде ще ви кажа, аз като видях колко много ваучера са продадени и водена от горните мои притеснения още в 9 и нещо, преди да реша, дали да плащам ваучерите, позвъних на  ИК Труд и от там един любезен мъж ме увери, че има достатъчно бройки Laughing, но ще видим другата седмица.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 15:43 от evhen

# 71
Тази сделка с рибките ми стана много интересна, но не си го представям на практика. Първосигнално ще ги възприема като малки пиявици и ще изпитам сигурно ужас от тях, а дори да го преодолея може после гъдел да ме хване и да не изтрая повече от минута две при тях.  Mr. Green

# 72
  • София
 Да ви кажа и аз сутрин с кафето влизам тук, разглеждам .... и хайде Грабо, Колектива и т.н. Това си е като вид наркотик  #Crazy
Дано имаме все повече изгодни и грабнати от нас оферти  Peace

# 73
  • София
Здравейте момичета, дали някой може да ми покаже как изглежда един ваучер от сайт за колективно пазаруване /използван разбира се/? Много ще съм ви благодарна.

# 74
  • Sofia
доволна ли си от процедурата Vela Soft - After baby?
като напарвиш още една-две пиши имати ли наистина резултата  Praynig

Ще споделя накрая за резултатите. Премериха ми обиколките на бедрата и талията и ме снимаха Laughing. Ще видим после "преди и след" Wink

А това за рибите ми е много страшно Simple Smile Някой, ако иде да сподели после!

Общи условия

Активация на акаунт