БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 123 080
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Това с рибите не бих го направила, шубе ме е, но сестра ми беше на стаж в супер-луксозно спа в англия и ми разправяше за тези риби, че в спато били голям хит. тогава не ги бях чувала и не знаех, че ги има и тука.

# 76
Аз ако се прежаля за това с рибите трябва да съм със завързани очи.Някой ако отиде да каже дали се усеща като хапят.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 20:22 от Ая

# 77
Някой купувал ли е от Има сделка? Опитвам се да взема за щерката офертата за цялостно почистване на лице плюс маникюр с опи за 28 лева, но така и не успях да платя с карта. Накрая чекнах изипей, ще трябва да се разкара утре. Много мразя когато няма пейпал. На всичкото отгоре докато се ориентирам и пробвам съм си резервирала 5 ваучера. Да им пиша ли, че всъщност искам само един или като не ги платя, те сами ще си сетят?

# 78
Аз ако се прежаля за това с рибите трябва да съм със завързани очи.Някой ако отиде да каже дали се усеща като хапят.
Joy сигурна съм, че не хапят, те са толкова дребни, направо миниатюрни ми изглеждат, вероятно ужасът да ги гледаш как плуват около краченцата ти ще е по-голям от това което ще усещаш  Mr. Green

някой купи ли офертата с рибките?

# 79
Някой купувал ли е от Има сделка? Опитвам се да взема за щерката офертата за цялостно почистване на лице плюс маникюр с опи за 28 лева, но така и не успях да платя с карта. Накрая чекнах изипей, ще трябва да се разкара утре. Много мразя когато няма пейпал. На всичкото отгоре докато се ориентирам и пробвам съм си резервирала 5 ваучера. Да им пиша ли, че всъщност искам само един или като не ги платя, те сами ще си сетят?
и аз предпочитам пей пал, но не всички го предлагат за съжаление

като не им платиш ваучерите те ще ги анулират, но ако искаш не пречи да им пишеш

# 80
  • София
Рибките са безобидни. Хапват си мъртва кожа от крайници, но клиента не чувства нищо.
Може би по-чувствителните ще усетят леко гъделичкане. Няма нищо страшно - пробвала съм го. Ама още нямам карта, с която да плащам и не мога да си купя услугата.

# 81
Рибките са безобидни. Хапват си мъртва кожа от крайници, но клиента не чувства нищо.
Може би по-чувствителните ще усетят леко гъделичкане. Няма нищо страшно - пробвала съм го. Ама още нямам карта, с която да плащам и не мога да си купя услугата.

а наистина ли е толкова ефективно, ще хапнат ли всички мазоли?

# 82
и аз ги следя всички тези сайтове.
имат интересни попадения.
жалко, че за Варна офертите са по-малко, но се надявам да се развият Simple Smile

# 83

виж тези момичета, не ги е страх да се пъхнат цели при рибките, а ние тръпнем за краченцата  Joy

# 84
Здравейте!  Днес се опитах да платя с дебитна карта но ми отхвърлиха картата, ОББ пак се изложи, някой друг имал ли е проблем? В крайна сметка платих през epay с друга карта, харесах си масажче от задружно. Обаче и други неща си харесах......

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 23:18 от Alissa

# 85
  • Някъде на път....
  bouquet за  t_ilieva за офертата за книгите, аз уж ги следя всичките сайтове, но това го бях пропуснала.
.........
Ей, добре, че има темичка, а.....  Laughing

Здравейте момичета, дали някой може да ми покаже как изглежда един ваучер от сайт за колективно пазаруване /използван разбира се/? Много ще съм ви благодарна.
Аз мога, но това с каква цел?  Flutter

Аз съм купувала от Има сделка ( то от къде ли не съм вече.....  Laughing) Платих с e-pay!
Обади им се - любезни са, ще ти обяснят всичко!  Peace

# 86
  • Някъде на път....
http://www.zadrujno.bg/Home.aspx - Според мен днешната оферта на Задружно е много добра!  Peace
И офертите на Слон-а не са за изпускане също....  Wink

# 87
  • Пловдив
От "задружно" ми отхвърли кредитна карта, плащане през банкомат, а като капак и през изипей на каса даде невалиден код. Много им поздрави, повече с тях няма да си късам нервите, като предлагат нещо, да си оправят системата за плащане.

# 88
  • Някъде на път....
От "задружно" ми отхвърли кредитна карта, плащане през банкомат, а като капак и през изипей на каса даде невалиден код. Много им поздрави, повече с тях няма да си късам нервите, като предлагат нещо, да си оправят системата за плащане.
Хммм, много странно....
Аз съм плащала там с e-pay и с дебитна карта - никога не съм имала проблеми.....  Shocked

# 89
Ако картата е Маестро, за да може да се плаща в интернет, това трябва да се разреши на банкомат.
По-подразбиране картите Маестро са със забранени интернет разплащания.

Общи условия

Активация на акаунт