БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 124 308
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък точно задружно го обичам, че с пейпал нямам никакви проблеми. Днешната оферта е супер и ще си изям ушите, но е много кратка, само до края на януари, не знам дали ще я сместя при първото идване. Чудя се. В има сделка платих през изипей най-накрая. Няма проблеми, веднага си получих ваучера.

# 91
http://www.888.bg/
Още един сайт, но с оферти само за София май.

# 92
  • Някъде на път....
http://www.888.bg/
Още един сайт, но с оферти само за София май.
Я, изненада ме! Този сайт не го знаех....
Сигурно е съвсем нов.  Rolling Eyes

# 93
  • София
Здравейте момичета, дали някой може да ми покаже как изглежда един ваучер от сайт за колективно пазаруване /използван разбира се/? Много ще съм ви благодарна.
Аз мога, но това с каква цел?  Flutter
Ами чисто служебна. Шефът е намислил нещо подобно. Не искам никакви данни, може просто да ми го нарисувате Simple Smile

# 94
  • Пловдив
Погледнете и тук   Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549766.0

Цитат
Само докато темата е активна тук, голяма част от офертите са с допълнително намаление, специално за потребителите на форума BG-Mamma.

Можете да ползвате промо код bgmamma при поръчване!

# 95
здравейте! обичам ги тези сайтове  txtloves искам да си купя ot всичко Simple Smile преди изобщо не си позволявах да ходя на подобни процедури.
преди няколко дни си купих ваучер за ултразвуково почистване и спа маникюр за 28лв от NAPOLOVINA - много готина оферта. салонът е на много удобно място - до Южния парк и момичетата са големи професионалистки. след почистването кожата ми светна и се оттървах от доста черни точки, а след  спа маникюра мога да са похваля и с хубави нокти  4470 щом пробвам нещо ново, ще пиша Simple Smile)

# 96
  • София
здравейте! обичам ги тези сайтове  txtloves искам да си купя ot всичко Simple Smile преди изобщо не си позволявах да ходя на подобни процедури.
преди няколко дни си купих ваучер за ултразвуково почистване и спа маникюр за 28лв от NAPOLOVINA - много готина оферта. салонът е на много удобно място - до Южния парк и момичетата са големи професионалистки. след почистването кожата ми светна и се оттървах от доста черни точки, а след  спа маникюра мога да са похваля и с хубави нокти  4470 щом пробвам нещо ново, ще пиша Simple Smile)
И аз имам ваучер, ама още не съм се обадила за запазване на час, много ли са заети мацките?
Днес това доста ми допадна http://bg.kolektiva.net/sofia/
Фенка съм на фотокнигите, а тук с този ваучер можеш спокойно да си направиш един фотоалбум от 30-40 страници само за 20 лева.

# 97
И аз имам ваучер, ама още не съм се обадила за запазване на час, много ли са заети мацките?
Днес това доста ми допадна http://bg.kolektiva.net/sofia/
Фенка съм на фотокнигите, а тук с този ваучер можеш спокойно да си направиш един фотоалбум от 30-40 страници само за 20 лева.

Да, посещават салона, но поне в моя случай нямаше проблем и успях да си запазя за деня и часа, за които исках. пиши като си направиш процедурите Simple Smile аз лично се разтопих от удоволствие Simple Smile

# 98
Аз също сега много ги следя тези сайтчета предлагат много добри оферти.Но първия сайт който започне да предлага оферти за всички градове ще избие рибата.
А някой възползвал ли се е от еднодневните екскурзии от Задружно?

# 99
Super, radvam se, che ne sum edinstvenata zaribena ot tezi saitove Simple Smile Neprekasnato gi sledq.
Za tezi ribki, az ne bih se podlojila, stot imam i gadel, pak i tezi jiwotinki da mi obikalqt krakata, samo pri misalta ..

Iskam da probvam obache shokoladoviq masaj na www.deals.bg za Sofia. Nqkoi ima li predstava dali e gotino?
Inache ofertata za romantichniq weekend e dobra, ama ako jiveesh v Sofia niama mnogo smisul mai...

# 100
  • София
Но първия сайт който започне да предлага оферти за всички градове ще избие рибата.

Мисля, че от фирмите във всички градове зависи дали ще се предлагат оферти.
Все пак салони, тур. агенции, ресторанти от всякъде трябва да предложат някаква по-ниска, забиряваща цена. Ако на клиента му хареса после ще си плати нормалната.

# 101
  • Sofia
Моля препоръчайте някоя хубава процедура - масаж или нещо подобно, искам да взема за подарък на майка ми.

# 102
Шоколадовият масаж е страхотен подарък. Разгледай на www.deals.bg Аз закупих за мен и една моя приятелка.

# 103
  • Sofia
Благодаря ти, купих и аз   bouquet

# 104
Аз днес хапнах с майка ми в Caffeine в The Mall с ваучер от Задружно и останах много доволна. Заведението е чудесно, със сигурност ще го посетя пак   Peace

Общи условия

Активация на акаунт