БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 951
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Някой да си е ползвал вече ваучера за Mykitchen от Колектива?
Аз съм разочарована от Mykitchen....  Sad Просто искам да знам дали все пак има някой доволен.... newsm78

Това пък съм го пропуснала?
Аз съм си поръчвала храна от тях, както и мои познати, до сега няма недоволни.
При теб какво се случи?

# 226
  • навсякъде
наистина страхотни оферти, но както винаги от малките градчета сме ощетени поне почивките ще следим

# 227
  • навсякъде
може ли така да се препродава няма ли имена на ваучера /съжелявам за глупавия въпрос до сега не съм купувала нищо така/

# 228
Здравейте,
http://wp.me/pGyK4-iO - тук има пълен списък с всички такива сайтове, които функционират до момента  Wink Интересното е, че продължават да се роят и буквално всеки месец излиза нов.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 21:10 от Zafrumi

# 229
  • София
  Момичета, някой да е по- запознат с тази процедура  http://www.lapni.bg/index.php?p=offer&id=19  newsm78

# 230
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Имате ли достъп до сайта на Колектива? Сутринта си закупих ваучери за театър - по 2 билета за 2 постановки, искам да принтирам ваучерите и не ме пуска до сайта вече повече от час.

Излиза ми съобщение, че сайтът е деактивиран от съображения за сигурност??? (There has been an error processing your request. Exception printing is disabled by default for security reasons.)  Sad

# 231
  • Русе
И аз нямам, явно е техен проблем.

# 232
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Meggysan, благодаря. Помислих, че аз имам проблем или нашите IT-тита са ми резнали достъпа (непрекъснато рестрикциите се увеличават).
Добре че рано-рано се включих в сделката. Вече няколко пъти купувам билети за театър и кино на половин цена от различни сайтове и съм много доволна. Наред с масажите, това са любимите ми оферти.  Laughing

# 233
  • Русе
Супер, и аз бих си вземала билети за кино и театър, но за съжаление за нашия град много рядко излизат оферти, дано сега като имаме кино пуснат и за там. Имате ли наблюдение дали Синема сити пускат билети?

# 234
  • София
Момичета, а някоя от вас да си е закупила ваучер за процедура фотоподмладяване в салон Магнифико от deals.bg? Изтекла е вече офертата, но се надявам една от закупилите 173 ваучера, която се е възползвала вече от процедурата, да се включи. Имам час в събота и ми е любопитно. Малко се притеснявам... Confused

http://www.deals.bg/deal/id/3073/7c7aa2

# 235
И аз се записах за екскурзията до Истанбул, кога времето вече ще е подходящо за пътуване?
Нямам идея как са там температурите, например март-април??

# 236
Ползвала съм вече доста ваучери от няколко сайта. много съм доволна. Simple Smile
Ползвах и MyKitchen - и аз не съм доволна от тях.  Sadкогато си направих поръчката по интернет, не знаех, че трябва да въведа кода на ваучера и се оказа, че няма как да си ползвам отстъпката. Поръчката ми бе за след  4 дни и те ми се обадиха да ми казват, че трябва да платя цялата сума едва 40 мин. преди доставката. След седмица получих писмо как да се пускат поръчките. Храната с отстъпка си струва, но без не си заслужава. Не мисля да ги ползвам отново.
Посетих и няколко ресторанта и козметични студия, автомивка, ходих на кино. Определяно си заслужава. По-добре е да се плати половин цена за нещо което така или иначе ще ползвам.
Аз ползвам Грабо, Колектива и Задружно (следя и други, но тези са ми любими).
Така че момичета взимайте ваучери и се наслаждавайте на далаверата. Wink

# 237
  • София
От скоро и аз следя сайтовете. Мъжа ми ходи на билярд с приятели, благодарение на един такъв ваучер и остана много доволен.

# 238
  • София
Аз пък съм много доволна от My kitchen, храната беше много вкусна, даже мисля да повторя и без ваучер.

# 239
Аз си купих вчера отстъпка за масаж от Колектива и сега с нетърпение си чакам валчера,но сайта днес не работи .Някой имал ли е случай да не съберат достатъчно желаещи и да му върнат парите?Малко ме учуди факта,че вчера ми дръпнаха парите , а офертата още не е изтекла и не се знае дали ще се съберат достатъчно желаещи.

Общи условия

Активация на акаунт