БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 986
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Аз си купих вчера отстъпка за масаж от Колектива и сега с нетърпение си чакам валчера,но сайта днес не работи .Някой имал ли е случай да не съберат достатъчно желаещи и да му върнат парите?Малко ме учуди факта,че вчера ми дръпнаха парите , а офертата още не е изтекла и не се знае дали ще се съберат достатъчно желаещи.

парите ги дърпат веднага, а ако не съберат желаещи ще ти ги върнат
аз не се сещам за сделка да не е събрала необходимия брой хора, сигурно и ти ще имаш късмет
иначе и аз цял ден дебна сайта на Колектива, но той продължава да е прецакан, а исках да видя офертите за театър  Sad

# 241
Супер, и аз бих си вземала билети за кино и театър, но за съжаление за нашия град много рядко излизат оферти, дано сега като имаме кино пуснат и за там. Имате ли наблюдение дали Синема сити пускат билети?
до сега не съм виждала тяхна оферта

# 242
Който се регистрира сега в Задружно печели 5 лв  Simple Smile

# 243
Който се регистрира сега в Задружно печели 5 лв  Simple Smile
печели 5 лв също ако покани приятел и той се регистрира  Simple Smile

# 244
  • София
Аз се регистрирах в Задружно днес, но нямам подарък 5 лв  newsm78

# 245
  • Sofia
Голяма фенка съм на този сайт, затова и аз съм тук в темата  Wink

# 246
Аз се регистрирах в Задружно днес, но нямам подарък 5 лв  newsm78
http://www.zadrujno.bg/novagodina

eто на тази страница трябва да се регистрирате, за да спечелите 5 задружни лева

# 247
  • София
Момичета,
и аз да се присъединя към отбора феновете на колективния пазар... Peace От известно време следя сайтовете и признавам, че ми бяхте много от помощ при избора ми на такива.  bouquet
Аз самата се възползвах вече от ваучър за масаж от Колектива (който все още не съм ползвала) и подстригване, масаж и сешоар при Гого от Арлет от Лапни.бг (също неползван засега). Продължавам да следя с интерес и когато си ползвам услугите ще се включа с отзиви... Peace  bouquet

# 248
И аз закупих ваучера за Ми Китчен , но все още не съм го използвала.

# 249
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Днес съм много анти-настроена срещу тези сайтове, а досега ревностно ги популяризирах. Като съм един от първите потребители на Задружно, съответно вече регистрирана, не мога да се възползвам от "коледната награда" с 5-те лева.  Sad
А Колектива вчера направо ми разказаха играта - бях си купила по 2 билета за 2 постановки сутринта; после сайтът им се крашна; снощи го възстановиха и ваучерите си бяха налични. Сутринта влизам - ваучерите ги няма, едната постановка е стартирана наново като нова сделка, а другата е приключила. Парите стоят в ипей като платени. Писах мейл още в 8 ч. - нямам отговор. И телефони не вдигат. Сега вече и профилът ми е дективиран и не ме пуска в него. Какво става с тази Колектива???
Нямам достъп до ФБ (на работа съм), дано да четат тук, както го правят от другите сайтове и да реагират на индивидуалните казуси.

Иначе, днес има една вълнуваща ме оферта за фитнес за 3.50 на далавера.бг за комплекс Кристал, където ходя редовно на фитнес и водна аеробика и не можах да й се зарадвам. От тази каша с Колектива така съм се ядосала, че не ми се пазарува от никого. Оплаках се, простете.  Hug

# 250
И аз като стар потребител не мога да се възползвам от Коледната промоция и мен ме дразни.

# 251
Аз също си взех от my kitchen  и бях доволна и сега си взех това със масажа и фитнеса обаче не мога да си отворя профила .Има ли някой който си е взел това със фитнеса не мога да я намеря сделката всякаш е изтрита

# 252
  • София
 Ами като няма подарък за старите абонати, ще си направим нови имейли, нови регистрация и ще ползваме 5- те лева  Peace

# 253
  • София
А къде се вижда подаръка от 5лв? Регистрирах мъжа ми, за да получи подаръка, но нещо не ги виждам никъде в профила му.

# 254
  • София
А къде се вижда подаръка от 5лв? Регистрирах мъжа ми, за да получи подаръка, но нещо не ги виждам никъде в профила му.
A въведе ли промо кода Novagina?

Общи условия

Активация на акаунт