БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 123 025
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте,
много съм се зарибила от тези сайтове, а тук изскачат още и още...
Много неща вече съм си купила и от всичко съм доволна!
Дано хубавата идея не се изроди, защото забелязвам в някои оферти намалението не е реално или се опитват да ментят на дребно. Аз обаче не ги отразявам - ако наистина си заслужава само тогава се качвам на клона Peace

# 256
И аз се опитвам да се регистрирам в задружно, но изобщо не ми зарежда след като попълня формата.  Confused
Иначе досега не съм ползвала услугите на нито един сайт от този тип, но честичко ги преглеждам. То си е и доста постно още за повечето градове, де...

# 257
  • София
Аз се регистрирах в Задружно днес, но нямам подарък 5 лв  newsm78
Аз също сега се регистрирах сега с нов акаунт, парите са в Моите задружки, задружни пари  Peace

# 258
  • София
Регистрирах себе си и мъжа ми, но не въведох промокода, съответно не ми дадоха 5 лв, но сутринта не знаех промо кода. Много ме е яд значи, ама какво да правим.

# 259
Взех 2 ваучера от superdeal за масаж+рефлексотерапия+ароматерапия+йога и коктейл 12.50 лв. до 31 януари, но няма да мога да ги ползвам. Confused Ако някой има интерес може да ми пише на лични да се разберем. Simple Smile

Йога+Ароматерапия+ Рефлексотерапия+Вакуумен масаж с вендузи (гръб)+коктейл от природата за 12.50 лв. вместо 25 лв. 
Акценти
Предложеното съчетание е превантивна терапия за предпазване от простудни заболявания, повишаване на имунитета и оръжие в борбата с ежедневния физически и психически стрес, включва:

• Предварителна индивидуална консултация, според която ще бъде избран подходящ аромат от общо 35 етерични масла
• Избор на уникално питие от 8 екзотични коктейла, специално съставени от природно чисти екстракти от билки, плодове и мед
• Продължителност на сеанса - 2 часа
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:YyI5BYc49c4 … ct=clnk&gl=bg

# 260
  • Някъде на път....
Някой да си е ползвал вече ваучера за Mykitchen от Колектива?
Аз съм разочарована от Mykitchen....  Sad Просто искам да знам дали все пак има някой доволен.... newsm78

Това пък съм го пропуснала?
Аз съм си поръчвала храна от тях, както и мои познати, до сега няма недоволни.
При теб какво се случи?

Ами не ми прие успешно номера на ваучера от Колектива, и при подтвърждението на поръчката, което беше около 22:30 часа вечерта никой не ми каза, че трябва да платя пълната сума..... Некоректно е, съгласете се!
На другия ден, се обадих да кажа, че искам все пак да ползвам ваучера си - не можело, трябвало да направя нова поръчка.....
И така - храната ми излезе сума ти пари.....
Според мен идеята им е да си направиш поне 2 поръчки.....

Ползвала съм вече доста ваучери от няколко сайта. много съм доволна. Simple Smile
Ползвах и MyKitchen - и аз не съм доволна от тях.  Sadкогато си направих поръчката по интернет, не знаех, че трябва да въведа кода на ваучера и се оказа, че няма как да си ползвам отстъпката. Поръчката ми бе за след  4 дни и те ми се обадиха да ми казват, че трябва да платя цялата сума едва 40 мин. преди доставката. След седмица получих писмо как да се пускат поръчките. Храната с отстъпка си струва, но без не си заслужава. Не мисля да ги ползвам отново.
Точно! И аз така!!!  Peace

И аз закупих ваучера за Ми Китчен , но все още не съм го използвала.
Внимавай много като въвеждаш промо-кода, защото изписва "Кодът ви е приет успешно", а после се оказва, че е е така и си плащаш цялата сума! Sad

# 261
Готово,разпечатах си ваучерите,но има бъг в системата им и сега си стоя въртре логната и немога даизлеза.Помолих колежката да пробва от нейният компютър и на нея се зарежда моя профил.Това означава ли ,че сега всеки може да влезе и да си разпечата моите валчери и да ги ползва вместо мен !!!

# 262
Здравейте,
на скоро гледах по новините за тези сайтове и ми стана интересно, видях наистина страхотни промоции, но няма много за Варна.  Thinking
Тук има много интересни публикации , благодаря. Ще стана редовна посетителка  Wink

# 263
Здравейте,
на скоро гледах по новините за тези сайтове и ми стана интересно, видях наистина страхотни промоции, но няма много за Варна.  Thinking
Тук има много интересни публикации , благодаря. Ще стана редовна посетителка  Wink

Аз ги следя отдавна и наистина за Варна няма много оферти... Sad 

# 264
  • София
Охх. Аз си харесах още една оферта, но не съм предвидила този разходи ще остана на червено.А така ме съблазняваааа .Ето тази: http://www.deals.bg/deal/id/3084/d9543c#comments   Confused Купих си ваучери няколко за фотоподмладяване, а сега ми се иска и от тази да се възползваам Tired Голяма зарибявка са тия сайтове Sunglasses

# 265
Охх. Аз си харесах още една оферта, но не съм предвидила този разходи ще остана на червено.А така ме съблазняваааа .Ето тази: http://www.deals.bg/deal/id/3084/d9543c#comments   Confused Купих си ваучери няколко за фотоподмладяване, а сега ми се иска и от тази да се възползваам Tired Голяма зарибявка са тия сайтове Sunglasses
И аз исках да си взема ваучер за антицелулитен масаж, само че се бях огледала в един пакет от 10 процедури 190 лв... като се замислиш доста е оферта ама и на мен ми е доооста непредвиден разход, а изтича скоро.... Sad

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 18:03 от Lorilicious

# 266
  • Някъде на път....
И аз исках да си взема ваучер за антицелулитен масаж, само че се бях огледала в един пакет от 10 процедури 190 лв... като се замислиш доста е оферта ама и на мен ми е доооста непредвиден разход, а изтича скоро.... Sad

Според мен 10 процедури за 190 лева не е изгодно.
Постоянно се пускат оферти за такива антицелулитни масажи - скоро гледах една за 12 лева на масаж. Което за 10 масажа си е 120 лева.......70 лева са още 6 масажа, все пак.....

# 267
От Промомакс някой купи ли си ваучер?
Аз платих моя вчера, но още не съм получила ваучера макар да пише в сайта, че е със статус платен  Crossing Arms

# 268
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Опитвам се да купя ваучери за фитнес от Далавера.бг, но не прави връзка с и-пей; има опция да се отвори и-пея, но не излиза сметка, нищо не се случва. Някой плащал ли е към далавера?

# 269
  • Sofia
Вчера си купих за подстригване и почти веднага получих ваучера на пощата.

Общи условия

Активация на акаунт