БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 810
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Цитат
ами в мейла от Колектива са написали следното:
"В случай, че си предпочел да използваш опцията „банков трансфер”, а не си избрал да платиш с кредитна карта чрез e-Pay или PayPal, ние учтиво те молим да направиш своето плащане до 24ч. В противен случай твоята поръчка ще бъде анулирана. Моля, цитирай нейния номер в основанието за плащане, за да можем по-лесно да я свържем с теб."

Трябва да внесеш парите до 24, а те след това трябва да ги получат до 3 раб дни. Поне така ми бяха обяснили на мен от Deals-a.

# 361
аз сега се тревожа, че запазих ваучерите за Солун вчера, а пуснах превода днес от друга банка и не знам кога парите ще стигнат до Райфайзен, а нали трябва до 24 часа да се плати
дали има вероятност да ми анулират ваучера и да ме накарат да ходя да си вземам парите обратно и да остана без екскурзия до Солун  newsm78

При банков превод не е ли до 3 дни? Четох го в някои от всичките сайтове, но не помня кой точно  Peace

В Deals.bg са три дни за банкови преводи.

Зависи на коя банка , аз съм на ProCredit и когато правя превод до 10 минути са преведени,максимум 1 час!

# 362
Всъщност това би трябвало да зависи от времето, когато се прави превод. През деня минават два междубанкови трансфера през Бисера. Поне преди две-три години беше така. Обаче аз съм запомнила само втория трансфер, който е в 14 часа. Ако се нареждат банкови преводи след този час и не са с Рингс не би трябвало да пристигат в същия работен ден в другата банка.

Иначе за колектива сега четох в страницата с често задавани въпроси и пише, че банкови преводи могат да се нареждат до 24 часа от приключване на сделката.
Ами ще почам и ще видя какво ще стане в крайна сметка.
После ще пиша какъв е резултата  Peace

# 363
паричките към колектива.бг могат да се превеждат до 24 часа след затваряне на сделката на сайта.
ако са в райфайзен ги виждат веднага, а ако са от друга банка ги виждат на по-следващия сетълмен или на по-по-следващия. тоест на другия ден сутринта или следобяд, в зависимост от това кога са преведени в другата банка. така че, би трябвало всичко да е наред:-)
поне така ми обясниха подробно по телефона:-)

# 364
http://promomax.bg/ са пуснали детски рожден ден, а виждам, че имат вече оферти и за Варна.  Peace

Зависи на коя банка , аз съм на ProCredit и когато правя превод до 10 минути са преведени,максимум 1 час!
Ти каква система използваш? При мен не пристигат веднага  newsm78

# 365
  • софия
http://promomax.bg/ са пуснали детски рожден ден, а виждам, че имат вече оферти и за Варна.  Peace

ммммм дааааааа, ама "важи за делнични дни от 15.30 ч. до 17.30 ч.". Предполагам е подходящо за фъстъчести дребчовци.

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 22:11 от zvanche

# 366
бе на мен ми е "фъстъчест" хлапакът, обаче той спи тогава и хич не ми е удобно. предполагам, че не само на мен - някак този час ми се вижда удобен само за детския център, а не за да е в полза на клиентите:-(

# 367
Купих 2 ваучера за Солун. Ще видя с плащането как ще станат нещата.
Обадих се във въпросната фирма, казаха ми, че трябва при самото плащане да се избере дата - ние си заплюхме вече такава - да не стане само, че няма места и да ни хакнат през февруари...

# 368
Купуваш ваучер, до 24 часа трябва да платиш и веднага да заявиш дата...правилно ли разбрах?

# 369
Днес си записах първия час за фотоепилация с ваучер от Задружно. После видях, че вече има и по ниски оферти, но вече съм купила 4. Дано си заслужава.

# 370
Ти каква система използваш? При мен не пристигат веднага  newsm78
[/quote]

Ами честно казано сега като препрочетох видях че е пуснат превода от друга банка, а не примерно от ProCredit  към ProCredit , грешката е моя  Embarassed

# 371
абе тези нормални си??? съвсем откачиха тези хора, какви са тези оферти от по 500 лева дето ги пускат  newsm78?

# 372
абе тези нормални си??? съвсем откачиха тези хора, какви са тези оферти от по 500 лева дето ги пускат  newsm78?

Къде е това? Аз до сега не съм попадала на такава.

# 373

Къде е това? Аз до сега не съм попадала на такава.
Ето
http://sdelkite.bg/sdelka/11-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0% … %D0%BA%D0%B8.html

Освен това ми се струва, че няма и никаква реална отстъпка  newsm11 Само са писали, че има

# 374
Mmmm, да, май трябва много да внимаваме вече.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт