БГ Колектива, Задружно, Грабо и т.н. - Да обсъдим сделките:)

• 122 880
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Купуваш ваучер, до 24 часа трябва да платиш и веднага да заявиш дата...правилно ли разбрах?

Да. Аз платих сега с банков превод през Райфайзен банк, и на Колектива сметката им е там - таксата е 2 лева, ако имаш сметка там, която е заредена с пари - таксата е 1 лев.
Уж превода се отразява моментално, но все още не съм си получил ваучерите. Искам ги буквално веднага, за да си запазя по-хубава дата за пътуване, за да не увисна накрая със свободни дати само през февруари.

# 376
абе тези нормални си??? съвсем откачиха тези хора, какви са тези оферти от по 500 лева дето ги пускат  newsm78?

Къде е това? Аз до сега не съм попадала на такава.
Ето
http://sdelkite.bg/sdelka/11-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0% … %D0%BA%D0%B8.html

Освен това ми се струва, че няма и никаква реална отстъпка  newsm11 Само са писали, че има

Е това вече си е вид "измама".
Няма как да е намалена цената, защото едва ли имат споразумение с Уиз еър или с някой хотел в Рим. Просто цената на едно такова пътуване с нискотарифна компания е по-евтино и те заради това пишат така.
За Нова година бях във Венеция с Уиз-а и билетите ни бяха 200 лева отиване и връщане, хотелът също много евтин. Един приятел толкова ми хареса програмата, че сега заминава и той и дори през март цената на билета София - Венеция - София е 40!!! лева в двете посоки. Така че, това е първият кьорфишек, май...  newsm78

# 377
абе тези нормални си??? съвсем откачиха тези хора, какви са тези оферти от по 500 лева дето ги пускат  newsm78?

Къде е това? Аз до сега не съм попадала на такава.
Ето
http://sdelkite.bg/sdelka/11-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0% … %D0%BA%D0%B8.html

Освен това ми се струва, че няма и никаква реална отстъпка  newsm11 Само са писали, че има

Няма как да е намалена цената, защото едва ли имат споразумение с Уиз еър или с някой хотел в Рим. Просто цената на едно такова пътуване с нискотарифна компания е по-евтино и те заради това пишат така.
За Нова година бях във Венеция с Уиз-а и билетите ни бяха 200 лева отиване и връщане, хотелът също много евтин. Един приятел толкова ми хареса програмата, че сега заминава и той и дори през март цената на билета София - Венеция - София е 40!!! лева в двете посоки. Така че, това е първият кьорфишек, май...  newsm78

Еми не знам, ама просто не ми се вижда нормално... не е ли идеята на тези сайтове да дават голям дискаунт? Странна работа...

# 378
На мен ми се струва добра цена за организирана самолетна екскурзия в Рим. Полетите до там може и да са евтини, но нощувките са по-скъпи. Във всеки случай приблизително такива са ценате на автобусните екскурзии до Рим (в които обаче се включва и ексурзоводско обслужване).

На сайта им пише:
***** Самолетни билети с България Еър, Ал Италия или Уиз Еър, в зависимост от свободните места по полетите към момента на запитване.

# 379

На сайта им пише:
***** Самолетни билети с България Еър, Ал Италия или Уиз Еър, в зависимост от свободните места по полетите към момента на запитване.

Съгласен съм, но от опита си с екскурзии, смея да кажа, че ако пътуването не е организирано с чартър от агенция, която си е наела самолета, крайна цена не може да се определи. Цените на самолетните билети се менят постоянно, знаете го това. ОК, на хотела цената си е твърда, но ако утре от България еър заковат билета на 200 лева, а днес е бил 49 лева, дали от сайтът, който предлага сделката ще поемат разликата, за да плати крайният потребител обявената цена от 460 лева, или крайният потребител ще си натовари джоба с още кеш, защото някой го е заблудил... Както и да е, това са мои виждания Simple Smile

# 380

На сайта им пише:

Съгласен съм, но от опита си с екскурзии, смея да кажа, че ако пътуването не е организирано с чартър от агенция, която си е наела самолета, крайна цена не може да се определи. Цените на самолетните билети се менят постоянно, знаете го това. ОК, на хотела цената си е твърда, но ако утре от България еър заковат билета на 200 лева, а днес е бил 49 лева, дали от сайтът, който предлага сделката ще поемат разликата, за да плати крайният потребител обявената цена от 460 лева, или крайният потребител ще си натовари джоба с още кеш, защото някой го е заблудил... Както и да е, това са мои виждания Simple Smile

Е не, предполагам, че това вече си е проблем на фирмата, която е предложила офертата. Но въпросът ми беше дали цената е реална...

# 381
Мисля, че цената би трябвало да е тази, която е обявена за всички, записали се докато офертата е валидна. Друго обаче не е ясно: на кои дати се осъществява екскурзията. А това е най-важното според мен.

# 382
  • Sofia, BG
ако искам да използвам ваучери за лазерна епилация, колко трябва да си купя, за да изкарам един пълен курс за дадена зона и да е най-добър ефекта?

иначе за тази екскурзия е скъпичка, но пък и нощувките са цели 4  - това са си 5 дни в Рим  Peace

# 383
От това, което четох, останах с впечатление, че може да има ефект от 5 процедури, а след това по една поддържаща процедура на 6 месеца. Зависело много от цвета на кожата и косъма.

# 384
Като ще е екскурзия за Св.Валентин, датите ще са около 14/02. На първо четене Гугъл показа  подобна оферта наистина на двойна цена, даже и с една нощувка по-малко, ето
http://www.geosviat.com/page.php?n=134001&SiteID=208&view_id=top_offers
Недейте така, някой каже нещо и всички като папагали, проверявайте си нещата сами.

# 385
Като ще е екскурзия за Св.Валентин, датите ще са около 14/02. На първо четене Гугъл показа  подобна оферта наистина на двойна цена, даже и с една нощувка по-малко, ето
Недейте така, някой каже нещо и всички като папагали, проверявайте си нещата сами.

Да бе вярно, че пише за Св.Валентин  ooooh!

# 386
Интересно, значи им дължа едно извинение Simple Smile Както и да е.

# 387
Много е важно това условие дали го има:
"При промяна цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока"

# 388
За тези , които чакат оферта за Истанбул :
http://www.dalavera.bg/22/uikend-v-istanbul-za-120-lv-ot-karadzh … -balgariya-bonusi

# 389
A кое са "+бонуси", аз не видях по-различно от предния път освен цената Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт