Ямболски чудеса

• 67 559
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Сещам се, утре ще го посетя. Благодаря.
Бях харесала един шкаф в магазина на Д.Благоев, но докато се наумувам го затвориха. Дано да са го преместили някъде, а не да е изчезнал.

# 616
Eee Никид, най-после си актуализира аватара Wink, много е  пораснала малката сладурана Hug

Пипилота, имам някакъв спомен, че продавачката в магазина на Д. Благоев беше споменала, че имат склад, но дали още съществува този склад, не знам, освен това надолу от Фото Венера имаше магазин с мебели Втора употреба, освен ако и него не са разкарали.

# 617
  • Ямбол
Daya*,много си наблюдателна Simple Smile

# 618
Zdraveite mami  Simple Smile sajelqvam predvaritelno za ezika na pisane no laptopa mi e ot angliq i nqma bg ezik Simple Smile taka kakto ida e  Rolling Eyes az sa6to sam mama na edno angle4e na 6 meseca i mnogo mi harsva temi4kata vi Simple Smile jelaq vi vesel i slan4ev den  Hug

# 619
privet mami! Wink!i az se izvinqvam za latinicata...da se izkaja i az za parka...gledah po novinite za proekta..naistina tova e moje bi nai-hubavoto neshto v jl,no tolkova zapadnalo i neeksploatirano..saglasna sam s proekta..nadqvam se ,4e rezultata shte e 4udesen;za sajalenie v jqmbol naistina nqma dostatu4no mesta za zabavlenie (spored men pone)za decata i tova novo na4inanie shte bude prieto ot jambolii..az vinagi hodq tam s decata si kogato sam si v jl,no za sajalenie babite i dqdovcite sa pove4e ot mal4uganite..no tova spored men e ot na4ina na vazpitanie na bg decata-po kafetata Heart Eyes..hahaha  i az obi4am da si hodq po kafenca ,kogato sam si v jl,no vse pak decata mi ca po-vajni ...a i ne vqrvam ,4e v parka nqma da ostanat durveta..a i za parkinga sam suglasna..tova shte ulesni vse pak roditelite koito ne jiveqt nablizo..roditelite mi naprimer jiveqt v grafa i mi beshe vse pak dale4ko da otida do tam s koli4katata(imam blizna4ki)...a ako uspeqt da napravqt i park ili pone edna golqma detska ploshtadka v grafa prosto shte e 4udesno... Praynig
za sajalenie naistina v jl tova koeto se gradi ,barzo se i unishtojava i se nadqvam pone savestta na nqkoi da "progovori".

ina4e za jambol,obi4am si go makar i tolkova maluk i ponqkoga "ujasno" spokoen!

# 620
Защо са разкопали от моста на градината до фото Венера?

# 621
  • Ямбол
пак ще е някакъв Измислен ремонт за усвояване на пари  Rolling Eyes

# 622
никид наистина много сте пораснали Hug

Момичета нали споменах ,че карам шофьорски курс,вчера ми беше изпита за листовките и го взех с 2наказателни Party,много съм доволна.
Искам да попитам някой от вашите деца да учат в Кирил и Методи,и конкретно за една госпожа ,която ще води първи клас другата година-Спаска Найденова.Понеже искат още от сега да заявим за първи клас и го записах при нея на свободен принцип.Не познавам никоя от тях и ми се ще да чуя някое мнение,ако я познавате Peace

# 623
Здравейте, дами Simple Smile Бихте ли могли да ми помогнете с информация къде в Ямбол има безплатен безжичен интернет? Заведения, лобита на хотели, бензиностанции, други обществени места? Очертава ми се път към най-красивия град в южна България и всяко име на място ще е от помощ.

# 624
Здравейте, дами Simple Smile Бихте ли могли да ми помогнете с информация къде в Ямбол има безплатен безжичен интернет? Заведения, лобита на хотели, бензиностанции, други обществени места? Очертава ми се път към най-красивия град в южна България и всяко име на място ще е от помощ.
Преди имаше в кафето в магазин САРА(CBA)

# 625
Кафе "Bacardi", кафе "Валентина", сладкарница "Неделя", кафе "Мики", хотел "Тунджа" и "Диана палас". На OMV също. На тези места съм ползвала аз Simple Smile.  Предполагам, че има и много друго места  Peace.

# 626
mamagali_vanko, desperation, много ви благодаря Simple Smile

# 627
никид наистина много сте пораснали Hug

Момичета нали споменах ,че карам шофьорски курс,вчера ми беше изпита за листовките и го взех с 2наказателни Party,много съм доволна.
Искам да попитам някой от вашите деца да учат в Кирил и Методи,и конкретно за една госпожа ,която ще води първи клас другата година-Спаска Найденова.Понеже искат още от сега да заявим за първи клас и го записах при нея на свободен принцип.Не познавам никоя от тях и ми се ще да чуя някое мнение,ако я познавате Peace
Здравей, ще се включа като човек, минал през това училище. На мен класна ми беше Монева, но Найденова се слави с това, че много обича децата и много помага Simple Smile За инфо - сега съм 12 клас, така че са от тогава наблюдения

# 628
  • Ямбол
Здравейте, момичета. Присъединявам се и аз към темата. Имам дъщеричка Магдалена, която е на годинка и един месец, с която в момента се гледаме вкъщи. От Ямбол съм си, тук си живея и работя.  Живея в "Златен рог" и си търся компания за разходки в парка. Ако има желаещи ще се радвам да ми пишат!

# 629
  • Ямбол

Майола Бени

Здравей мила и добре дошла.Много красиво име има дъщеричката ти,жива и здрава да е.
Аз живея в Каргона,така ,че може да се каже ,че сме съседки Simple Smile
По кое време излизате на разходка?

Общи условия

Активация на акаунт