Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 33

• 41 494
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
а ла Роден  Thinking       Grinning Crazy

# 466
  • Варна
Виждам, че няма никой в темата, но нищо.

Превода на 36 епизод с БГ субтитри е готов.

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА K@SMET И SUNNY67 ЗА ПРЕВОД НА СЕРИЯТА newsm51 newsm51

Сега ще дам линкове за гледане онлайн:

YOUTUBE - Любов и Наказание 36 епизод БГ Субтитри - всички части

VBOX7 - Любов и Наказание 36 епизод БГ Субтитри - всички части

Не знам дали утре преди обяд ще успея да пусна и цялата серия за теглене,
понеже съм на работа. Ако не успея ще я пусна вечерта след новата серия.

Приятен и успешен ден на всички!

# 467
А, има хора в темата  Laughing Много благодаря на К@смет, Съни и Кеии за превода  Hug  bouquet

# 468
 Hug Hug HugK@SMET,  SUNNY67,  KEII Hug Hug Hug

ПРЕКРАСНИ СТЕ МОМИЧЕТА! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ И ДУША!

love001 love001  love001   love001  love001  love001

# 469
KEII K@SMET SUNNY  newsm20 newsm51

благодаря за превода  Two Hearts

# 470
ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕТА,БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!!!! НЕКА ЩАСТИЕТО ВИНАГИ ДА ВИ СЪПЪТСТВА В ЖИВОТА!!!!! ОТ СЪРЦЕ ВИ ГО ЖЕЛАЯ!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 471
Добро утро! Щастлив ден!

KEII K@SMET SUNNY Благодаря ви! Невероятни, както винаги! newsm51 newsm51 newsm51

# 472

K@SMET,  SUNNY67,  KEII,  БЛАГОДАРЯ ВИ ! ЗЛАТНИ СТЕ!

# 473
K@SMET  SUNNY   KEII  б л а г о д а р я

# 474
Страхотна игра на Мурат, когато малкия недорасляк застреля АМ. Peace Очите му изразиха един куп чувства - шок, недоумение, съжаление, болка за брат му, и огромен ужас..., че малкия въобще не съзнава каква голяма глупост извърши - освен, че си съсипа младостта и бъдещето, съсипа и семейството, и самия Саваш, който можеше да се оневини с показанията на АМ.  Браво на Мурат!
Чичек все повече ме разочарова, толкова първосигнална е, че няма накъде, язък и за образованието... Sick Типична Ванска селянка, по-далеч от носа си не може да вижда - как можа да си помисли, че Саваш има пръст в убийството на баща и! ooooh! Все едно хич не го познава, а и все едно не знае какво лекенце е Мустафа... А пък чак толкова голяма скръб по такъв баща, нещо не ми се вижда нормална, забрави какви шамари и ритници е отнасяла от него, и как именно той я изтъргува като вещ! ooooh! Но ми се струва, че повече за себе си жали....и се тръшка, само търси повод да пусне в ход сълзите и обвиненията. Шахнурката същата като Чичек, все друг и е виновен за бедите и нещастията, само не любимото синче и тя самата. Жалки бяха, когато си крещяха двете с Чичек... ooooh!

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 10:31 от mimata67

# 475
K@SMET,  SUNNY67,  KEII, БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА ЗЛАТНИ. ЗА ВАШАТА ВСЕОТДАЙНОСТ И БЕЗКОРИСТНОСТ - ПОКЛОН.

# 476
Кашата става пълна и по-голяма със възобновяването на кръвната вражда, но имам чувството, че  Ванци почнаха саморазправа без позволението на агите Саваш и Явуз.... На фона на тези големи проблеми, Бора само за паричките мисли... Sickголяма отврат е тоя.
Ясемин горката не успя да каже на Саваш, че е бременна, то в това семейство всеки ден неволи и нещастия...Шахнур питаше чии грехове изплащаме, ама не се сеща,  че собствените си грехове изплащат, защото от цялата фамилия само Саваш е читав....
Много се смях на физиономията на Лейля, когато Пелинката каза, че Омер прилича на баща си, същински ага... Joy Joy Joy

# 477
Като че ли женските образи са ощетени от екипа, лесно мъжете ги манипулират, лесно се подават на емоции и не използват много разума си, егоистични, елементарни и двулични. С последната серия ми се затвърждава това усещане.
Назан много лесно се подава на манипулацията на Бора, и много бързо прихвана от неговите наглост и нахалство. Отиде в холдинга като шефка, настани се без покана и се държа отвратително с Диля. Простотия от върховна класа. Много тъжеше за детето си, а повода за двата опита да влезе в къщата на майка си и да се сдобрят бяха да получи пари, а не да види сина си.
Шахнур, изобщо не иска да признае сама на себе си, че основната виновница, Мустафа да стане убиец, е самата тя. Отново търси вината в другите, дори изкара и племенника си виновен. Вайка се, какво е това наказание, откъде им е дошло.  Mr. Green Нарече Ясемин дъще, защити я от Чичек, но това се оказа лицемерие, защото после когато излизаха в градината Саваш и Ясемин, ги погледна в гръб гневно и неодобрително. Понеже не иска да се конфронтира със Саваш, прие Ясемин , но понеже няма полза от Назан, изгони Бора.
Чичек, за нея каквото да кажа, ще бъде малко. Mr. Green Не искала да влиза в "тази къща", а търси сметка, защо приемат гости, които тя не желае. Joy
И трите си мислят, че са центъра на вселената. Прекалено се вглеждат в собствените си чувства и не правят опити да погледнат извън тях.
Бора и Явуз в някои отношения си заприличаха. И двамата си имат планове, които не разкриват пред другите, и за да ги постигнат умело манипулират и използвот останалите и изпитват досада, вместо съчувствие, когато хората до тях тъжат. Бора едва скрива досадата си, когато Назан плаче за сина си и за Мустафа. Явуз също, когато бяха в колата и Чичек ридаеше за баща си /по-скоро за себе си/, я погледна с такава досада, личеше му, че едва я трае.

# 478
Stefok , съгласна съм със всяка твоя дума! Peace

# 479
  • БГ
Действително кашата става пълна.Всичко се оплете здраво и все в ущърб на Балдарови.
Не разбирам мотива на Явуз , за да действа с такава жестокост и последователност.
Ако е за надмощие в наркоразпространението – там Саваш не му е съперник.Дори прави всичко възможно да прекъсне всякакви връзки с наркодилърите.
Ако е свързано с легалния  бизнес – и там не са конкуренти.Тогава какво поражда тази жестока омраза,която движи Явуз.Гневът,че е бил в затвора и младите му години са отминали съвсем безполезно.Нали е бил принуден от баща си да убие.Каква е причината да иска да заличи Балдарови като семейство.Само алчността?! Не вярвам да е толкова елементарно...
Моите очаквания не бяха в посока – кръвна вражда.Сега ще стане страшно.Не ми се иска повече жестокости и убийства.Мустафа могат да го убият и в затвора.
Но за Явуз май целта е ликвидирането на Саваш.Той има семейство-любима жена и дете.Там се цели Явуз,защото болката за всички ще бъде безмерна.Не вярвам да посегне на Ясемин и Йомер-поне не засега.Но ако са уцелили по някъкъв начин Чичек?.....Тогава е ясна кръвната вражда , за която говорят.Двама от Моран са убити от хората на Балдар.
Кръвта зове за отмъщение.
Докато гледах последните кадри от 36 епизод все не ми  се вярваше ,че нападателите са от аширета Балдар – някак много показно ми се видя.А и защо спряха колите без видима причина?А и Явуз се оглеждаше непрекъсното.Струва ми , че и това беше организирано и осъществено от него и планът му за жестоко отмъщение.
Дълъг пост стана,но... да видим какво ще се случи довечера и ще се покаже ли нишка за разплитане на конфликта или възелът ще се затяга още повече.
Тогава може би Ясемин ще си вземе детето и ще се скрие.А може би и Саваш ще иска това.
А господин Никой – той защо не се включва в интригата досега...Хм...ще видим.
До довечера момичета.Благодаря ви за търпението.

Общи условия

Активация на акаунт