Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 33

• 41 500
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тоз екземпляр дет изяде тупаника не е ли доносника от свитата на АМ? Shocked
Ако е той, много интересен момент...скапа се завалията да си тръска ушите и пак шамари яде. hahaha hahaha
Ей, тоя Явката голем гадняр излезе...язък за готиния мъж. Sick

# 451
И след зловещите физиономии, малко романтични сцени с щастливите лица на Саваш и Ясемин. И люлката я има. Joy Joy Joy http://www.youtube.com/watch?v=GSnSN27njnk&translated=1

# 452
И след зловещите физиономии, малко романтични сцени с щастливите лица на Саваш и Ясемин. И люлката я има. Joy Joy Joy http://www.youtube.com/watch?v=GSnSN27njnk&translated=1
Стеф... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 453
Ако е той, много интересен момент...скапа се завалията да си тръска ушите и пак шамари яде. hahaha hahaha

Наистина,къде ли е сгафил най доверения човек на Явуз newsm78 Но аз си имам максима-който е предател веднъж...ще бъде предател и втори път Mr. Green
Зизкееее язък за хубавия мъж- Heart Eyes  да го превъзпиташ в хралупата Joy Joy Joy Joy

СТЕФ  bouquet  bouquet  bouquet

# 454

Наистина,къде ли е сгафил най доверения човек на Явуз newsm78 Но аз си имам максима-който е предател веднъж...ще бъде предател и втори път Mr. Green
Зизкееее язък за хубавия мъж- Heart Eyes  да го превъзпиташ в хралупата Joy Joy Joy Joy

СТЕФ  bouquet  bouquet  bouquet
Лилеее, ма как да го превъзпитам? Ми аз от него взех да получавам стрес... Shocked
Освен да го вържем за некое легло и само на хлеб, вода...и тези три неща... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 455

Stef newsm74 Two Hearts   Two Hearts

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 17:35 от alians13

# 456
Освен да го вържем за некое легло и само на хлеб, вода...и тези три неща

Зизу, кое е третото?! Party Joy Joy Joy

# 457

Явуз е бил 7 години така /в затвора/, трябва му друго наказание, на което не е привикнал. Joy

# 458

Бой , секс и сръбска музика...и ако остане време за хлеб и вода... smile3506 smile3508...оффф, те па нещата станали 5. newsm53

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 18:52 от Зизу

# 459

Явуз е бил 7 години така /в затвора/, трябва му друго наказание, на което не е привикнал. Joy
че то остана само третото  Joy Joy Joy 

# 460
 Simple Smile Joy Simple Smile JoyДевойки много сте палави нещо.Бой,секс и сръбска музика за Явуз аби сте предвидили newsm78
Според мен като ще се наказваме само боя остава от тия три неща.Ама ако и сръбското е някво по мазно и ако секса е по харт и те могат да бъдат приложени за наказания.Въпреки че Явузчо с тия седем години в дранголника може и да е превикнал на харт секс.
Снимчиците на бебетата близнаци  и кака им са супер.Големи са сладури и тримата.Да са живи и здрави на майка си и татко си и да им носят само щастие.

# 461
# 462
 Hug Hug

Shocked  виждам всичко двойно   Crazy Mr. Green  АНИ   Hug  bouquet супер находка са двамата сладкиши  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и каката сладурана  Flutter
уф, успокоих се   Tired таман ще има по едно внуче за двете баби да не се карат  Mr. Green Joy

Зизу, колко аширета събра в хралупата, да не почне кръвна вражда   #2gunfireMr. Green Mr. Green

# 463
# 464

Общи условия

Активация на акаунт