Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 33

• 41 505
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, здравейте! Hug Hug

newsm52 travel travel, но дойдох на Ванското поле! Joy hahaha Joy hahaha
От доста време не мога да се довредя на компа, та се налага да ставам по нощите! Ама не мога да тракам с клавиатурата! ooooh! Днес рано сутринта много се зарадвах на преводчето и изгледах почти цялата серия! Малко ми остана да я довърша и да Ви изчета!
Само предварително да споделя - дали Явуз не е организирал вдигането на аширета си / или пък Бешир ага?/??? newsm78 newsm78 newsm78 Бая се бяха струпали пред следствието, и как викаха!  Crazy Crazy

# 496
  • На юг от тук
И аз мисля, че нападението е дело на Явуз.Той изрично каза на Китка да не мърда от колата. От превода на трейлъра останах с впечатление, че той импоставя условие и те да се сетят , че Китка трябва да е снаха в този дом иначе... #2gunfire #2gunfire
Горката Ясемин. Пак разбиране от нейна страна.

# 497

Привет, дами Hug
В трейлъра Шахнур казва- Моранови са виновни-изглежда Саваш й е казал за клопката и фалшивото убийство.И отново ще си мислят, че всичките проблеми са били от АМ
Кога най после Саваш ще се усети , какви ги мъти Явуз newsm78
А Ешреф къде ще скрие Ясемин- в Балдаровия дом ли newsm78   Mr. Green
ще  вземат ли и Лейля  smile3508 tooth

А защо се прощават със сълзи на очи Саваш и Ясемин- може би отива по надалече от ВАН- в Иран при Бешир Thinking
Ех, след три часа ще видим, Mr. Green или и нови дилеми ще ни тресат ooooh!

# 498
Не ми се вижда реалистично, Явуз да организира балдаровите хора да го обстрелват. Може да е направил така, че да ги предизвика, нали вече от неговите бяха ходили и разпердушинили няколко села на Балдаровия аширет, и това вероятно да е отговор. Не стрелят по Китка, защото в кръвната вражда вероятно не стрелят по жени, може би защото за тях за неценни. newsm78 Mr. Green А и Китка все още е жена на Саваш, ако стрелят по нея, те ще застанат срещу водача си Саваш, ех, ако знаеха, че и той иска да се отърве от нея..... Joy Joy Joy Joy Joy

# 499
Добър вечер Дами!
Сега вече изгледах серията и ще се изкажа,че то просто ме натиска от вътре и трябва да го споделя.
Започвам с Бора.Ми Саваш трябваше и по силно да го удари и с ритници да го почне даже.Бива да си нагъл и нахален,но тва неговото е ужасно.Вика на Назан да идели у майка им.Аба идиот тя ако може с една капка вода ще те удави ти ша и викаш майка.Аз се ядосах,а Саваш не змам как само един плесник му врътна.А просто беше уникален вечерта,Назан реве ,сгушила се в него ,а той си чопли ноктите леле отвратителен е.Но и Назан вече напълно я признавам за кралица на патките .Ти вика си много добър човек Бора.Ма жена погледни го  как му светят очите на тоя гад като чуе за пари,па после приказвай.Щели били да си поискат всичко дето принадлежало на Назан.Майко чакам го тоя момент Пала  и Саваш като разберат кви ги е намислил новия зет .
Явуз аби просто не ми се подхваща щото е много мътна и кървава историята при него.Изманиполира всички ,за да си постигне целите.аз също се чудя какво толкова може да са му причинили Балдарови,за да ги мрази и да иска да ги премахне.Сериала, тепърва ще се развие сигурно в тази посока,защото аз не мисля,че го прави всичко това само заради Чичек или че иска да премахне баща си или Бешир Ага и затова използва Балдарови.Пак би било жестоко ,но си мисля,че има нещо по дълбоко.
Ясемин и Ешреф бяха много сладки.Ясето му вика Господин Ешреф ,а той господарке,милата Яска щеше да се кълдупне едва се въздържа да не се засмее.А после в къщата Шахнур и вика дъще направо се едно е в друга къща не при Балдар.Шахнурката ще я видим до кога ще е така примирена и ще приема новата снаха.Пък може вече да е схванала,че Саваш обича много Ясемин и  няма да се откаже от нея.
А вуйна Фидан просто обира точките за най-готин човек.как само попита за Йомерчо и че трябвало да идат да го видат ама много проблеми имали.На Яска и стана много приятно пък и на Саваш ,че родата ще приеме бебчо Йомерчо без проблеми.
За сега стига толкова писане.

# 500
Такааа...ето ви края на серията...към 9,30 до 9,60
Защо нападнахте нашите села
Кръвта на Балдарови няма да остане неотмъстена

Това доказва ,че Явуз няма пръст в това, но не ми се вярва и Саваш да е наредил...тогава... Thinking

http://www.youtube.com/watch?v=JYp5o012LGc

# 501
Такааа...ето ви края на серията...към 9,30 до 9,60
Защо нападнахте нашите села
Кръвта на Балдарови няма да остане неотмъстена

Това доказва ,че Явуз няма пръст в това, но не ми се вярва и Саваш да е наредил...тогава... Thinking

http://www.youtube.com/watch?v=JYp5o012LGc
Беширката не се е появявал скоро! newsm78 Може да има пръст в това. newsm78
Малко ми е странно развилата се кръвна вражда м/у двата аширета, без да са им наредили агите. Но това е вероятно от незнанието ми за тези порядки.

# 502
Добър вечер дами малко остана newsm51

# 503
KEII K@SMET SUNNY  newsm20 newsm51

благодаря за превода  Two Hearts

И от мен - сърдечни благодарности !!!
Бъдете благословени !!!

love001 newsm51  love001 newsm51  love001

# 504
МОМИЧЕТА, ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!!!!!!!!! newsm74

# 505
Привет, момичета. И аз изгледах серията с пълния превод и още съм в ошашавено дередже. Тоя Явуз става все по-злокобен образ. Сякаш е ампутиран от към емоции.
И мозъкът му е зает само с мисли какво да е следващото, което трябва да направи, за да не пострада пъкления му план. На лицето му не трепва ни един мускул, независимо какво се случва около него. Само когато е сам, си позволява да пусне на физиономията си полуусмивка като  Мона Лиза, ако планът му се е изпълнил. Как наблюдаваше Шахнур пред съда, когато припадаше в ръцете на Саваш, никаква емоция, никакво притеснения или яд. Китка щеше да ги разкъса от злоба и ярост, а този само й нарежда да се държи. А като караше Ясемин към болницата, пак с каква каменна физиономия шофираше, веднаж не се обърна да попита или да види как е. И как се гледаха с Назан, все си мисля, че не е само защото тя го смята за убиец на мъжа й, а той мисли, че е лежал незаслужено в затвора. Има сигурно още нещо, защото в погледите им няма омраза, нещо скрито има, но кога ще го разберем, не знам.

# 506
Добър вечер, момичета Hug .. до след 30+ мин

# 507

# 508

Добър вечер,BZ newsm51 txtloves newsm51

# 509
BZ, добре дошла.  newsm51 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт