Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 33

• 41 460
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
много ми хареса пуловера Joy

# 601
Много са готини тук, особено Мурат с очилата  Joy

# 602
Добро утро, дами. Хубав ден на всички. Навън е слънчево и снежно.

sunny67, k@smet, keii, чудесен екип  сте, скъпи момичета. Благодарности за бързия превод на фрагмана. И за превода на 36 епизод.

# 603

ЗДРАВЕЙТЕ,мили дами Hug
За пореден път Кудрет и компания ни разказаха играта Sick
Как стават тия неща newsm78 Г-н Никой не е чел Богомил Райнов Mr. Green
Ще отиде Саваш в Иран - ще влезе необезпокояван  от въоръжени до зъби талибани в колибката на Металиста ,ще си копи пейства каквото си поиска и ще си тръгне по живо по здраво Thinking Mr. Green Хайде бе,че то било много лесно ooooh!

Да се настроим за Иранската одисея с малко ориенталски хумор Heart Eyes hahaha

СТЕФИ newsm51 smile3501  love001

# 604
# 605
Стефи, много хубави снимки на Мурат, и на Ясето с Мурат.  И аз като Съни си мисля, че по-добре Лара да контактува с жизнената Пелин, отколкото с ревящата Китка, която наистина се преобразява, когато е с Лара, но детето инстинктивно усеща, че тя е тъжна всъщност. А от Пелин струи оптимизъм и веселост. Изглежда парите за нея не са проблем, щом така лесно продаде бара и помогна на Саваш в най-критичния момент. Тука малко като в сапунка стана - точно щяха да описват имуществото съдия-изпълнителите и хоп "Радецки пристига със гръм". А може и да са го планували с Хакан. Нали говореха вечерта след инцидента, когато Хакан я посъветва да се махне, че тя всъщност там е избягала и е купила бара.
А Бора как издърпа Назан и се измъкнаха като плужеци, като разбраха, че трябва някой да подпише за описа на имуществото.  Тоя човек като надуши пари и става като пиявица, веднага се залепва и иска да смуче. Жалко, че Саваш нито веднаж не го завари в холдинга. Леле как щеше да се търкаля по стълбите Бора, Назан нямаше да може да го събере после.

# 606
hiacint, то хич не й трябва да го събира, ама още не го е разбрала. "Толкова си добър, Бора!" Боже, прибери си вересиите като Бора от този свят! Че и шеф го раздава във холдинга. Ама ще се кефя, ако го последва съдбата на Мехмет.

# 607
Пелин или Чичек newsm78
Аз също съм за Пелин- двамата са страхотна двойка  стройни елеганти,освентова както подчертахте-Пелин е жизнерадостна ще ги изтръгне от меланхолията.
А за Чичек-не, че не искам да е щастлива,но... не мисля Хакан ще се чувства"комфортно" с нея в присъствието на работодателя и приятеля си Саваш-женен за бившата му жена,нито ми се иска Китка да се мотае и в бъдещев холдинга.
Лара-да ,двете много се харесват- но мисля ,че ако баща й е щастлив с Пелин ,това ще я накара да погледне с други очи Пелин newsm78

ООО,Бора ще си получи заслуженото и още как Mr. Green Но Саваш горкия няма време за него Thinking

# 608
Това с изпращането на Саваш в Иран ми се вижда доста измислено. Права е Лили, как ще отиде, ще го намери, че и компа му да вземе. Звучи ми доста фантасмагорично. Дано Кудрет и сценаристите да го измислят по-правдоподобно, че иначе наистина ще гледаме рамбовски истории.  #2gunfire #Crazy
Със сигурност Ясемин не му е казала за бебето, и пак ще се повтори историята с Омер. Как ще я остави сама, кой ще я пази? Защото след като призна бащинството си на Омер, и той става Балдар, това едва ли ще остане скрито дълго време. При разпалване на кръвната вражда, Омер също става обект на нея. Интересно ми е Шахи, ако разбере, как ще реагира, че Саваш има син и това дете, което тя наричаше копеле, носи кръвта на Балдарови...

# 609
http://www.sondakika.com/haber-atv-nin-google-basarisi-2415961/

В света най-широко използваните търсачки, Google прави редовно всяка година ", най-е Google'lanan обяви списъка. Класифицирана според различни категории, от Турция призовава на Google най-търсените списък, публикуван последователности. През 2010 г. "най-Google'lanan е 5-а серия се проведе в списъка, публикуван в АТВ. Външните серия от аплодирана серия ATV любов и Spartacus'ün връх наказание седи в списъка, е класирана на второ място. Нургюл Йезилджай и Мурат Йълдъръм е с участието на "Любов и Ceza отново популярната серия АТВ" Gönülçelen ", последвано. "Да вземеш" 5 Заседание на опашката, Ezell се проведе в списъка, и незабравим.

Форми 2010 серия
1. Спартак
2. Любов и наказание
3. Gönülçelen
4. Лондон Ефрат
5. Да вземеш
6. Големите кралица
7. Ezell
8. Незабравим
9. Разширеното семейство
10. Kavak Yelleri ( TelevizyonGazetesi.com )  

# 610
# 611
# 612
# 613
Стефи, сложи моля те снимки /или откъсите от серията/, където Йомер целуваше баща си по двете бузи. Много е сладък този малък дявол. Или тези малки дяволчета! Joy Joy Joy

# 614
А като замине Саваш  ,кой ще оглави холдинга? Бора -патрон......

Общи условия

Активация на акаунт