Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 33

• 41 470
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
# 586
http://www.youtube.com/watch?v=6ZMSbu0SwO0&feature=related

Може и да е пускано това, но аз го виждам за първи път и реших да го сложа.

Ама виждам, че и на арабски се превежда сериала.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 00:47 от sunny67

# 587
  • София
Здравейте, момичета!
Благодаря на екипа за (почти мазохистичното) удоволствие освен да гледам и да разбирам.
Страхотни сте, обичам ви!
Целувки.

# 588
  • планетата Земя и по точно до морето
Ейййй тази вечер, като изтървах началото, що да не изтърва и края !  newsm61 newsm61 smile3511

BZ , феноменална си ! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51   love001

k@smet, sunny, keii , благодяря ви момичета ! Какъв късмет изкарахме с вас  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51   love001  love001  love001

# 589
Благодарни сме Ви от цялото си сърце.Господ здраве да ви дава!

# 590
Добро утро, момичета!

bz, k@smet, sunny, keii, за пореден път  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Много драма, много нещо. В другия епизод ще гледаме сигурно Джеймс Бонд, Рамбо и Х-man на куп.

# 591
# 592
# 593
# 594
Странно ми се струва, че Ясемин толкова бързо се сприятели с Пелин и споделя всичко лично с нея, а още по-странно е, че Пелин си продаде бара и даде парите на холдинга. Не ми се вярва да е толкова влюбена в Хакан, че с това да иска да го впечатли и да се сближат.

# 595
 HugДобро утро, момичета! Приятен ден с много усмивки, Ви желая! Hug

При нас падна първия сняг, че и побеля всичко! newsm68 newsm44 newsm68

# 596
Странно ми се струва, че Ясемин толкова бързо се сприятели с Пелин и споделя всичко лично с нея, а още по-странно е, че Пелин си продаде бара и даде парите на холдинга. Не ми се вярва да е толкова влюбена в Хакан, че с това да иска да го впечатли и да се сближат.

Stef,  и за мен е много съмнително! Thinking Thinking, Лара как само я изгледа, когато вечеряха тримата с баща й???? #Crazy #Crazy

# 597
BZ,k@smet,sonny,keii -БЛАГОДАРЯ!!!!!

# 598
Лара е едно тъжно дете, което потърси контакт с Чичек, защото и тя като нея беше тъжна. Потърси съпричастност в Китка.  А Пелин е жизнерадостна и весела натура, пълна противоположност на Лара и може би затова няма да я хареса. Даже си мисля, че Лара за да излезе от това състояние и трябва пример на една борбена жена, изпълнена с оптимизъм и жизненост, докато в общуването си с Чичек с нейните вечни сълзи, може да продължи да е все така тъжна.

# 599
Лара е едно тъжно дете, което потърси контакт с Чичек, защото и тя като нея беше тъжна. Потърси съпричастност в Китка.  А Пелин е жизнерадостна и весела натура, пълна противоположност на Лара и може би затова няма да я хареса. Даже си мисля, че Лара за да излезе от това състояние и трябва пример на една борбена жена, изпълнена с оптимизъм и жизненост, докато в общуването си с Чичек с нейните вечни сълзи, може да продължи да е все така тъжна.

Стеф,  newsm10 и аз снощи си мислех това - че ако Хакан и Чичек се съберат, двечките ще наводнят Истанбул. Или може би няма да е така тогава? Чичек се променя, когато е с Лара.

А и на мен ми е леко странно, че Ясемин и пелин станаха първи приятелки. Но може би трябва да отчетем факта, че единствена Пелин каза твърдо на Ясемин "Това е голяма любов, изживейте я. Не се откадвай от него, подкрепи го!". Никой друг не й каза това, което сърцето й подсказваше. Пелин й даде смелост, увери я, че не греши, подкрепи я безрезервно. Нито Лейля, нито Севги го направиха.

Общи условия

Активация на акаунт