Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 33

• 41 491
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Гони, аз не знам от старите или от новите съм, но много ми се коментира. Отдавна не съм се палила така по филм, че чак са седна да уча език. Но за съжаление не ми достига въобще времето. Уж така се бях направила сметките, че да съм свободна доста преди празниците, но явно без кръчмаря. И когато имам малко време, но видя, че някой е казал това, което и аз мисля, не намирам за нужно да повтарям. В момента ме дразни нещо от снощната серия, но още не съм установила какво. Предполагам, че докато превеждам, ще стане ясно.

Но ти си пиши, интересни неща казваш и не ми е скучно, нито досадно.

# 631
Момичета, става много гадно. Саваш се сбогува, отива да търси Бешир ага в планините беше, нали, ама забравих в Иран или Ирак. Днес коментирахме с една приятелка, че Ясемин пак цялата бременност и раждането ще е сама.  Тя също го гледа, ама не през форума влиза в ATV. Вие знаете ли нещо какво ще се случи по-нататък?  bouquet

# 632
SUNNY, K@SMET, KEII,благодарност за новата порция удоволствие (колкото и мазохистично да изглежда, че ни доставя удоволствие напрежението, притесненията). Всъщност удоволствието е от това ра съпреживяваме емоциите на героите и чудесната игра на актьорите.

GONI,и аз съм от активните на моменти, но явно преди края на годината ангажиментите са доста и май силите ни достигат за онова преживяване, за което говорих по-горе. Преди време писах, че аз лично няма да се извинявам за дълги постове. Правя го тогава, когато мисля, че имам какво да споделя и искам да го споделя с момичетата, които пишат и четат в този форум.
А твоите постове винаги са много интересни, много премислени, личи, че виждаш добре, много подробности за кратко време, хващаш много детайли от характерите.
Такова впечатление ми оставят и размислите на други от дамите в нашата разширяваща се и разнородна компания.
Така че, ще се радвам да чета дълги и интересни размисли. Все пак това е прекрасна възможност да споделим и съпреживеем нещо, към което всички, щом сме тука, харасваме.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 22:12 от boule-neige

# 633
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Goni,душичко...страхотни коментари правиш! Peace
За мен е удоволствие да ги чета от край до край, а не по периферията.  След всеки твой коментар, аз лично нямам какво да добавя.  Hug Hug Hug
Продължавай все така...какво да се прави като аз лично на 99% съм съгласна с тебе ...пък предполагам и много други, то за това е тази тишина.  bouquet  bouquet  bouquet

# 634
Гони, Гони,що за параноя те гони Heart Eyes hahaha Joy

Нещо ме човърка ,че Саваш ще изчезне за месеци newsm78 Може би в плен newsm78
И ще го мислят за мъртъв newsm78 Дано да греша,но внезапно се сетих за самолетната катастрофа на Онур... Mr. Green
Така и не ми остана време да гледам снощната серия отново ooooh!
За това се въздържам от коментарии,Гони Heart Eyes Laughing Joy
Лека нощ   

# 635
SUNNY,K@SMET,KEII,BZ благодаря,за превода.Невероятни сте.  bouquet
И мен снощната серия ме хвърли в голям шок,както всички останали.
Наистина както вече писахте,и аз се чудя как г-н Никой ще прати Саваш при БА,за да му вземе инфото от компа.Умът ми не го побира.Та да не би Саваш да има шапка НЕВИДИМКА и така да се промъкне. ThinkingНаистина не разбирам.Незнам с какво ще ни изненадат сценаристите,но със сигурност ще ни хвърлят в "Размисли и Страсти".
Реакцията на Пелин да продаде бара, и да даде парите на Саваш не ме учудиха,защото тя от самото начало не се е опитвала по никакъв начин да навреди, нито на Саваш,нито на Ясмин.Напротив дори ги насърчава в тези трудни за тях врема.Мисля си,че Пелин в този сезон играе заместничка на Джем,защото и той би постъпил по същият начин.Но от толкова случки до сега,сценаристите ни докараха до състояние в което да се съмняваме във всичко и всеки.
За Бора каквото и да кажа,ще е малко и недостатъчно.Дори не си заслужава да го обсъждам,но докато гледах снощната серия как го раздава шеф във фирмата си представях как във всеки един момент Саваш,ще влезне и Бора като го види ще падне на колене и ще се моли да му се размине само с един юмрук  Mr. Green.Но уви.Саваш беше зает с други дела,но и неговият ред ще дойде.
Радвам се,че поне един проблем се разреши.Мехмет.Сцената с разплатата ме изпълни,но не можах да разбера дали само с бои се размина Мехмет,или Саваш каза на Ешреф да го довърши. Така и не разбрах.
В тази серия виковете на Лейля и Китка ни бяха спестени,за което благодаря на сценаристите.Така де,малко и нашите уши да си починат.
Севги се забърка с тази нова отрачка,но да видим къде ще му излезне краят. Направи ми впечатление,че когато Ясмин влизаше и излизаше от агенцията камерата задържа на логото им YS.
Явуз няма да го коментирам,защото все още не ми е ясно какви са му намеренията.Понякога ту да го разбера, и той хоп на 360 градуса обръща нещата.
За фрагмента нямам думи.Перфектно изигран, та чак и мойте очи се напълниха със сълзи. Cry
Момичета чудя се какво правим в категория "Романтични сериали и теленовели",не ни е тук мястото според мен.А и както каза Пелин на Ясмин преди "Вашата любов ,не е романтична приказка,а екшън филм". Донякъде и аз съм съгласна с тази реплика.
Извинявам се за дългия пост,но рядно ми остава време да пиша,а след снощи доста ми се насъбра.

# 636
Добро утро, да е изпълнен денят ви с благоденствие и романтика! smile3525

Гугъл ни напомня, че на днешната дата през 1817 г е родена голямата писателка Джейн Остин, за всички романтички /вярвам, че всички сме такива щом сме в романтичен подфорум  Joy/ поздрав с "Гордост и предразсъдъци" и Елвис http://www.youtube.com/watch?v=g8nMeezFaXo&feature=related

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 08:09 от Stefok

# 637
# 638
Добро утро,момичета!
АЗ съм от тези дето от доста време надничат от балкона,но имам проблеми със софтоера,а за нета да не говорим.Не съм гледала последните три епизода,а съм само на превода на БЗ и вашите постове(но и това става много трудно,защото по половин час ми се зареждат страниците).
Благодаря на БЗ!Благодаря и Вас Момичета!
Гони не се отчайвай!

# 639

ДОБРО УТРО Hug
Стефи много приятно ми стана тази сутрин-
първо на клипчето с г-н Дарси се натъкнах,благодаря ти  bouquet  Hug  bouquet
Пожелавам ви само слънчеви емоции в този мразовит зимен ден Heart Eyes hahaha  bouquet

# 640
 HugДобро да е снежното утро! И денят на всички прекрасен! Hug

Stef, Lili  благодаря за настроението, което внесохте! Елвис ми е един от любимците, но довечера ще си изгледам клипчето!   bouquet  bouquet    bouquet

На работа съм   ooooh!

# 641
danet8  и аз преминах през това неудобство, и знам колко нерви се хабят!  Crazy Crazy Но трябва да си даваме и кураж, че нещата ще се оправят! Praynig Praynig Hug

# 642
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте компанията! Hug Hug Hug Hug
Голем студ днеска...
Желая ви много положителни емоции в този студен и мразовит ден.

# 643

Здравейте, момичета. Навън е страхотна зима. По едно чайче за загряване след обед.

Не спирам да мисля за филма. Това изпращане на Саваш в Иран ми се струва доста неубедително. Макар че ние видяхме само една сцена - на раздялата, и сълзите на Ясемин и Саваш. Не знаем какво са си казали преди това, какво е обяснил Саваш за заминаването си. Толкова му се откъсна от сърцето на Сабанджъ за първия фрагман.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт