Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 33

• 41 484
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
# 648
# 649
# 650
# 651
# 652
Ехоооо,къде си народе Thinking Снегът ли ви затрупа  ooooh!   Heart Eyes
Аз като консуматорка готованка  Mr. Green чакам трейлър ,чакам гифчета от Ари и Пенда , АНИ Дажоан, Стеф, Алианс,чакам колажи,снимки,коментари...ама ЙОК  само Хиацинт повдигна темата със снимки на чаровницата ни Hug даже и Зизу  не се мерна да ни повдигне градуса на настроението Joy Joy Joy

# 653

Замествам Ари.... Joy Joy Joy, но не е мое произведение, а го краднах от един турски форум. Mr. Green

# 654
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА
  bigdance2

Време е за вечерно обсъждане

# 655
Днес цял ден се рових из сайтовете за нова следа в нашия филм,но уви
нищо няма.
Все още съм под въздействието на финала и новата посока на развитие
на действието.
Тези сценаристи #2gunfire Joy ни забиха нож в гърба,къде изпратиха нашето момче
само да се скита,и остави Ясето пак сама. newsm78

# 656

Замествам Ари.... Joy Joy Joy, но не е мое произведение, а го краднах от един турски форум. Mr. Green

Joy Joy Joy
много успешно и то  Party Party Party
Ех,че са сладки... Embarassed Embarassed

# 657
 Hug Hug  видяхме го щастлив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 658
предстои да го видим мнооого тъжен  Sad Sad Cry Cry

# 659
Здравейте момичета.При нас цял ден вали един снежец,които ме зарежда с положителна енергия. Grinning
   Мисля си,че Саваш избърза с припознаването на синът си.Вярно е,че ако се случи нещо с него Йомер ще е посредата и както каза той "Трябваше да съм го направил досега",но ако БА реши да търси слабото място на Саваш,с тази разузнавателна техника с която разполага няма да му е никак трудно да разбере за Йомер Балдар (вече) и Ясмин.
   Ако се развие в тази посока сериала какво ли ще стане.През какъв ли екшън ще преминем пак ние,Саваш,Ясмин и Йомер.Дано да не се стигне до там,но аз поне така си мисля. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт