Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 33

• 41 487
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
изгледах отново серията с превода на BZ  bouquet Heart Eyes

mimi  Peace точно и аз си мислех защо припозна Йомер точно сега  Thinking.. но в друга посока  Confused Ако Саваш замине за Иран и изчезне там  Sad Sad  Шахнур може да си поиска внука  ooooh! скучно и е сама на масата  Whistling Crossing Arms Баран и той милият я отсвири..
Все пак се надявам да не се стигне до Иран  Tired ми много тъпо  Sick до Саваш ли опряха да им оправя бакиите  Crossing Arms

не бях гледала началото на серията - неслучайно започна точно с катастрофата - браво Маги  thumbsup  позна че от тук ще изскочи заек, чудя се обаче дали сценаристите са го планирали още от началото  Thinking  или сега им дойде  Crazy

Бора и Назан големи смешници  Mr. Green  как ги изтрайват в офиса не знам   Angry  

и аз не разбрах на Мехмет стомничката окончателно ли се счупи  newsm78  Направи ми впечтление изражението на Ясемин, когато Саваш тръгна да 'разреши проблема' - доста стресната беше.

Дали Чичек е за Хакан не знам, но той определено е лапнал, и не само заради Лара. В предната серия той беше неотлъчно до нея, докато абито благоволи да си я прибере; после буквално извлече Диля от офиса, защото нямаше как да ходи сам на 'гечмиш олсун'  Crazy /е това не го разбирам  Whistling когато ти е най-тежко да ти се превлача куцо и сакато  Shocked Tired може да е вид терапия, знам ли Thinking newsm78/

абито... нЕма такъв изрод  Shocked Twisted Evil за трети път даде сестра си курбан, и то така, че не и остави избор - нейния живот или този на майка и, неговия...
последната ми искрица надежда за него угасна в басейна заедно с Ресул.. .. искам си АМ   newsm45
Ако Саваш зачезне, Явуз ще търка прага на Ясемин  #Cussing out #Cussing out

Пелинка много кефи, но каква ще стане като види, че не и се отваря парашута  Rolling Eyes newsm78
само да не стане егоистична злобна кучка като Севги  Sick щото и тя си имаше добрите моменти, пък сега  ooooh!  Close

Ешреф бей гледаше с умиление  младото семейство  Heart Eyes Grinning дано бъде опора на Ясемин  Praynig

# 661
# 662
# 663
Аниии  Hug  супер снимка, пак си избягала пред ванския вятър  Laughing Laughing
значи няма лъжа, няма измама  Sad Саваш ще гони Михаля по чукарите  Rolling Eyes ooooh! Tired

# 664
Добро утро! Hug

Да ви е сладко! Grinning

Пенда, страхотен е малкия бонбон Омер / и двамата   Grinning/

# 665
  • БГ
пенда  bouquet обичам го тоя малък сладур.Добре че не мога да го пипна,че тогава бузките ще му отидат на кино от целувки и после щип-щип.... Страхотно попадение на екипа с това детенце!

Мими- благодарско за кафенцето,ама да имаше и една цигарета,ех-х-х-х - блаженство hahaha hahaha

# 666
# 667

раздяла  smile3518 smile3518

# 668
# 669
# 670

и Пала в тайната квартира...

# 671
# 672
38. Bölüm Tanıtım
SAVAŞ VE YASEMİN İÇİN YOLUN SONU MU ?

Birbirlerini delicesine seven Yasemin ve Savaş’ı yine zor günler beklemektedir. Önlerine çıkan engellerle durmadan mücadele eden bu iki insanın karşısında, şimdi vermek zorunda oldukları yeni bir sınav vardır.
Hiçkimse’nin O’na verdiği yeni görevle kendini çaresiz hisseden Savaş, İran’a gitmek ve Beşir’i bulmak zorundadır. Böylece hem aile adını temizleyebilecek hem de Yasemin’le kurmayı planladıkları mutlu yuvalarına giden yoldaki tüm engelleri kaldırmış olacaktır. Ancak Savaş bu yeni haberi Yasemin’e nasıl vereceğini bilemez.
Öte yandan Yasemin 2. bebeklerinin yolda olduğu müjdesini Savaş’a verebilmek için sabırsızlanmaktadır. Gün boyunca bu mutlu haber için hazırlanıp durmuştur. Hazırladığı kutlamayla, ilk bebekleri Ömer’in müjdesini birlikte yaşayamamış olmalarının acısını çıkaracaklardır O’na göre...
Savaş Yasemin’e İran’a gitmek zorunda olduğunu söyleyebilecek mi?
Yasemin Savaş’ın bu ölüm yolculuğuna çıkmasına izin verecek mi?
Savaş İran’a gidecek mi?
Adım adım Savaş’ı takip eden Beşir’in planı ne?
Bu zor yolculukta Savaş’ı neler bekliyor?
Nefes kesen yeni bölümüyle Aşk ve Ceza bu gece ATV ekranlarında...

# 673
пенда
Снимките от раздялата са много трогателни- и особено след като знаем за бременността на Ясемин ooooh!
А Пала ,е следващия в списъка на Бешир- беше окачен на стената-само неговата снимка нямаше кръст newsm78
Беширката е трепач в този тоалет Joy Joy Joy

# 674
Пенде  newsm10 newsm51

И Пала ли ще заминава на "фронтовата линия" newsm78, прави му чест, че не оставя никога Саваш сам на опасни мисии.
Беширката е наистина трепач с тези одежди, все пак трябва да има някакво обаяние. Докато и малкото харизма на Явуз изчезна, да не се окаже, че е по-голям злодей и от най-големия ага на злодеите - Бешир ага.
Нашия ага става все по-очарователен, всичко му отива - хавлия, очила ... и сега с шалчето... Hug Видяхме го влюбен, нещастен, ядосан, предприемчив,... вече ни предстои да го видим и като екшън герой.
Сцената на раздялата е много трогателна, дори краткия трей ме натъжава. Какво й е в душата на Ясемин в този момент, когато бе в очакване на мига, в който да каже на любимия, че ще имат дете, а се наложи да го премълчи и да си каже сбогом със Саваш. С какво желание и тръпка се подготвяше за тази вечер... newsm45 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт