® Португалия - тема № 14

• 37 411
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Весела Коледа и много лични чудеса  Grinning Heart Eyes

# 136
И от мене Весела и щастлива Коледа Hug

# 137
Весели празници на всички. Бъдете здрави и щастливи майки и съпруги и деца. Нека Бог бди над семействата им.

# 138
Весела Коледа и от мен Hug
Щастие,светлина и любов за всички Praynig

# 139
ВЕСЕЛА КОЛЕДА и от мен
Нека магията на Коледната нощ влезе в дома ви и донесе здраве,щастие ,късмет ,любов и благодат

Светле ,токущо сядам пред компа........ ти сугурно вече си направила прасковите  Wink,но все пак  ето я моята рецепта...

4 яйца
1 чаена чаша мас
1 ч.ч захар
1 ч.ч. кисело мляко
1 набухвател –от лидал
есенция.....
брашно колкото поеме около 1 кг,..
Аз половината ги слепвам с сладко ,а другата половина с маслен крем,с крема са по хубави  Grinning

Преди малко довърших и локумките...,станаха много хрупкави....Утре не съм на работа и ще видя какво още ще забъркам...,ако не ме домързи ....че се очартава или в събота или в неделя да имам гости , 1 семейство португалци и пак ще има едно готвенееееееее, Whistling

Аиде хапнете си по 1 прасковка  Wink

# 140
аууу,олигавих се като ги гледам  Laughing
така да ги обичам,ама посмъртно няма да се прежаля толкова работа да свърша за едното плюскане  Stop
аз си падам по „бръкни с лъжица-хвърли в тавата-да се пече“ Joy  hahaha

# 141
Oх Светле.. как можа снимка да сложиш... Сега трябва да ти идвам на гости  Laughing
Много ги обичам, макар и вкъщи никога да не са се правели, но на майка лелка й... да е жива и здрава.. мммммм.. чудесни ги прави и много обичах по това празнично време да и ходим на гости  Laughing Party
Ама аз помня че бяха с нещо като пълнеж...  newsm78
 Hug

# 142
Еми хайде де Руми, на една ръка разстояние сме,заповядай ,докато още има ...,ако не за нова година 2–ра доза ще се прави  WinkА пълнежа е маслен крем с трохите  получени от издълбаването...,но за по бързо и лесно и със сладко става  Wink

# 143
Светле  Embarassed не съм правила..но едната от рецептите които имам е същата като твойта Peace
Не сколасах до тях...правих целувки с кокосово брашно...туршия( за бърза консумация..пробвах едно тесто което купих та направих нещо като миш маш върху бутер тесто bowuu
И да се похваля купих фини кори от Жумбо по 2.20€ Party та имам и за баницата и за баклавата за Нова година Peace

# 144
  • В голямото море...Живот
Честито Рождество!
Да сме здрави и усмихнати  Hug
Подаръци, от сърце!

# 145
Честито Рождество Христово!
На всички ви желая най-пракрасната Коледа  Heart Eyes

# 146
Честито Рождество - много усмивки и приятно празнуване на Коледа Hug

# 147
Дишате ли още ?  Laughing аз едва мърдам -мама ми нави към 100тина лозови сърмички и познайте  Crazy като ме мързи сама да си направя/че само аз си ги ям/

# 148
Честита Коледа на всички българи в Португалия
пожелания за много здраве и късмет за всички
пожеланията са от малкото ни общество в Оливейра де Аземеиш

# 149
Честито Рождество Христово!

Деси,мама ли ви е на гости  newsm78.Ти спомена че имаш 2 баби ,ама не съм разбрала че другата е БГ баба  Laughing
Ейййй,сигурно си много щастлива,а и децата....  Party Друго си е мама да си те поглези....
Доволни ли сте от подаръците ?.......Ние с единия подарък на Тани не случихме и май..... ще се връща....Та последния от подаръците който отвори не беше надписан ...,а беше наааай–големия.И като го видя ,позна че е за нея(естествено,че за кого друг.....,Даянка  все още не и е конкуренция) Wink.Та голяма радост ,голямо чудо.....,но за 5 мин....Подаръка беше ратинш,ролери..,с каска ,с наколенки, всичко комплект...,тя все искаше,и беше едно от желанията или за р.д или за коледа....Но като решихме да ги пробваме,оная ми ти пласмаса като и стегна крачето.... и тя като каза че обиват и не иска ...,чак се разплака милото......Та така ,даже и не ги дообу,не се пробва,нищоооооо........Днес пак я карах да ги обуе – неще............
С др. подаръци няма проблем  Joy

Общи условия

Активация на акаунт