Звездни компромати - 87

• 51 665
  • 801
  •   1
Отговори
# 210
Ох, голям фарс! Поне, този, който списва и е умственият двигател на Николета в блоговете, на йота да се доближи до стила й, който е доста семпъл, че така изглеждат доста абсурдно тези обръщения към обществеността. Joy

# 211
Андрея ми се видя с големи бузи на снимката с Анелия или бъркам? newsm78

Трио Валерката, Никито и Асето прекалено много се взе на сериозно.  Simple Smile
На никой не му пука за тях, а това кой ще ги коментира и кой не, е личен избор на коментатора.

# 212
В това трио определено бях за Алисия, но и тя се излага тотално напоследък; снощи при Иван и Андрей казаха, че другата седмица ще им гостува, за да разкаже дали Валери я е биел..... Rolling Eyes

# 213
Те тъпите скунксове могат всякакви анонси да си правят, за да предизвикат интерес.

# 214
Върхът на всичко, е че това е новата задача на екстрасенсите: дали Валери е посягал на Алисия Crazy

# 215
# 216
# 217
Ами то това е същото, което аз пуснах, от подтепето.ком.

Загледах се в едни снимки на Синди Крауфорд от 1988г, тогава дали са пипали снимките с някакви програми? Много ми харесва извивката и на кръста/дупето, много женствено.
1  2

# 218
Ами то това е същото, което аз пуснах, от подтепето.ком.

Загледах се в едни снимки на Синди Крауфорд от 1988г, тогава дали са пипали снимките с някакви програми? Много ми харесва извивката и на кръста/дупето, много женствено.
1  2

Да, инфи, същото е, исках само да видите снимката на Николета, много е хубава.

А, относно Синди, още преди много години си казах, че това е супер модел номер 1 за всички времена.

# 219
Аз в хотнюз обичам да им чета коментарите. Има някакви изтрещели типове, които си представям като наш съфорумец, на когото гроздето все му кисело, и бълват ли бълват простотии, толкова са смешни.

# 220
Да, забелязах. Някой  се подписва с кoki. ТОВА НЕ СЪМ АЗ, бързам да ви уведомя. Там не пускам коментари, най - вече просташки и цинични.

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 10:42 от koki1

# 221
# 222
Леле,не съм влизала в новата тема до сега.
И пак Нило,Нило Гнило
Страшен пи ар

# 223
Алисия да не вземе да обикаля сега като цветарка да дава интервюта, следвайки примера на лияна  ooooh!

# 224
Гала да не е бременна?
Не е споредм мене,знам, че и се иска ,но  не можела.

Общи условия

Активация на акаунт