Звездни компромати - 87

• 51 678
  • 801
  •   1
Отговори
# 375
Имах възможност да гледам интервюто,приятен разговор се получи.Драмите бяха излишни,Мая се вписва в картинката като ненужен декор.Вихра хич не си спести коментарите...'Николета с нищо не е известна,какво работи,кой я издържа...?'  Mr. Green

Смятам,че Алисия трябваше да проведе този разговор,както каза - да започне новата година на чисто,да обясни как стоят нещата през нейните очи/а не само от страна на Ники и пресата/.Говори интелигентно.Хареса ми поведението й,коректна и искрена.

# 376
  • Русе/София
На Гери Дончева гърдата й ли се разтича така гадно?  #Crazy Sick
Joy А кой е този хладилник с крака до нея?

Това е съпруга и-грък,но забравих как се казваше

# 377
Алисия  newsm10

# 378
Гледах една свесем малка част от интервюто, но само едно нещо ми дойде на ум по повод доскорощното мълчание на Алисия и поведението и в момента - Николета и Валери си направиха доста добър ПиАр от ситуацията, защо и Алисия да не се възползва от това?

# 379
По всичко си личи, че тази любовна история се нрави на медиите и няма да се откажат току така от нея. Сега да очакваме отговор но Николета, а после на Валери.  newsm78
Става много грозно, да не кажа смешно.

# 380
любовна история е много силно казано според мен Joy

# 381
Тук обаче сигурно няма да стане като при Благой, Лияна и Христина.

# 382
Сега се сетих за друг бисер на Вихра.
Алисия - Валери ми каза,че Николета е мимолетно преживяване,ще отмине....
Вихра - И какво?Чакай Алисия докато си начеша крастата и ще се върна.

Mr. Green Mr. Green

# 383

Какво имаш в предвид?

# 384
Ей, изтървах го интервюто с Алисия, докато учехме със синът ми. Някой ще даде ли линк?

# 385
Че не очаквам Валери да се върне с подвита опашка след няколко месеца...

# 386
  • На морето!
Я да попитам по повод интервюто на Елица и Криско, та не са ли заедно и в живота- нямаше ли да се женят Елица и Стунджи? Изненадват ме с въпроси от типа "Елица, вие с Криско заедно ли сте?"

# 387
Алисия много добре говори, беше искрена и определено ме спечели. В крайна сметка защо да не изложи и тя своята позиция, а и не се държа агресивно спрямо новата двойка.
Алесандра, човек никога не знае какво може да му се случи, има мъже които и на 45 пак не са узрели за семейство и дете и такива на 20 и няколко са.
Жалко за детенцето...

# 388
Аз виждам в кристална топка сватба и бебе.

# 389
А аз - как Николета се премества на следващия обект, да речем чужденец, и Валери вазира към друга плеймейтка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт