Звездни компромати - 87

• 50 646
  • 801
  •   1
Отговори
# 75

...Имаше няколко начина за увеличаване - разрез под мишниците, под гърдите, около зърното и през пъпаPeace

А през малкия пръст на левия крак?  Joy
Извинявам се, но не се стърпях.

# 76
Аз исках да изкоментирам любовта на Чарлс и Камила от предната тема - той не е ли все пак гей? Камила май му е само приятелка  Thinking Няма как престолонаследникът да е неженен...
Човекът си е хетеро до доказване на противното. Аз лично не вярвам, че е мека китка  Peace Мисля, че с Камила идеално си подхождат.
И двамата са ми ужасно неприятни, особено тя ... но си подхождат наистина  Mr. Green

Абсолютно сте прави. Такива селски мутри имат, че ме е яд, за  синята им кръв. Даяна беше перфектната кралица за Англия. Модерна, красива, човечна и прекрасна.

Абе те кралските особи по начало не са красиви. Генът им е "развален" още от времето, когато са се кръвосмешавали заради наследството. (Красиви кралски особи - рядко..)

Извинете за чаршафа Blush

# 77
# 78
Кристина просто е поизмукала малко от ръцете и има белези,макар да се чудя защо не е заличен newsm78
Анджелина и Брат са класика-красиви,успели...дано и щастливи,а ръката му е върху дупето му(на Анджи) те мъжете така демонстрират свята територия Mr. Green Децата им...са облечени странно-малко като децата М.Джексън...модерни..
Чарлс и Камила-много зле...приличаму да е гей (междудругото)

# 79
Някой чете ли интервюто с Алисия в Максимум?

# 80
Някой чете ли интервюто с Алисия в Максимум?

В предната тема имаше кратък преразказ, но не помня от кой

# 81
Аз за Чарлз нямах предвид, че от статията съм решила, че е гей. Исках да кажа, че аз го намирам за гей, много преди статията.

Следя и познавам поп фолка/ чалгата от преди зората й, ако мога така да се изразя. Никсън го зная, ама майка му Каролина ме изненада със съществуването си, честно! Никсън имаше една песен - 'Майка ми е супер пачка', все си мислех, че явно майка му ще да е някоя си/ някаква си, но не знаех коя и каква.

# 82
 За Никсъна и аз бях чула, даже май прочела в този форум, че е починал, после някой каза, че си е жив и здрав. Аз го знам с тази песен- Руса пичка, защото бъзикаме една колежка-блондинка, но има и още една известна- "хайде всички ученички като малки нощни птички"  Joy

# 83
# 84
# 85
Абе като се загледах в новата плейметка,не е толкова лоша...Ама какви неща интересуват хората,кой какъв конскурс за грозота,упс прощавайте за "красота" спечелил.Другата година  ще отида аз да се явя хаха,може да ме подкрепите форумно хахахах,майтап Laughing Joy

# 86
Нямаш шанс, хубава си!

# 87
Инфантилна незнам дали съм хубава душко,ама нямам пари за големи цици,иска Енчев 10 000 лева за едни бомби Joy Епа аз 10 хилки не девам за таквиз дивотии,то безбожие бреее,колкото едно плейбойско фордче hahaha

# 88
  • Tам през Атлантическия океан
От миналата тема се чудя как се преобърна така мнението за Златка на повечето от тук пишещите. Помня, че преди всеки я плюеше и я наричаше евтина, а сега- имала стил, била най-хубавата... На мен си ми е все така евтина...
Emi  евтина си е  Mr. Green ама от себеподобните като гледам какви нови Miss Playmate избират на вид е по симпатична от последната   Whistling

# 89
Инфантилна незнам дали съм хубава душко,ама нямам пари за големи цици,иска Енчев 10 000 лева за едни бомби Joy Епа аз 10 хилки не девам за таквиз дивотии,то безбожие бреее,колкото едно плейбойско фордче hahaha
Е ти стани Плеймейт, пък те подаряват цици от Енчев Grinning

Общи условия

Активация на акаунт