Звездни компромати - 87

• 51 663
  • 801
  •   1
Отговори
# 615
  • Tам през Атлантическия океан
Angelina Jolie

Тя не крие любовта си към черното облекло,kато така  редовно е облечена  на  червения килим.
Но снощи Анджелина Джоли изглеждаше все едно   е била на прослушване за участие в Семейство Адамс с Готик роклята си и бледа кожа.  Wink
 Носеше странен хибрид между ръкавица и дрехи - ново творение на Versace - на премиерата в Берлин на новия си филм The Tourist. Grinning

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/14/article-1338658-0C7C61 … C-109_224x639.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/14/article-1338658-0C7C5D … C-607_224x639.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/14/article-1338658-0C7C57 … C-762_468x744.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/12/14/article-1338658-025B53 … 8-161_233x385.jpg

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 03:27 от Desss

# 616
Мисля че тази песен описва състоянието и в момента.

# 617
  • София
Колкото до видеото със скандала на Никълъс Кейдж... На излизане от един клуб заедно с негов приятел, двамата драматично започнали да си крещят един на друг, като разбира се Кейдж бил по-артистичният. Крещял: "Мислех че сме братя" и "Ще умра в името на честта"  Joy Типично по примадонски  Mr. Green

Хю Джакмън
Кейти Холмс
Кейти Пери
Анджелина Джоли  с Брад Пит  премиера  в Берлин
Кристина Апългейт милата, още не е родила...
Кристина  Агилера
Дита фот Тийз  във вихъра на  шоуто си
Анджелина Джоли и Джони Деп на всичките им снимки той се пази от Анджелина като дявол от тамян  Mr. Green
Джесика  Алба  и пак

# 618
Интересно как съжалението, променя отношението към даден човек!

На мен по принцип ми е симпатична, но наистина много хора започнаха да я харесват след раздялата с Валери, но не мисля, че е от съжаление. Просто я видяха в друга светлина, и, че не е поредната чалгарка, която не може да свърже 2 нормални изречения. Изразява се доста добре, не обвинява никой, гледа да е тактична. Малко жени на нейното място, изложени през цяла Бг биха запазили такова самообладание.

И съвсем тактично обикаля телевизиите да разказва как Валери не и дава издръжка и не поглежда детето. Само че греши, мисля, че по този начин ще го отблъсне повече. Трябва с него да говори директно, а не чрез медиите.

# 619
Какво да говори с него, той е влюбен/загубен и абсолютно неадекватен в момента.

# 620
Не мисля, че Алисия е искала да натъртва на въпроса с издръжката, тя няма финансови проблеми. Пък и много пъти повтори, че не желае да го очерня. Не търсете под вола теле, моля. Peace

# 621
  • Варна
Не мисля, че Алисия е искала да натъртва на въпроса с издръжката, тя няма финансови проблеми. Пък и много пъти повтори, че не желае да го очерня. Не търсете под вола теле, моля. Peace

Да, както Николета казва че не иска да ни занимава с личния си живот.  Laughing
При мен е точно обратното - харесвах Алисия преди драмата и.  Peace

# 622
  • В Космоса

И съвсем тактично обикаля телевизиите да разказва как Валери не и дава издръжка и не поглежда детето. Само че греши, мисля, че по този начин ще го отблъсне повече. Трябва с него да говори директно, а не чрез медиите.
Верно ли тръгна на обиколка?
От 1-2 интервюта имаше нужда, за да се чуе и нейната гледна точка, ама повече...

# 623

Верно ли тръгна на обиколка?
От 1-2 интервюта имаше нужда, за да се чуе и нейната гледна точка, ама повече...

Била е само на 2  интервюта

# 624
  • София /Сухата река/
Аз предполагам ,че Алисия няма  да тръгне да обикаля  нагоре-надолу  да обяснява за валери.Тези 2 интервюта са достатачни според мен Naughty.. Rolling Eyes newsm78

# 625
  • Варна
....Анджелина Джоли и Джони Деп ...на всичките им снимки той се пази от Анджелина като дявол от тамян  Mr. Green
...

Ааа, не съвсем. Тука си се хилят нещо двамката  Laughing.

# 626
Той се хили като невинна девица, а тя е в ролята на дявола Twisted Evil Laughing

# 627

Ами това са семейни работи, аз не бих ги развявала по телевизията за да будя симпатии в зрителите. Ако ми е тъжно пък и ми се ронят сълзи предпочитам да го правя насаме. Но.... хората са различни, аз говоря за себе си  Peace

# 628
  • Варна
....Анджелина Джоли и Джони Деп ...на всичките им снимки той се пази от Анджелина като дявол от тамян  Mr. Green
...

Ааа, не съвсем. Тука си се хилят нещо двамката  Laughing.

И Дж.Деп е в поза на футболист  за пряк свободен удар.  hahaha

# 629

Ами това са семейни работи, аз не бих ги развявала по телевизията за да будя симпатии в зрителите. Ако ми е тъжно пък и ми се ронят сълзи предпочитам да го правя насаме. Но.... хората са различни, аз говоря за себе си  Peace

Тя, майка му си развя майчината 'обич' по телевизията, без да е фолк певица, какво остава за Алисия.

Общи условия

Активация на акаунт