Звездни компромати - 87

• 50 590
  • 801
  •   1
Отговори
# 750
Joy Joy

Авче, колко ти плати? Laughing Heart Eyes

Не съм се дала евтино. Laughing Heart Eyes

# 751
 Колонките ти ли и пишеш? Simple Smile

# 752
Никой от тук не е виновен за положението на Ася и Валери, те сами са си виновни. Някъде по средата на връзката им, нещо е станало и хоп сега, от къде дойде. Иди търси причини.

# 753
Аз не твърдя, че някой е плащал на някого тук във форума, за да се разшумят нещата, но просто беше начесване на краста и любопитство.  Tired

# 754
Аз не твърдя, че някой е плащал на някого тук във форума, за да се разшумят нещата, но просто беше начесване на краста и любопитство.  Tired

Ама ние клюкарки ли сме или какво?  Wink

# 755
Най тъпото е,че го направи безпланто hahaha

# 756
 Ами нали е клюкарска тема, какво да се обсъжда. Преди време като стана скандала с Мартин Стоев и фолкпевицата не се ли размяташе из целия нет скайп логът им, тук също. Доста брутален. Жена му прибра ли си го? Прибра си го. Кой им беше виновен тогава.

# 757
Ами нали е клюкарска тема, какво да се обсъжда. Преди време като стана скандала с Мартин Стоев и фолкпевицата не се ли размяташе из целия нет скайп логът им, тук също. Доста брутален. Жена му прибра ли си го? Прибра си го. Кой им беше виновен тогава.

Също тези, които са го разпространили  Peace

# 758

Толкова художествено не мога. Laughing Grinning

# 759

Това съм го пропуснала, коя е певицата? Да не кажат, че си клюкарка, може и на лични  Party

# 760
 Бриана, не е известна.
Сладко изкушение, разпространилите ли са виновни, или Мартин, че е имал връзка и се е лигавел по скайп с певицата?

# 761
Направи ми впечатление, когато Алися беше при Вихра и Мая се изцепи, че приказката свърши. Аз я питам, тя в приказка ли е живяла или в реалния живот, където има и хубаво и лошо. Приказките са за децата, не за зрели жени.

# 762
Публична тайна е,че Жоро и пише колонките

# 763
Бриана не я знам.
koki1 всяка влючена жена живее в приказка, имам около себе си не един и два примера как жените си прибират виновните мъже обратно, когато има и дете особено, съм убедена, че не е толкова лесно да се вземе такова решение.

# 764
 Аз не знаех, че Неделчев и ги пише. Знам, че не е тя, де, но по едно време някой пишеше и на черната Златка, в същия стил...

Общи условия

Активация на акаунт