Звездни компромати - 87

• 50 587
  • 801
  •   1
Отговори
# 735
Преславааа, моля те, роди дете от Кокоооо!  Praynig
Имаме нужда от свежа кръв на арената!

Никол Кидман
Кортни Кокс
Ким Катрал
Шарън Осбърн
Ким Кардашян
Мадона
Ванеса Уилямс

Снимките са илюстрация към статия за ботокса!  Peace

п.с. Песента на Лияна е страхотна. Много ми харесва!  dazzler1  /Без значение на кой е посветена/

# 736
На Десисава синът и също не живее с баща си и там връзката пропадна, даже много по - бързо, бащата не вижда детето си, но Деси не прав драми от това. Алисия трябва да не говори повече, ясно е че страда, но не е първата, млада е, хубава е скоро ще намери нов и дано по - отговорен и верен. Praynig

# 737
До колкото разбирам Алисия е била около 22 годишна (нали 2004г се спомена), когато е правила 'хитрата' преценка на 'незрелия' Валери - тя е била също едно дете, макар и малко по- голямо. Не може да се очаква от някой на 22 кой знае какви безгрешни преценки, ако изобщо може да се очаква от който и да е жив човек.

# 738
  • София
Преславааа, моля те, роди дете от Кокоооо!  Praynig
Имаме нужда от свежа кръв на арената!

Joy ама тя още ли не е?

Дженифър Лопес, с Марк Антъни

# 739
Не мога да свикна да виждам Дженифър Лопез до Марк Антъни и това е ...
Не ми харесват като двойка.  Confused

# 740
http://www.sportal.bg/news.php?news=233601

Mай е била на друго мнение, защо ли се е отметнала? newsm78

# 741
Аз също считам за правилно това, че Алисия даде интрвюта. Далеч по-цивилизовано е отколкото да пишеш във фейсбук, че някой е злобен и, че злобата загрозява и т.н. Писнало ми е от показността на Николета. Но мисля, че именно форума изигра Голяма роля в разкриването на връзката им. Ако тук не се беше повдигнал толкова въпросът, нямаше и жълтите издания толкова да го пишат, нямаше Николета да събира все повече и повече смелост да пише глупости по стената си. И нямаше може би да има такова медийно присъствие от тяхна страна. За мен също това са прекалено лични неща и мисля, че това, че тук се разнасяха тези неща не беше коректно. Не ме и интересуваше, когато всички си разменяха на ЛС името на изгората й, но явно всички бяха разбрали коя е въпросната изгора. Вярно както казахте, всеки с малко повече ровене и внимание би го открил сам, но тук им се сервира на тепсия и се разтягаше и разтягаше. И недейте обвинявайте Алисия каква била и що била. И аз бих предпочела да давам лично интервюта, отколкото жълтите издания да ми слагат думи в устата, които не съм изричала... А и не мисля, че при ОС нарочно го спомена това за детето, но като на всяка една майка и на нея и стана тежко, че бащата не се прибира да си види детето, а заради една фуста си идва. И дори не мога да си представя как се е почувствала, когато детето й е видяло баща си, облизващ К...олета... Тези, които са на страната на Николета явно нямат деца или просто не могат да се поставят на мястото на Алисия.

# 742
Анелия е един страхотен пример, за поведение в такава ситуация, според мен. Тяхната ситуация дори беше по-кофти от сегашната, защото Емилия забременя, имаха и брак и т.н.

# 743
Анелия е един страхотен пример, за поведение в такава ситуация, според мен. Тяхната ситуация дори беше по-кофти от сегашната, защото Емилия забременя, имаха и брак и т.н.

Да, но както повечето тук казаха, те вече отдавна са били разделени. И е отделен въпроса, че на Анелия й е много мъчно говоренето, затова може би не си е позволила много-много да го прави...

# 744
И аз мисля,че някой умишлено разбута нещата около Валери и Николета във форума Очевадно е ,че  девойката  върши услуга на някой,а на Николета бисерите са дело на Жоро Неделчев

# 745
 Айде сега, конспирации.

# 746

Да, но както повечето тук казаха, те вече отдавна са били разделени. И е отделен въпроса, че на Анелия й е много мъчно говоренето, затова може би не си е позволила много-много да го прави...

Глупости, били разделени. Обществена тайна беше, че той още си беше с Анелия, и при Анелия, и имаше връзка с Емилия.

Е, как без?
Аз умишлено разбутах нещата, правя ПР на Николета. Joy

# 747
 Joy Joy

Авче, колко ти плати? Laughing Heart Eyes

# 748

Глупости, били разделени. Обществена тайна беше, че той още си беше с Анелия, и при Анелия, и имаше връзка с Емилия.

Е, как без?
Аз умишлено разбутах нещата, правя ПР на Николета. Joy

Еми че шега ли е? Вие най-много се разшумяхте за нещата...

# 749
Къде мога да гледам Алисия при гостуването и при Ивани  Андрей?

Общи условия

Активация на акаунт