Звездни компромати - 87

• 50 592
  • 801
  •   1
Отговори
# 720
Тогава много се надявам, че познавате Алисия лично, защото в противен случай всичко написано от вас е клевета. Confused
И най-тъпото е, че утре вашите думи, ще бъдат преписани едно към едно в някой жълт вестник. Честито!

# 721
Аз си спомням, фукането на Алисия, че спи с едно богато и ухажвано момче - футболистче, па макар и женкарче. Беше извадила такова голямо самочувствие, сякаш вечеря с Господ. Защо и трябваше Валери, нали е по - голяма, по - умна, по - разбираща. Не можа ли да го разбере в началото или си е мислила, че той ще и е верен? Ох, недей.

# 722
Аз си спомням, фукането на Алисия, че спи с едно богато и ухажвано момче - футболистче, па макар и женкарче. Беше извадила такова голямо самочувствие, сякаш вечеря с Господ. Защо и трябваше Валери, нали е по - голяма, по - умна, по - разбираща. Не можа ли да го разбере в началото или си е мислила, че той ще и е верен? Ох, недей.

С разликата, че и при НЛО-то я има тази показност в момента, но в много по-груб и просташки вариант, при положение, че има изоставена и наранена жена и детенце. И тя някога ще е майка, но се съмнявам да разбере колко гадно е постъпила с наглите си изказвания и снимки в стил - сега мъжът ти е мой, да не погрознееш от злоба и тн.
Според мен даже Алисия много дълго мълча, и не знам какво ви дразни толкова, тя доста деликатно се опита да представи нещата и не искаше да обиди никой.

# 723
Точно поради тази причина избягвах да назовавам имена различни от Алисия и Валери, но Вие направихте тази услуга на жълтата преса. И да - имала съм възможността да попадна в една компания с Алисия още във времето преди да срещне Валери и дори преди Кристиян.

Трудно мога да се съглася, че не е имала финансови проблеми, или че е била независима във финансово отношение. Такива певици (които само с пеене си изкарват хляба) у нас се броят на пръсти - може би Ивана и Лили Иванова. Даже за Глория може да се поспори. Алисия далеч не беше от тях - просто беше твърде млада и тепърва пробиваше. Не съдя жените, които разчитат на мъжете си да им осигурят по-добър живот, все пак това си е мъжко задължение.

Болно ми е, обаче, когато основно в името на парите страдат невинни деца. Яд ме хваща, когато при първите признаци на неуважение и изневяра жената не си вдигне чуковете, а седи и натиска брачното ложе докато не я изгонят или напуснат публично и позорно. Такова поведение не заслужава съжалението на публиката. Ако Алисия беше натирила Валери при първата изневяра, щях с две ръце да я защитавам. Не може обаче хиляди пъти да си го хващала с коя ли не, да си дебнала като хайдутин пред Царско село, да си се унижавала как ли не, и изведнъж Николета да ти е виновна, че ти взела мъжа. Не - мъжът ти сам си е тръгнал и то доста преди да срещне въпросната плеймейтка.

Само че от юридическа гледна точка дори при отсъствие на брак, напуснатата жена има много повече право да предевява финансови претенции за нанесени морални щети. Гнусно е да си го помисля, но професионалният ми опит говори за такива тънки сметки и точно те обясняват просторните интервюта.
Гордите и самостоятелни жени и майки обикновено не си изнасят мръсното бельо извън къщи.

И за финал - от моите постове не смятам, че медиите могат да почерпят някаква новина. Това са просто елементарни анализи и разсъждения, които всеки що-годе грамотен журналист може да направи. вие, Смарти, намесихте в разговора странични хора, които аз умишлено избягвах. А и не мисля, че някоя от засегнатите страни ще бъде недоволна от още малко медийно отразяване.

# 724
Връзките на Алисия са обществено достояние мноого отдавна. Споменах името на неин бивш приятел, нещо което е правено от много медии преди.
Но не съм давала определения, което пък явно забавлява вас.
Именно заради постове като този, гнусотиите от темата за Баташов (лека му пръст) и т.н нет-ски "чистотии" се надявам да приемат закон, според който всеки да носи отговорност за това, което пише.
Т.е., да можете Вие утре, да отговаряте за думите си.
Ако много държите да продължим спора- заповядайте, ЛС-та ми са открити. Но ви съветвам да престанете да очерняте момичето. Защото определено не вършите никому услуга.

П.С. Поста ми да се приема буквално. Писна ми от анонимен bullshit. Confused

# 725
Връзките на Алисия са обществено достояние мноого отдавна. Споменах името на неин бивш приятел, нещо което е правено от много медии преди.
Но не съм давала определения, което пък явно забавлява вас.
Именно заради постове като този, гнусотиите от темата за Баташов (лека му пръст) и т.н нет-ски "чистотии" се надявам да приемат закон, според който всеки да носи отговорност за това, което пише.
Т.е., да можете Вие утре, да отговаряте за думите си.
Ако много държите да продължим спора- заповядайте, ЛС-та ми са открити. Но ви съветвам да престанете да очерняте момичето. Защото определено не вършите никому услуга.

П.С. Поста ми да се приема буквално. Писна ми от анонимен bullshit. Confused

newsm10

# 726
Аз визирам всички от този тип, не само Алисия  Peace 

# 727
Точно поради тази причина избягвах да назовавам имена различни от Алисия и Валери, но Вие направихте тази услуга на жълтата преса. И да - имала съм възможността да попадна в една компания с Алисия още във времето преди да срещне Валери и дори преди Кристиян.

Трудно мога да се съглася, че не е имала финансови проблеми, или че е била независима във финансово отношение. Такива певици (които само с пеене си изкарват хляба) у нас се броят на пръсти - може би Ивана и Лили Иванова. Даже за Глория може да се поспори. Алисия далеч не беше от тях - просто беше твърде млада и тепърва пробиваше. Не съдя жените, които разчитат на мъжете си да им осигурят по-добър живот, все пак това си е мъжко задължение.

Болно ми е, обаче, когато основно в името на парите страдат невинни деца. Яд ме хваща, когато при първите признаци на неуважение и изневяра жената не си вдигне чуковете, а седи и натиска брачното ложе докато не я изгонят или напуснат публично и позорно. Такова поведение не заслужава съжалението на публиката. Ако Алисия беше натирила Валери при първата изневяра, щях с две ръце да я защитавам. Не може обаче хиляди пъти да си го хващала с коя ли не, да си дебнала като хайдутин пред Царско село, да си се унижавала как ли не, и изведнъж Николета да ти е виновна, че ти взела мъжа. Не - мъжът ти сам си е тръгнал и то доста преди да срещне въпросната плеймейтка.

Само че от юридическа гледна точка дори при отсъствие на брак, напуснатата жена има много повече право да предевява финансови претенции за нанесени морални щети. Гнусно е да си го помисля, но професионалният ми опит говори за такива тънки сметки и точно те обясняват просторните интервюта.
Гордите и самостоятелни жени и майки обикновено не си изнасят мръсното бельо извън къщи.

И за финал - от моите постове не смятам, че медиите могат да почерпят някаква новина. Това са просто елементарни анализи и разсъждения, които всеки що-годе грамотен журналист може да направи. вие, Смарти, намесихте в разговора странични хора, които аз умишлено избягвах. А и не мисля, че някоя от засегнатите страни ще бъде недоволна от още малко медийно отразяване.

newsm10

# 728
  • София
Аз пък не съм съгласна, че Алисия толкова го е преследвала и едва ли не сама си е направила детето, за да е финансово ок! Валери, много обичаше Алисия и знам доста случки, които могат да потвърдат думите ми и то не случки, четени по жълтите вестници. Точно обаче за да не пълна жълтите вестници с материал, няма да го казвам! Та за това дете, едно съм сигурна, че са нужни двама,  Mr. Green и Валери със сигурност искаше това дете! Незнам какви са били интересите на Алисия, все ми е тази, но Валери много я обичаше и, ако не беше така нямаше да станат много нещата между тях.... а за останалото Валери си е бил женкар винаги!

# 729
Аз също говорейки за Алисия я приемам като събирателен образ, а не супер конкретно, защото не ме интересува.

Мога да нося отговорност за думите си, в т.ч. съдебна и наказателна, ако се наложи. В темата за големия Баташов не съм влизала, нито смятам че двата въпроса са сходни. Каквото съм имала да кажа съм го казала, моите ЛС също следва да са открити, ако някой иска продължение.

Никого не съм очернила, но нали не отричате свободата на слово и правото на всеки един да анализира ИЗКЛЮЧИТЕЛНО, ДО ВТРЪСВАНЕ ПУБЛИЧНИ явления, мероприятия и случки. раздялата на Валери и Алисия отдавна надхвърли житейския си смисъл и стана рекламна и ПР-ска дъвка, чиято цел е такива като нас да я разтягат и превъртат. Стоя зад думите си и не намирам нищо оскърбително в изложените предположения и тези, нито смятам, че съм изнесла конфиденциална информация, още по-малко невярна. Мога и да изляза от прикритието на никнейма си, ако така ще успокоя някого.

# 730
# 731

Болно ми е, обаче, когато основно в името на парите страдат невинни деца.
Оф, големи глупости  ooooh!
Такива истории се случват и на средностатистическите семейства .Парите нямат нищо общо .

# 732
  • ...край Дунава
Да разведрим малко, а? Laughing
Галена    гаден лак и гръб

# 733
Аз пък не съм съгласна, че Алисия толкова го е преследвала и едва ли не сама си е направила детето, за да е финансово ок! Валери, много обичаше Алисия и знам доста случки, които могат да потвърдат думите ми и то не случки, четени по жълтите вестници. Точно обаче за да не пълна жълтите вестници с материал, няма да го казвам! Та за това дете, едно съм сигурна, че са нужни двама,  Mr. Green и Валери със сигурност искаше това дете! Незнам какви са били интересите на Алисия, все ми е тази, но Валери много я обичаше и, ако не беше така нямаше да станат много нещата между тях.... а за останалото Валери си е бил женкар винаги!

Никой не отрича, че връзката между двамата е имала хубави моменти, нито че валери е бил влюбен. Напротив - ако не е бил, е нямало да бъде толкова дълго с Алисия. Исках само да кажа, че точно ЕМОЦИОНАЛНО НЕЗРЕЛИТЕ хора и особено МАЛКИТЕ МОМЧЕТА обикновено се люшкат между силните страсти и безразличието. Просто те приемат любовта, децата, брака и отговорността като игра - днеска съм влюбен и ще си играя на семейство, утре искам Алисия само за себе си и ще й направя дете, вдруги ден вече ми писна и ще си бия камшика.

За това не обвинявам толкова Валери (въпреки че си заслужава един як пердах), колкото грешните преценки на Алисия. В същото време не я смятам за наивна и лековерна ни най-малко. По-горе казах, че жените с богат опит са отлични психолози и лесно могат да предугадят развръзката. Ето защо ПРЕДПОЛОЖИХ че мотивите й са меркантилни. Ако пък не са - то значи е била много глупава. А глупостта също не следва да бъде съжалявана.

И за да не звуча като стара мома-прокурорка ще завърша с извода, че на фона на лайняното (без извинение) поведение на Валери СПРЯМА ДЕТЕТО СИ, Коко Динев и братя Диневи изглеждат като същински рицари на честта Grinning Laughing Grinning

# 734
е те са и по-богати да не забравяме Wink

Общи условия

Активация на акаунт